WOW VILKET VÄDER

.
.

Liten Beabus älskar allt som har med vatten att göra! Även vattenspridare med alldeles iiiskallt vatten:)
Hello raringar!
Vilken fantastisk dag – sommaren är verkligen här nu!
Här har grilloset legat över hela centrala Småstaden ikväll –  många många har varit ute i sina trädgårdar och äter middag och njutit av värmen (detta vet jag efter som jag tog en lång PW  nyss:)
Jag fick faktiskt fått till ”en bit” av min blivande lavendelhäck tidigare idag. Det är säkert trettio meter plantor som behövs så det kommer ta lite tid detta projekt, hmmm (men ni kommer inte få se vad jag gjorde idag för det är mest bara små tufsiga plantor + jord – inte särskilt inspirerande jag lovar:)

Flisan in action!

Ja, jag bjuder på min riktigt bleka kropp idag;) Det är ju så underbart att njuta solen såna här försommardagar, då heeela långa och härliga sommaren ligger framför oss! Här sitter jag under äppelträdet och spanar på älsklingarna när de lekte tidigare idag.

Min trädgård och mina små skatter idag! Längst bort till vänster och bakom Flisan har jag planterat lavendelplantorna. Sen är tanken att häcken ska fortsätta äända längst bort till höger…puh.

Strax ska jag läsa nya Lantliv och äta godaste nötmixen (ICA:S) men först ska jag dra igång en tävling!

Återkommer strax mao!:)

.

8 kommentarer till “WOW VILKET VÄDER

 1. Men ok, kan jag komma eller, skulle typ dööö för din trädgård! Underbara bilder på glada ungar i sina fina badkläder, härligt. (och snygg bloggmamma dessutom)

  Kram kram

 2. Vilka fina tavlor!
  Har alltid gillat fjärilar. När jag började lekis (som det hette på den tiden) fick alla välja varsin figur som vi skulle ha vid vår klädkrok, jag valde en fjäril! De där tavlorna skulle passa perfekt i vårt vardagsrum…

  Kram Linda

 3. Hej
  Vill bara säga att Din blogg är toppen! Fin inredning snygga kläder, Snyggt allt!
  Hälsningar
  Eva Z

 4. Hej!
  Måste bara ge en komplimang till dina fantastiska fotografier. Du har en sådan fingertoppskännsla för motiv, komposition och arrangemang. Hatten av! Du inspirerar!

 5. Alltså vi måste ha en vattenspridare i nya trädgården ser jag nu om inte bara för att busungar ska få springa omkring 😉

  KRAM

  Ida & Nike

 6. Härliga dagar! Och lavendel är en underbar och tacksam att odla. Alla underbara fjärilar som kommer på sommaren! Jag har flera buskar själv, och de är ju pigga på att ”stickla” av sig, så du kan nog få till en fin häck rätt snabbt. De egna sticklingarna blir ju oftast mer växtkraftiga. kram Milla

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg