MOTHERS DAY

.
.

Är inte dessa godsaker som jag fick av Flisan idag såå söta???
Todelooo alla mammor!
(och alla andra också så klart:)
Grattis!:) Här står jag i köket och göra rabarberpaj för ikväll kommer det en annan mamma med sällskap hit på middag för att fira mors dag! Imorse när jag sov hur djupt som helst blev jag verkligen så överaskad när det kom tre små ursöta skatter med presenter, kramar och frukost på sängen och väckte mig! Uunderbart sätt att vakna🙂
Nej, nu måste jag nog  koncentrera mig på min lilla pajdeg här så att det inte blir fel någonstans:) Hoppas att ni passar på att bli riktigt bortskämda idag alla söta mammor, att ni inte gör något som helst hemmafix utan istället latar er hur mycket som helst!:)
Ha en riktigt skön söndag tjejer!
KRAM
.

8 kommentarer till “MOTHERS DAY

 1. Vi firade Mors dag i mars här i England (även om jag kanske borde försöka införa firandet av både svensk och engelsk mors dag här i familjen..;) så här blir det mest en vanlig söndag med grillning med grannarna som säkert blir lika trevlig som det alltid blir (brukar alltid få Irish Coffee där..mmmmm….:)Ha en bra dag! KRAM

 2. Hoppas din kväll blir lika fin som den startade. Tyvärr har jag själv blivit totalt bortglömd, materiella ting har ingen betydelse men ett grattis på mors dag hade varit trevligt att få höra. I stället har det varit sura miner och smällande i dörrar, tycker faktiskt synd om mig själv just nu, men om en liten liten stund ska jag rycka på axlarna och gå vidare.

 3. Urgulliga presenter! Själv fick jag en hortensia av barnen och så gjorde jag en citronpaj, men jag älskar att baka så det är inget betungande. Fortsatt bra dag//Christina

 4. Liebe Philia,
  ich wünsche Dir noch einen schönen Muttertag-Abend! Das sind wirklich ”süße” Geschenke, die Du da bekommen hast!
  Ganz liebe Grüße nach Schweden,
  Uschi

 5. Såå gott med rabarberpaj. Det var hur länge sedan som helst som jag åt det.
  Hur ser dina smycken ut jag skickade tidigare? Antar att de har blivit mörka eftersom de är i silverpläterat. Jag gör i äkta silver nu, vill du vara testperson av dem?
  Maila mig i så fall.
  Kramar Anette

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg