EN ANLEDNING

.
Hej alla

Hej alla fina

Tyvärr så har jag också blivit tvungen (som många andra bloggare) att införa kommentargranskning och jag är uppriktigt ledsen över detta. Kommentarsgranskningen är inte för att man måste tycka precis som jag eller får ha andra åsikter utan för att jag har upprepande ggr den senaste tiden blivit utsatt för grovt förtal.

Som ex detta skrivet av anonym i Göteborg, ipnr: 90.227.205.2, idag.

”Jag har hört så många som träffat på P vid fotograferingar mm och som berättar om hur falsk och otrevlig hon är. Bloggen är bara business och det är ju uppenbart att det är hon själv som drar igång allt det här. Jag har även erfarenhet av hur spydigt hon gått på andra bloggare. Tjejen är ju livrädd för att bli omkörd av någon skön böna som verkligen har den rätta känslan i sig, det har inte P, hon försöker leva upp till något hon inte är, det är äckligt hur skenhelig hon är här inne på bloggen och som någon skrev hon får den stämning hon förtjänar här inne på sidan för går man på andra som hon gör så får man också tåla att man blir behandlad med samma mynt. Det är inte P det är synd om utan om alla som blir utsatta för hennes låga kommentarer som bottnar sig i hennes rädsla för att någon annan skall lyckas bättre än hon själv. När det gäller —— så spelar dessa två bloggerskor i samma liga, ägarinnan av —- har en en helt annan känsla för detaljer, inredning, mode. Hon har det i sig på en helt annan nivå så att peka på att hon skulle härma P är bara skrattretande och det tyder på att P ser henne som ett hot och försöker därför racka ner på henne. Vilken skön, ”feelgood” tjej gör så??? Så fruktansvärt lågt och tråkig attityd. En skön, sexig donna vet sitt egna värde och kvalitéer och behöver inte trycka ner andra för att själv må bra. Tyvärr så är det många som försöker släcka andras ljus i avsaknad av sitt egna! Till sist vill jag bara tillägga att —— ägarinna säkert ler hela dagen då du P tack vare ditt försök att eliminera dina ”fiender” säkerligen har gett väldigt mycket trafik till bloggen med dina anonyma kommentarer… All marknadsföring är bra marknadsföring!! Hoppas att dina läsare får upp ögonen för hur falsk du och din blogg egentligen är. Du skriver mkt om Frankrike, en go kvinna från sydligare breddgrader hade varit smart nog att inse att man stoppar upp energierna och flödet när man håller på så här, det är fattigt och lågt och det är bara du själv som förlorar på det! Tråkigt! Det finns väg att vandra för alla och det finns en plats för alla, meditera på att öppna upp ditt hjärta och försök att leva upp till vad du skriver på din blogg så går det nog bättre för dig, det här är sandlådenivå. En vuxen kvinna sitter och startar ett krig i kommentarsfältet om att en annan bloggerska skulle härma och kopiera? Fast hennes inlägg är 100 ggr skönare än dina??  PEACE comes from remembering that only LOVE is real!”

 
Du ”anonyma” ovan anklagar mig för en hel hög med hemska hemska osanningar. Jag känner inte dig och du känner absolut inte mig!  Nu tvingas jag granska alla kommentarer from nu och ett tag framöver. Jag är både vidsynt och tolerant och brukar inte ta åt mig men jag har en gräns och nu får det banne mig räcka. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till alla ni rara tjejer för detta men nu blev jag faktiskt riktigt riktigt illa till mods. Så om ni undrar varför det blivit så här så förstår ni nog av kommentaren ovan…

KRAM
P

.

.

Rekommenderade inlägg

130 kommentarer till “EN ANLEDNING

 1. Fy fan vilken människa!!! Jag tillhör den skaran av dina läsare som älskar dina inlägg och förstår att du vill förmedla ” feelgood”. Och det funkar på mig. Jag har haft en riktigt tung period av mitt liv. Och din blogg har hjälpt mig att se det positiva i vardagen istället för att bara fokusera på det negativa.
  Sen att jag slukar dina bilder och det spritter till i kroppen när jag ser ett nytt inlägg från dig gör MIN DAG lite lättare =))
  Du om någon uppmuntrar andra tjejer att sträcka på sig och ta för sig. Den somsäger motsatsen ljuger. Jag känner inte dig och har aldrig haft nöjet att träffa dig, men du är en förebild för mig som så för många andra.
  Stor kram Fia

 2. Får helt frysninger, jeg….. Er det mulig??? Håper du vet at vi er mange som elsker din blogg!!!! Klem Siv

 3. man blir så ledsen. Ta inte åt dig utan gläds åt oss andra som gärna läser din blogg alla dagar. Styrkekramar från Jämtland

 4. Hej
  Jag har börjat följa din blogg här i sommar och jag tycker den är så himla bra.
  Jag förstår att du blir ledsen när folk skriver så elaka saker,varför varför måste man göra det.
  Kanske är det den svenka avundsjukan jag skulle tro det.En del människor kan inte ta att någon har det bra.
  Jag hoppas att du orkar att fortsätta blogga så vi får följa din underbara blogg.
  Jag tycker du ska anmäla den som skrivit det där inlägget och går det inte spärra vissa ip nr från bloggen??
  Jag håller nu tummar för att du orkar blogga vidare.
  Kram från Lotta i Västerås

 5. Fy så trist! Tycker du fått din beskärda del elaka kommentarer nu.

  Har den här personen loggat in med din bloggeradress? Eller är det anonyma kommentarer där hon/han utgett sig för att vara du?

  Det måste ju vara enkelt för den andra bloggerskan, att kolla IP nr och polisanmäla. Då ser hon ju också att det inte är från de datorer du bloggar från!
  Ni får jämföra era kommentarers IP nr. Be polisen att se (om det är olika IP nr) kolla om de ligger nära varandra (i samma stad/område)..då samma person kan använda flera olika datorer….

  Jag använder tex inte alltid samma dator, utan flera olika beroende på var jag är! Så gör nog de som kommenterar också!

  Tråkigt hur som helst! Hoppas de får tag på den där människan.

  Kram Susanne

 6. Men herregud!!! Helt galet, vad är det med folk idag? Jag tycker det hela är lite skrattretande nästan, men förstår att du tar illa vid dig! Som bloggare är man ( är själv inte det) väldigt utsatt i och med att man lämnar ut sig och sitt liv osv. Men bloggläsarna läser väl de bloggar som de väljer själva? Gillar man inte din blogg, så får de väl försöka hitta någon annan! JAG tycker allafall din är fantastisk och inspirerande att ha en positiv inställning till livet….
  Kram, Maria

 7. Vad otäckt det måste vara att få sådana inlägg, vad är det för fel på vissa människor? Ok, man måste inte gilla alla men att dra till med alla dessa anklagelser, vissa har då livlig fantasi.

  Förstår att det känns obekvämt och jag hoppas, för så väl din skull som för oss läsares skull, att alla dessa tråkmånsar försvinner härifrån och gör något bättre som får dem att må bra istället. Inget mår bra av att kasta så mycket skit omkring sig.

  Kram

 8. Jag tycker synd om både dig och den andra bloggerskan! Detta mår ingen bra av! Tråkigt att det kan bli såhär!
  Ni har båda fina, inspirerande bloggar.
  Hoppas vi/ni slipper den typen av kommetarer i fortsättningen.
  Mvh Kicki

 9. Så himla trist!!! Tror tyvärr mkt beror på den svenska avundsjukan! Din blogg har jättemånga läsare och inspirerar ännu fler varje dag! Fortsätt blogga som du brukar annars blir det mkt tomt!
  /E

 10. Hej P. Jeg følger din blog hver dag og nyder din positivitet om hverdagens goder.. Ved ikke hvad jeg skal sige til den sørgelige kommentar fra din ’fan’ (som sjovt nok følger dig og dine beretninger!!?). Kan blot sige at dt må bunde i jalousi? Hvem ellers ville skrive så sørgeligt om andre i forsøg på at få det godt selv?

  Bliv endelig ved med at være præcis som du er. Vi er mange som nyder din ærlighed, hverdagstanker, sundhedsberetninger etc.

  Cecilie

 11. Jätte tråkigt att läsa. Varför, varför måste en människa skriva så där? Vad har han/hon för problem? Jag vill i alla fall säga att du är en frisk fläkt och jag inspireras mycket av dig! Det är så roligt att läsa om hus och inredning och du är så duktig, har bra smak och är kreativ.
  Kram Lena

 12. Att man orkar hålla på så här- det är helt och hållet avundsjuka,det handlar om, en person som inte tål att du tex har en så omåttligt populär blogg. Bara är ute efter att förstöra och sprida dålig stämning. Jag vet att du är en tjej med skinn på näsan så det här kommer inte kunna stoppa dig. För min egen del är din blogg alltid inspirerande och positiv. Tack för allt du delar med dig. Kram Johanna

 13. Stå på dig, självklart fins det gränser för hur man får bete sig och du behöver ju verkligen inte ta vad som helst. Det verkar ju snarast som den anonyma avsändaren inte mår riktigt bra. Lycka till med din fina blogg,
  Malin

 14. Svar till brunkullan. jag TROR att den som skrev det där inlägget bara antog att det var P som skrivit alla anonyma inlägg i sin egen blogg alltså.

  Man slutar aldrig förvånas. suck snark zzzZZzzz

  Nått helt annat,,kan vi inte få se en helbild på ommöbleringen som du skrev om?

  Förstår att det är svårt att bara skaka av sig av dumma kommenterar men ta åt dig av alla glada istället.

  upp med hakan tjejjen!!!
  kram
  Camilla

 15. Hej,

  Ja visst nu får det vara nog! Förstår dig helt och hållet! Ta inte skit! Men låt inte detta hindra dig från att göra det du tycker om! Du är jätteinspirerande!

  //Emelie

 16. Jag håller på dig P, och tycker inte om att höra att du blir utsatt för detta, men du gör helt rätt i att kolla kommentarerna innan, det dom vill dom ”elaka” typerna är ju att synas och nu kommer dom inte att göra det mer.

  Bra gjort, keep upp the good feeling!

  Kramar i massor! Anna

 17. Håller med ovanstående kommentarer. Jag blir mest illa till mods över den ”hätska” och hatiska tonen som den anonyma skrivit till dig. Enligt mig är det bara en person som känner sig hotad av dig och din förmåga att nå ut till dina läsare. Hur du egentligen är rent privat är ju isåfall ”ditt problem”…Jag bryr mig bara om hur jag känner när jag läser din blogg och hur inspirerad jag blir. Nu tror jag mig veta vilken blogg det syftas på gällande ”kopiering” av din blogg. Den bloggen skulle tjäna på att hitta lite egen personlighet, för nu känns den som en riktigt blek kopia av din och det gör inte henne rättvisa. Ni båda skadas av den person som skrivit den elaka kommentaren till dig och hoppas bara att det inte är ”ägarinnan” av den andra bloggen….Isåfall har hon nu skadat sig själv…Mvh Malin

 18. Låter ju helt galet scary! Skumma människor finns det onekligen. Tycker din blogg är den bästa och hoppas du står på dig och inte bryr dig om elaka inlägg!

 19. Hej (igen?)!
  Skrev nyss ett rätt långt inlägg, men jag tror att det försvann. Orkar ej skriva om det.
  Men summa sumarum: Jag har läst din blogg i ca 1 vecka o har verkligen blivit inspirerad av att läsa den. Jag är mammaledig med en 9-månaders bebis o det går ej att komma ifrån att jag har gått ifrån kostymklädd till, ja säg, lite slappare klädd 😉 Men nu får jag verkligen lust att piffa upp mig igen. Tack för det!! 🙂
  P.g.a den där ”anonyma” var jag tvungen att skriva detta inlägg så du vet vad jag tycker. I övrigt är han inte värd ett enda tangenttryck till från någon!!

  Stooor kram till dig!

  /Jennie

 20. Hej P!

  Urs…får ont i magen av att läsa denna människans otrevliga inlägg!

  Jag kikar in på underbara blogg varje dag och tycker du är helt fantastisk! Önskar jag var lika driftig och duktig som du…TACK för all inspiration och feel good!!!

  Kram

 21. Förstår dig mycket väl! Ännu en elak kommentar här ovan.
  Tänk på oss andra som gillar din blogg istället, vi e många fler!
  Klart du ska granska!
  Tänk positivt nu! Förstår att det kan va svårt! Men försök!
  Vi älskar din blogg!
  Kram

 22. Oj då, nästan lite otäckt! Förstår om du måste granska inläggen. Verkar inte riktigt friskt.

  Mvh Mia (väldans vad många Maria eller Mia som gillar din blogg och kommenterar föresten 🙂

 23. Men så störd kvinna…Hon måste må dåligt, riktigt dåligt.

  Låt skiten rinna av dig som vatten på en gås, kavla upp ärmarna & fortsätt skriva precis så som du alltid gjort.

 24. Ja, tyvärr finns det alltid en baksida med att vara framgångsrik… kostar att ligga på topp osv… Så, fokusera på uppsidorna med allt detta och alla som ger energi… och stå över alla enerigtjuvar.

  Keep calm and carry on… 🙂

 25. Oj, Jisses må jag säga! Jag har följt din blogg sedan i våras och tycker den är jättefin.För mig är det väldigt roligt att läsa om vackra kläder, inredning och allt annat du bjuder på. Sedan att jag själv kanske inte har så ”dyra” kläder är en annan sak. Det är rymd av glädje i din blogg och för en mellanstadielärare som jag tycker det är toppen med nya ideér och liknade! Fortsätt med din fina blogg.

  Man kan undra varför man läser och väljer att kommentera en blogg som man inte verkar gilla???

  Alla gillar inte alla men då låter man bli! Jag läser för att själv bli inspirerad!

  Ha en bra dag fina du! Kram Anna

 26. Hejsan! Jag har följt din blogg länge och kommenterar då och då. Gillar den starkt!! Men en fråga som nån kanske kan svara på?? Vilken blogg är det du påstås ”härma”?? Hänger liksom inte med i problemet här. Ha en toppendag!! Anna

 27. Åhhhh fy vad en del är elaka helt otroligt mobbing på HÖG nivå urk Du har en underbar blogg fortsätt att vara du : ) kram Sofia

 28. Det här är en mycket bitter människa som avreagerat sig här.Små människor gör så här.Det är för dom ett livs elixir att trycka ner andra,dom mår bra av det.Du är inte den första den här personen har baktalat och troligen inte den sista. Det här är ett perfekt forum för dom, där man i det dolda kan spy ut sin bitterhet över personer man retat upp sig på av någon för oss helt obegriplig anledning.Dom finns tyvärr överallt…Kram Katarina

 29. Så fruktansvärda kommentarer och helt felaktiga. Jag läser din fina blogg så gott som varje dag och håller inte alls med de elaka kommentarerna. Jag förstår dem inte.

  /Kicki L

 30. Åh vilka människor det finns.
  Jag läser din blogg varje dag för att jag vill och blir inspirerad av den.
  Du är super på detta, så gör som du brukar bara.

  Kramar Camilla

 31. Men hjälp…tyvärr finns det avundsjuka galningar. Hoppas de inte lyckas ta glädjen och udden ifrån dig i ditt bloggande! Hälsningar / Maria i småstaden.

 32. Usch, detta var riktigt lågt. 🙁 Man blir ledsen och upprörd å dina vägnar, P, att du ska behöva bli utsatt för sånt här. Det är obehagligt för oss andra att läsa sånt också. Förstår inte hur somliga är funtade som så medvetet vill sänka någon med så mycket elakt skitsnack, giftigheter och hatiska påhopp. Förstår att du inför granskning nu, det är tråkigt men förståeligt. Hoppas du ska slippa dessa påhopp framöver. Vi är många som uppskattar dig och stöttar dig!

  Kram, Madeleine <3

 33. Hei, min sympati, jeg er innom bloggen din daglig for å få inspirasjon 🙂 liker sidene dine veldig godt. Ikke ka dette ødelegge. 🙂 hilsen Tone

 34. Härliga, goa, inspirerande och energifyllda Petra!
  Låt inte (avund)sjuka personer förstöra. Din blogg (=du) är fantastisk! Har läst nästan sen start och är ”fast”!!!
  Styrkekramar Cina

 35. Såklart att det handlar om avundsjuka! Det här känns larvigt, bland vuxna människor, tycker jag. Man får känslan av att man ska vara riktigt glad att ens blogg inte är speciellt välbesökt, haha… 😉 Så man slipper avundsjuka påhopp 😉 Fortsätt blogga, alla bloggerskor! Vi som läser bloggar får väl välja vilka vi vill läsa, eller… ? 😉 Ingen som tvingar oss att läsa något vi tycker känns som en kopia. Men var och en väljer väl hur den vill lägga upp sin blogg!? och såklart vi inspireras av varandra, men varför skulle någon vilja ”härma” någon annan fullt ut? 😉 Nu är jag trött på detta ”krig”. Bra att P granskar kommentarer, så slipper vi läsa om såna här tråkigheter!
  Man vinner inget på att vara elak 😉
  Fortsätt med din fina blogg, P!
  Kram / Maria

 36. Bra gjort. Jag har faktiskt slutat att kommentera på din (fantastiskt bra blogg)därför att jag tycker det är tråkigt att ibland finna konstiga och dumma kommentarer där.

  Ta bort dem och glöm bort dem, ok!

  Kram!

 37. Hej!
  Avundsjuka vad mer kan man säga.Men förstår att du tar åt dig.Har läst din blogg länge och njuter varje dag av den.Får mycket inspiration.Fortsätt som du alltid har gjort.

  Kram Eva

 38. Tänk att lägga ner så mycket tid och kraft på att skriva ett så himla negativt och aggressivt inlägg. Tiden borde ha kunnat användas till betydligt trevligare och mer givande saker.

  Gillar din blogg trots att jag inte är särskilt förtjust i svart/vit inredning och varken Odd Molly eller Chill Norway men älskar stämnningen i din blogg ändå och får ändå tips och inspiration.

 39. Man måste ju va allvarligt psykiskt sjuk för att skriva ett sånt inlägg. Jag hoppas verkligen den personen söker hjälp och inser att den som får ta emot mest energi är hon själv…. SÖK HJÄLP är mitt tips!

  KRAM till dig! (och jag hoppas verkligen du inte tar åt dig personligen utan förstår att det bara är en störd människa som använder din blogg som lekplats för att spy ut sitt illabefinnande, bra att du stänger ner den för den typen av utspel)

 40. Ja jag förstår inte heller vilken blogg det är du ”härmar” jag har läst din blogg i ca 6 månader och jag tycker den är härlig! Tråkiga människor det finns!

