TÄVLING – VINN SJU HAGEDORNHAGEN ARTPRINTS

.
.

Denna fining kan du vinna
+ dessa sex! 
Todelooo!
Nu är det tävlingsdags igen! Denna gången har jag, tillsammans med netbutiken Bloominghome, det stora nöjet att kunna ge er möjligheten att vinna de fina Hagdeornhagenprintsen. Både valfri stor och den fina boxen med 6 mindre fjärilar.
Lämna bara en liten kommentar där du kort berättar varför dessa passar just hos dig! Det går att tävla fram till Söndag den 5:e juni klockan 12.00.
Lycka till!
.

308 kommentarer till “TÄVLING – VINN SJU HAGEDORNHAGEN ARTPRINTS

 1. Ååå, nu måste jag hålla mig framme igen! Varför skulle dessa passa bra hos oss? JO, för att vi byter stil from imorgon, när vi flyttar in i vår nya lägenhet! Istället för lantligt/franskt kommer vi nu ändra om till Scandinavian Modern! Och vad skulle passa bättre än vackra fjärilar??

  Och ett skäl till… vi har haft 4 m i takhjöjd och har därför knappt en enda tavla kvar som passar i en lägenhet med ”normalhöjd” *fniss*

  Ha en fortsatt härlig tisdagskväll!
  Kraam!

 2. Åh dessa är så fina!
  Jag behöver verkligen hjälp med vad jag ska sätta upp på väggarna, senast idag så tog jag häftmassa och tryckte upp gamla teckningar.. Inget fel på det men vi törstar efter lite ordentliga tavlor här hemma!
  Några av dessa skulle dessutom passa såå fint i min dotters rum som har lite fjärils tema!
  Tack för inspirerande blogg!
  /sara

 3. Hej!
  Självklart vill jag vara med och tävla. Jag vill vinna en tavla för vi har nu bott i vårt nybyggda hus i lite över ett år och har ännu inte fått upp en enda tavla på väggarna. Kommer liksom inte till skott att köpa någon så detta skulle göra att det äntligen skulle bli lite hemtrevligt även hos mig.
  Kramar Anette

 4. Jag har nästan inga tavlor här hemma. Har länge försökt få tag på skolplanscher med djur på men hittar inga som passar prisklassen.

  Dessa fjärilar påminner mig verkligen om skolplanscher och skulle passa min hall perfekt.

  Kram Teres

 5. hej hej.

  Har just vart inne och beställt dom till mig själv, när jag fick syn på denna fin fina tävlingen…men då vill jag ändå vara med och tävla. för dom skulle bli en super fin vardagsöveraskningspresent till min fina svägerska.
  kram

 6. Idag började jag jobba igen efter min mysiga mammaledighet, var riktigt jobbigt o hade tusen fjärilar i magen. Tänkte att det hade varit bättre att hänga upp fjärilarna på väggen istället;) o så vackra dessutom! Kram caroline

 7. Varför just jag? En fattig student som precis fått jobb efter min examen och har precis renoverat vårt vardagsrum. Dessa skulle verkligen bli pricken över i:et för mig. Bara ÄLSKAR fjärilar!
  Kram och älskar din blogg!
  Bella