 41. Men fy vad tråkigt!!! Som lite uppmuntran till dig vill jag säga att du har en så fin och inspirerande blogg och man blir så glad av att läsa dina inlägg!! Keep on going girl! Kram Lina

 42. Kjære du.
  Bloggen din har noe helt spesielt, noe som kan defineres som ekthet, raushet, feelgood osv.,det lille ekstra – som gjør den til ”one of a kind”.
  Det som gjør at vi som leser kommer igjen og igjen, fordi du gir av deg selv, fordi du inspirer, fordi du utstråler livsglede.
  Om du tjener penger via sponsing osv. på bloggen din (som noen stadig trekker fram) synes jeg absolutt det er kjempeflott – du burde absolutt få noe igjen i forhold til hva du gir til alle oss som er her inne og får gratis inspirasjon og feelgood:)
  Når det gjelder kommentaren det er snakk om her, tror jeg neppe den er skrevet av et friskt og normalt oppegående menneske. Forstår godt at du reagerer, det må være ytterst vemmelig å få denne type meldinger.
  Jeg håper inderlig at det ikke tar fra deg lysten til å fortsette å blogge, og ønsker deg absolutt alt godt:)
  Stor klem, Lise

 43. Först är det fruktansvärd fegt att skriva en sådan massa skit om dig och att vara anonym. Det känns precis som att denna människa känner dig och är fruktansvärd avundsjuk på dig. Jag tycker att din blogg är mycket inspirerande och hoppas att vi är fler possitiva än negativa människor som skriver till dig. Soliga hälsningar från Väst kusten.

 44. …man tror fan inte att det är sant!!!! Hur orkar en del hålla på??? Vilka sjuka människor det finns. Men du, keep on and be strong!!!
  Vi är många som står upp för dig.
  KRAMEN

 45. Förstår att du känner att du behöver viss koll på kommentarerna. Visst ska ju folk kunna uttrycka sin åsikt i både positiv och negativ bemärkelse här, tycker jag. Men man måste ju tänka på hur man uttrycker sig och inte inte spåra ur helt. och extra tråkigt när andras bloggar dras in i det hela. Jättetråkigt!!

 46. Otroligt vad en bitter människa kan sluka energi från andra. Det är svårt att läsa vad personen skrivit då det inte finns något sammanhang över huvudtaget. Människan verkar inte frisk. Jag blir så förbannad på såna här människor, de som fegt attackerar modiga tjejer som du, som faktiskt blottar sitt liv helt öppet i en blogg. Personligen har jag fått massor med inspiration från dig och du är en förebild när det gäller inredning och kläder. Hoppas du vill fortsätta blogga och att puckot inte förstört blogg-glädjen för dig.

 47. Härliga du! Jättebra att du tar bort onödiga och elaka kommentarer som inte gör någon glad. Din blogg är den mysigaste som finns och glädjer mig varje dag! TACK för att du delar med dig av ditt vackra hem och fina familj. Du inspirerar till att göra vardagen lustfylld!

 48. Herregud säger jag bara:(:(:(. Vad är detta för påhopp? Kan inte människor vara snälla mot varandra. Jag skulle aldrig kunna skriva något elakt hos någon. Vad är det för avundssjuka vissa människor lever med? Ja man kan ju undra. Jag går in här dagligen och har gjort det nästan sedan du startade. Jag hämtar lite tips och ideér ibland. Jag tycker iaf om din blogg och jag förstår att du tröttnar på dessa elakheter. Gaaaaaaaahhhhh säger jag bara. Kram Anne

 49. Men usch och fy!!Snacka elakt skrivet.
  Förstår om du måste granska efter sådana här inlägg,tråkigt men sant.
  Några förstör för många,kramen!
  I;m feel good efter att ha läst din blogg!!:)

 50. Tänk vad världen skulle se bättre ut om vi tjejer/kvinnor hjälpte varandra istället för att förstöra för varandra. Tack för en underbar och personlig blogg, lika roligt att hälsa på här hos dig varje gång.
  Kram från Isa

 51. Hej P!
  Jag tycker att du har en supermysig blogg! Jag kommenterar normalt aldrig (hinns ej), men nu kunde jag inte hålla mig. Dessa galningar som gör idiotkommentarer (eller snarare nån form av uppsats) på din blogg, och även andra bloggar, verkar helt störda i huvudet. Ibland tror jag nästan att deras inlägg är fejkade för att de ska väcka debatt. Annars måste de väl vara totalt blåsta?! Eller?? Att man dessutom tar sig tid att skriva en smärre uppsats för att få fram detta är för mig obegripligt. Låt bli att läsa istället vetja!
  Stor kram till dig P för en jättego blogg!
  Hälsar Anna

 52. Måste vara en riktigt sjuk människa som skriver på detta vis. Försök att bortse från sådana människor. Din blogg är den BÄSTA! kram

 53. Men jösses! Usch och fy. Förstår att du blev illa till mods. Du har ju haft samma sköna feeling sedan du började blogga. Vilken annan blogg är det denna anonyma syftar på? Jag har då aldrig läst att du skrivit något negativt om någon annan bloggerska? Ingen ”skön böna” som skrev det inte, tvi tvi. Hoppas du kan skaka av dig och fortsätta att bara vara du! KRAM!

 54. Tack för ditt svar. Kom på att det nog var så du tänkte 😉 🙂 Blir allt lite full i skratt nu, när jag ser hur många snälla fina kommentarer du får. De där elaka kommentarerna leder ju bara till att din blogg besöks mer och mer. Det fattar visst inte vissa 😉
  Ha en skön tisdagskväll, med allsången, eller vad du nu tänker roa dej med 🙂
  Kram / Maria

 55. Bra gjort! Din blogg är personlig och du blottar både dig och din familj, en sjuk människa vill ju säkert passa på och fula ner det!! Jag beundrar er bloggare för att ni vågar blogga, själv hade jag blivit ledsen om jag fått sådana påhopp. En sån obehaglig människa! Men tyvärr finns det ju många störda människor… Man får väl bara stå ut och välja vad man vill se och lägga energi på.

  Förhoppningsvis väger de goda kommentarerna tyngre så det andra suddas ut :O)

  Jag gillar din blogg och tittar in dagligen. Kommenterar däremot sällan. Så jag får tacka lite extra nu för din fina blogg och all inspiration både gällande mat, inredning och kläder :O)

  Kram!

 56. Jag kan bara inte begripa varför dessa personer fortsätter läsa din blogg? Hitta på något annat med era liv!
  Skaka av dig det så gott du kan! Och försök (även om det är tungt) att njuta av alla de tusentals människor som du varje dag glädjer med inspiration och livsglädje.
  Vi gillar dig skarpt, det du står för och de du samarbetar med. Och dina inlägg är ett givet samtalsämne med grannfruarna. 😉
  Du har lyckats och du har det många önskar!
  Tyvärr tycker våra män bara att det blir lite lätt dyrt…för vi vill ju möblera om varje gång du gör det 🙂
  Kärlek från västkusten! <3
  Jenny G

 57. Helt otroligt hur man skriva så… det inte är en frisk människa och avundssjuk är den med. Varför läsa något man inte gillar???
  Stå på dig Petra! Vi är många som gillar det du gör:) och det är det viktigaste att fokusera på.

  Glädjande är att…Det finns särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra sagt av Madeleine Albright, USA`s första kvinnliga utrikesminister. Det tål att tänkas på, eller hur;)?
  Kram

 58. Usch, till och med jag blir ledsen bara av att läsa denna hemska kommetar! Kn bara tänka mig hur du måste känna dig…

  Även om det är jättesvårt att inte ta åt sig, för det brukar ju tyvärr vara dom elaka kommentarerna som fastnar så får man ju såklart glädjas åt alla fina. Jag vill bara säga att jag älskar din blogg, det är en av mina absoluta favoriter och jag får såå mycket glädje och inspiration dagligen. Vill bara passa på och säga att du tar så otroligt fina bilder på både din familj och dit underbara hem! 🙂

  Stor Kram till dig!

 59. Bra att du agerar ! Det där är ju så fruktansvärt över gränsen. Förstår att du får nog. Du är toppen! kram

 60. Ärligt talat, så förstår jag ingenting. Personen ifråga måste ju ha seriösa problem som skriver ngt sådant. Helt rätt att du granskar kommentarerna, de som skriver sådant ska inte få nöjet. Superbra blogg som inspirerar mig en massa, varje dag. Kram Lisa

 61. För det första vill jag säga att du har en jättefin blogg OCH du verkar till att vara en härlig tjej!!!! Jag tycker att ditt tålamod har testats till sin yttersta gräns med dumheter, personliga angrepp genom taskiga rent ut sagt oförskämda kommentarer!!!! Hur hittar dessa olyckliga människor till dessa bloggar om de hatar dem?? Det finns väl tillräckligt mycket ondska ute i verkligheten utan att vi ska behöva stå ut med det på bloggarna också!!
  Go girl!!!!!!

  Änglakramar Maria

 62. Hej P,

  jaa, herregud vad ska man säga… förstår att denna kommentar är obehaglig för dej och gör dej illa berörd. Det att författaren till kommentaren uppenbart inte verkar riktigt stabil gör kanske inte saken så mycket bättre egentligen.

  Jag har följt din blogg rätt länge och uppskattar den väldigt mycket, både pga den sköna stämningen, det varierande innehållet och dina fina bilder! Dessutom är jag verkligen imponerad av det jobb du lägger ner på bloggen, tom varenda dag under familjens semester!

  Så business eller inte – who cares? Jag hoppas innerligt att du har intäkter på din fina och proffsiga blogg – vad skulle överhuvudtaget kunna vara fel med det? Det är ju beundransvärt att kunna göra sin hobby till ett ’jobb’ oberoende av hur man gör det och det lyckas inte utan talang och engagemang!

  Så keep up the good work, P 🙂

  Kram, Martina

 63. Fy vad otäckt med ett sånt hätskt inlägg… Din blogg är vardagslyx för mig o jag hoppas att du tar åt dig mycket mer av alla fina kommentarer än de hemska…

  Kram och heja dig!

 64. Kära söta Philia, det är så sorgligt, jag älskar verkligen din blogg för denna fina glada nyheter, leende och varm känsla varje dag. Ditt hus, din familj så inspirerande och du är mycket vacker person. Låt inte dåliga tänkande människor att stoppa dig. Ha en bra tid! Kram Lucie

 65. Förstår dig till fullo varför du måste börja granska… det är svårt att låta bli att ta åt sig av så hemska anklagelser. Tyvärr finns det människor som bara inte kan låta bli. Det är bara att beklaga att människor orkar ödsla så mycket negativ energi. Tycker ni inte om bloggen så läs den inte… det är frivilligt!
  P du är en fantastisk människa och du har en fantastisk blogg. Keep up the good work! Massa kärlek!
  Mia

 66. Kan bara inte förstå hur någon kan skriva så till dej. Usch o fy vad människor kan vara elaka! Jag gillar verkligen din blogg den är som rena lyckopillret för mej.
  Skickar massor med kramar till dej och hoppas du fortsätter att blogga. Mvh Caroline

 67. Vilka konstiga saker den människan skrev och så förvirrad hela hennes text är. Klart man får tycka hur man vill men man måste ju inte köra upp det i ansiktet på folk, exempelvis genom att skriva dumheter i någons blogg.
  Å inte måste man umgås med eller besöka (irl eller i någons blogg) någon som man inte gillar så vad den personen gör i den här bloggen, det kan man ju undra…

 68. En stor styrke- och ”orka-blogga-vidare” kram!! P.s. vi som följer din blogg regelbundet gör det för att vi gillar dig och det du skriver!!
  /Jenny

 69. Vilken kommentar!! Bry dig inte (fast jag vet att det är svårt att skaka av sig sånt här). Vi är många som gillar din blogg. Förstår mig inte på de som läser bloggar som de inte gillar, bara för de att välja en annan blogg istället!
  Fortsätt som du är.
  Carro

 70. Tycker du är fantastisk som bjuder så mycket på dig själv och din fina familj. Tycker du har otroligt stort tålamod med konstiga, oprovocerade kommentarer. Tycker du ska granska och ta bort alla kommentarer som inte hör hemma på en feelgoodblogg som detta är. Det är inte kul för varken dig eller vi andra som älskar din blogg. Får supermycket inspiration av dig – varje dag. Tack för det!

 71. Herregud vilken kommentar!! Hur orkar folk ödsla energi på sådant som inte faller de i smaken? Jag ÄLSKAR din blogg och du får för allt i världen inte sluta inspirera oss med din sköna smak! Be strong girl!!

 72. Det är synd att några få ska förstöra för alla andra. Varför skriver man så? Hur kan man anklaga dig för saker utan att ens ha belägg för det? Avundsjuka är inte en vacker last. Stå på dig och tänk på alla oss som gillar dig och det du gör. Varför fortsätter folk att läsa en blogg om de inte tycker om den? Det finns så många bloggar ute som man kan läsa istället.
  Det verkar inte som om man förstår att du faktiskt bjuder in alla oss i ditt privata liv. Inget du alls behöver göra men du gör för att du vill bjuda på dig själv och ge oss lite fina tips, peppningar etc.
  Jag tycker du är en stor inspiration och jag tycker jättemycket om din blogg.
  Forsätt som du gör och forsätt stå på dig.
  Massor av styrke kramar. Lotta i F-sta

 73. Hej Petra,

  jag har läst vad du har skrivit idag och jag måste säga att jag blev alldeles matt! Hur orkar människor? Varför vill de förgifta sina liv med all denna negativitet? Det är svårt att förstå. Särskilt då det görs på ett fegt sätt dvs. när man inte vågar stå öga mot öga och säga det till den eller dem det gäller. Kan man inte berätta det rakt upp och ner till personen man pratar om så ska man heller inget säga. Visst kan man ibland behöva rådfråga någon om en åsikt; tänker jag rätt eller är jag helt ute och turnerar, är jag orättvis nu osv., men sen går man till den man har ett problem med eller så kniper man. Som barn och tonåring var det väl si och så med den förmågan men nu, som vuxen, då ska man veta bättre och kanske framförallt VILJA BÄTTRE.

  För en stund sedan var jag inne på Lisa Rinnevuos blogg och där har ämnet ”kopior”(vilket i hennes fall har gällt konst) varit uppe på tapeten ett par gånger, senast igår. Idag(16/8) har hon lagt in en skitbra text som jag tycker att ni ska gå in och läsa. Den sitter som en smäck!

  Plagiera är en sak men kopiera (inspireras) gör vi alla på ett eller annat sätt, det är oundvikligt.

  (Läs även gärna Lisas inlägg från den 28 april 2011)

  Mvh
  Vanessa

 74. Leser bloggen din hver dag og det er en av de beste feel-good-bloggene jeg vet om. Elsker bildene dine. Får masse inspirasjon både på mote, innredning, barneklær og reisetips.
  Dessuten virker du som en søt og hyggelig jente. Stå på videre!

  Mange klemmer fra ellabella. 🙂

 75. Även om så många har kommenterat så vill jag bara lämna ett avtryck och ge allt stöd till dig, och alla andra bloggare som råkar ut för detta. Jag tyckera att det är BRA att du berättar om vad som faktiskt kommer in, kanske kan ge lite tankeställare till den som vill vara lite småtaskig. Helt galet att någon kan skriva sådana påhopp! Stalking typ. Att bli lite positivt avundsjuk är ju helt normalt och kan leda till god energi och inspiration, men detta är nåt helt annat… Jag förstår du är ledsen att behöva använda ”kommentarsållningen” men det går ju att ändra senare. Det var ju faktiskt inte du som startade någon jämförelse med en annan blogg, minns att det hänt tidigare och att en annan bloggare drabbas är ju inte bra det heller, hoppas ni kan vara överens om det ni med. Det är ju inte bloggläsare som ska starta nåt slags krig om vem som är ”orginal” eller kopia, trots likheter så är ju varje blogg unik. Det har ju förekommit att bloggar kopierats rakt av med bilder och allt, men det är ju nåt helt annat. KRAM Milla

 76. Sänder dig en stor styrke kram Petra….! Du inspirerar mig varje dag med din blogg. Är så otroligt imponerad av din energi och gladhet som du sprider. (Personer som den du har fått problem med mår förmodligen inte så bra själv, inte helt stabil i sitt psyke kanske.) Fortsätt med ditt bloggande. KRAMAR J

 77. Vill bara säga att jag älskar din blogg o ditt sköna sätt att bjuda på dig själv och livet. Fortsätt vara som du är, denna person som kommenterat måste ha läst en annan blogg och kommenterat i fel av helt förvirrande orsak???? Elaka och avundsjuka människor finns det gott av, särskillt sk vuxna kvinnor.

  Styrkekramar Ullis i Värmland

 78. Det är skrämmande och sorgligt att någon kan sitta och skriva sånt här skitsvammel om en människa de aldrig någonsin träffat! Samtidigt undrar man vad det är för trasig människa som gömmer sig bakom de elaka förtalen, det är ju tragiskt =(

  Men att du infört granskning tycker jag inte kom en dag för tidigt, det är såå många människor som sprider negativ energi här och på många andra bloggar.. Det är tråkigt att det ska behöva vara så men jag håller med.. det finns en gräns för hur mycket skit man kan stå ut med!

  Keep up the good work girl! Du förgyller många människors vardag med dina inlägg <3

 79. Det är inte bara elakt att skriva sådär fult om dig och din blogg, det är riktigt sjukt! Stackars människa.
  Din blogg är härlig! 🙂

  Mvh,
  Sanna från Finland

 80. Vilken feg liten människa som skriver så nedlåtande. Man väljer själv vilka bloggar man läser o vilka sidor man följer, så jag kan bara inte fatta vad hon ska in på din blogg o läsa om hon tycker det är så uselt. Usch för så falska fega människor som ska bete sig illa mot andra. Jag hoppas du anmäler det och det går att spåra. Tack för en trevlig blogg! Maria

 81. Fruktansvärt trist att du råkat ut för detta elaka påhopp och jag förstår dig till fullo! Stor kram till dig Petra- vi är många som uppskattar dig och din blogg! Kram Linda

 82. Fortsätt som du gör P för du får mig och många fler att bli inspirerade till både det ena och andra. Just nu är jag väldigt nyfiken på Lo los nya rum då jag har en liten dam som också vill göra om sitt rum lite mer tjejigt än barnsligt. Också gärna i lilatoner.

  Kram Cilla

 83. Usch usch usch ta inte åt dig av det här! Fullkomligt älskar din inspirerande feelgood blogg!!!

 84. Du Anonym som skrev inlägget vi nu alla kommenterar – vem är du att vräka skit över Petra om vad hon gör privat eller här på HoP? Om du är så feg att du inte kan tala om vem du är så är du ju sämre än alla andra oavsett typsnitt, bilder eller ordval. Vem som har bättre känsla för detaljer eller ”har det i sig” ligger ju i betraktarens öga!
  Om du inte gillar en blogg – strunta i att läsa den! Läs en annan! Get a life!
  Att skriva dylika kommentarer är inte bara elakt mot P utan du idiotförklarar också samtliga hennes läsare, och eftersom HoP är en välbesökt blogg så skulle det innebära att du är normal och inteligent och vi andra tusental är avviaknde och ointeligenta enligt ditt sätt att argumentera.
  Din kommentar säger mer om Dig än om någon annan!
  Håller med Charlotte ovan ” Det finns en särskild plats …”M. Albright
  Hälsningar
  Åsa P

 85. Stackare!

  Avundsjuka människor finns överallt. Försök att slå bort det, även om sådant ibland är svårt.
  Jag är ingen dataexpert men testade ip-numret på denna sida:
  http://ip-address-lookup-v4.com
  och då såg jag att ip-adressen kom från en by utanför Sandviken. Men man kanske får nytt ip-nummer varje gång man loggar in.
  Kram
  Ingegerd

 86. Usch vilka människor det finns som tror att bara för att de kan vara anonyma i cyberspace så är det laglöst land! De som skriver så elaka saker är fega uslingar som aldrig skulle våga säga något sådant till dig personligen om de mötte dig ansikte mot ansikte, nätvärlden har lockat fram dessa anomyna fega mobbare ur sina hålor, det syns tydligt på många större bloggar, tyvärr. Vad det är som driver dem, om det är avundsjuka, vem vet och jag förstår inte vad de får ut av att sprida elakheter och dålig stämning omkring sig!. Tråkigt är det för de förstör för alla oss andra som finner inspiration och glädje i att läsa en sådan fin och mysig blogg som din till exempel! Hoppas verkligen att du kan skaka av dig detta och fortsätta i ditt spår som inspirerar så många av oss 🙂 Stor styrkekram till dig fina P!

 87. Blir riktigt upprörd och ledsen at t några få kan förstöra för så många! Men eg. påverkar väl onte kommentarsgranskningen oss läsare så mycket väl? Merjobb för dig, vilket är supertrist!!!!!

  Men du, jag ville tipsa om att ett stenungsbageri i Rute/Gotland är till salu på hemnet. Om du inte redan är ett fan av Hemnet på FB så bli det! Där hittar du länken till objektet.

  Kram fina du! <3

  Isabelle E.

 88. Jättetråkigt!
  Jag brukar följa din blogg nästan varje dag.
  Härlig blandning med kläder, mode, tips, härliga foton, resor, goda recept och mycket annat.
  /Jeanette

 89. Min första tanke va att han/hon måste ha skrivit till fel blogg.kan inte tänka mej att det skulle vara dej det handlar om.har följt dej i över 1år och jag har då bara uppfattat dej som en underbar och härlig person.Älskar att läsa dina inlägg varje dag även fast vi har helt olik klädsmak;);).Ha en underbar höst för visst är hösten härlig med alla ljus man kan tända.Och till sist lycka till med pt:n och träningen.
  /Ann-Sophie

 90. Fortsätt i samma stil, du har en underbar blogg som ger positiv energi och inspiration! Heja House of Philia ge inte upp! Tänk på alla oss som mår bra av att läsa din blogg! Kram

 91. Jag kan inte låta bli att undra om du hade fått denna kommentar om du var ful och fattig. Klart att många är avundsjuka. Du har tre barn närmar dig .. men är snyggare än de flesta 20-åringarna. Du är superduktig. Jag förstår att du blev illa till mods. Kram

 92. Hello Philia,

  unfortunately I cannot understand everything (I am portugiese and live in Germany :o)) but I love your blog! I love your home, your pics, its really nice! Keep doing it, ok?
  Hug,
  Sandra

 93. Jag har pratat om mobbing med mina barn. Hur man ska tänka om andra människor och inte klanka ner på dem. Jag har också sagt att det är inte bara barn som mobbas utan även vuxna gör det. Det finns vuxna som inte mår så bra så dem beter sig därefter.

  Detta är ju helt klart VUXENMOBBING på hög nivå Tur att det bara är i promille sett av vad du får i kommentarer. Resten av massan är ju positiv.

  Till dig som skriver säger jag byt forum, gör något annat som du mår bra av istället.

 94. Det finns så många tokiga människor därute. IP- adresser kan du spåra och polisanmäla det denna människa skrivit som förtal.

  Undrar vad denna människa har för liv?

  Jag tycker så mycket om din blogg och du verkar vara en go och varm människa.

  Kramar
  fr norr

  / Katarina

 95. Du er BRA. Fortsett i samme stil… Klem og lykke til videre. Carina Jelsness, Sarpsborg

 96. Hei hei:-) ikke bra, dessverre følger det skit med mange lesere/populær blogg. Synd det blir sånn. Håper du slipper mer av dette. Stå på videre. Klem

 97. Hej Bästa Du!!! Nu var det evigheter sedan jag skrev något här hos Dig. Men, jag är fortfarande lika flitig besökare hos Dig. Nu känns det som en nära vän har blivit kränkt och därför måste jag skriva igen. För att Du får mig att inspireras i ALLT!! Och snälla fortsätt i samma anda!!
  Fy!!! Blir så otroligt ledsen, att det finns vissa som kan vara så kusligt otrevliga 🙁
  Åter igen: Fortsätt att njuta av Ditt liv och att inspirera!!
  Varma kramar Anki i Sälen 🙂

 98. Folk tror att de kan bete sig hur somhelst!!!! Inte ok!!!!!

  Älskar din blogg och tittar in dagligen,.,, fortsätt inspirera för det är precis vad du gör!!!

  Kram mia

 99. Jag tycker din blogg är så himla mysig och härlig! Kikar in på bloggen ett par gånger/dag och dina fina bilder och ord får mig på ett underbart gott humör. Hoppas alla fina kommentarer du fått här idag väger upp dom oförskämda! Lycka till med din träning underbart när man får en sådan kick!

 100. Ofattbart att någon ger sådana kommentarer…den personen har ju inte valt ”vänliglighet som livsfilosofi” i alla fall… Beundrar dig som vill dela med dig och konsekvent lägger ner så mycket tid och engagemang på din blogg för att inspirera, jag bara bugar och tackar 😉
  kram !

 101. Skickar dig massor av styrkekramar. Hoppas du kan skaka av dig elakheterna och fortsätta som du gjort. Jag gillar din blogg precis som den är. Kraaaam P

 102. Hej hopp inspirationspinglan…

  Har bara TVÅ ord SVENSKA AVUNDSJUKAN !!!
  Keep up the GOOOOD Work
  låt inte sådana där tråkigheter nå in i DEJ
  du INSPIRERAR !

  I fredags handlade jag in Chill Noorway spring / Summer 2012 och tänkte på dej flera ggr när jag stod och shoppade loss (BTW Chill Norway har överträffat sig själva BÄSTA kollektionen EVER)
  du Inspirerear och låt ingen GALENPOANNA ta det ifrån dej

  YOU GO GIRL

  STYRKE KRAMAR !!!
  Anna

 103. Gillar din blogg och brukar titta in varje dag. Du har stått ut länge och ditt beslut att granska tycker jag är toppen, trots att du kommer ändå få läsa dessa iq befriade inlägg.
  Jag hoppas att du fortsätter och sprider glädje och inspiration till oss nyfikna ;)!
  Värme! Tiina

 104. Som flitig HOP läsare hoppas jag verkligen att dessa elaka damer slutar med sina knäppa påhopp. Det lyser Jante, avundsjuka och missunsamhet lång väg…. Dessa ”anonyma” bloggläsare av div bloggar, som tydligen inte gillar bloggar borde bara sluta läsa, och fokusera all sin energi på sig själva.

  Ha en underbar dag! KRAM!

 105. Så tråkigt!
  Det finns tyvärr så många människor därute som behöver kasta skit på andra för att få livsenergi. De har uppenbarligen inget eget att glädjas åt. Sorgligt!
  Fortsätt, stå på dig och ta åt dig av det goda.
  Kram på dig!

 106. PETRA, DU E GRYM..ÄÄÄÄÄLSKAR ATT LÄSA DIN BLOGG-
  och det gör jag flera gånger om dagen (är mammaledig) du ger mig inspiration på så många olika plan och har jag inte råd att köpa allt ljuvligt du har då får jag väl spara eller köpa ett billigare alternativ. Jag är ju inne på din blogg för att du ger mig INSPIRATION, inte för att jämföra!!! Jag blir alldeles matt, det är så tragiskt hur denna stackars människa orkar- den svenska avundsjukan, jag blir så trött…varför gör man saker man inte mår bra av eller läser saker man inte är intresserad av!!

  Jag hoppas du känner att du orkar fortsätta blogga, för vi är så många som tycker du är fantastisk och du ger oss SÅÅÅÅ mycket av dig och ditt härliga liv = )

  Massor av kramisar Jessica

 107. Hur kan man dömma människor så??? Jag läser din blogg VARJE dag och har INTE sett dig snacka goja över någon annan ännu.. Det måste vara en liten människa som sitter vid datorn på andra sidan som skriver så om dig. P:Jag gillar din stil och din blogg så… Fortsätt ptecis som du gör. Stå på dig Här kommer En STOR pepkram Jeanette

 108. Den här människan verkar ha stora problem…Man kan bara tycka synd om henne.
  Fortsätt med din blogg precis som du gör för den är riktigt riktigt bra. Jag är beroende och måste kolla in den varje dag.
  stor kram till dig
  /jessica

 109. Förstår inte att de/den personen orkar, det är väl bara att INTE läsa din blogg om man inte tycker om den…
  Jag tycker den är trevlig och tänker fortsätta i alla fall. Hoppas de tråkiga kommentarerna slutar och att du vill fortsätta dela med dig av din vardag.

  //Jessica

 110. Vad är det för fel på människor?! Hoppas inte du tog åt dig ett ord av den där skiten. Ingen förtjänar att bli smutskastad sådär. Antar att personen som skrev det där har stora problem och behöver hjälp. Eller så är hon/han bra avundsjuk….

 111. Hej P!

  Jag har läst din blogg i kanske ett halvt år och gillar den verkligen. Blir glad och inspirerad av att läsa den. Verkligen lågt att människor måste spy galla … den som inte vill (och ”kan” med ett vänligt sinne) läsa kan ju faktiskt välja att låta bli. Fortsätt skriva, du ger så många glädje och inspiration.

  Kram,
  Minna från Finland

 112. Hello there! I read your blog (from Finland) and I think it’s brilliant 🙂 I hope you’ll ignore those nasty comments and will keep blogging the way you do.

  Someone above suggested informing police about this harrasment you’ve received and I would if I were you. Consider it.

  Peace and out 🙂 Ella

 113. Det som förvånar mig mest är hur den här kvinnan orkar gå in på din blogg och lägga ner så mycket tid, sin egna tid åt att hysa sån agg mot dig. Stackars stackars människa! Hemsk va hon också!
  Man slutar aldrig förvånas av hur mycket dumt och korkat folk det finns!
  Keep up the good work girl!

 114. Hej Goa underbara P, snälla ta inte åt dej av dessa 2 falska trångsynta människorna, jag älskar din blogg.
  Vi här i Karlstad i Värmland läser din blogg med glädje 🙂 Du duger precis som du är, du e go å gla, en underbar mamma och vän och omtänksam fru!
  Jag väntar med spänning på dina inlägg, är inne varje dag och myser på din blogg!
  Snälla fortsätt och vara goa Philia 🙂
  I love it! // Varma kramar Therese <3 <3 <3

 115. Det är helt otroligt vad folk ”TROR” sig veta genom att studera en blogg!!

  Jag hade blivit rasande & skogstokig för länge sedan om jag var skribent på din blogg, för fy F vad du blir dåligt behandlad i kommentarerna.
  Tycker du har smutsat ner din fina blogg med dessa skit kommentarer länge nog. Säkert fint för dig att få massa fina stöd kommentarer, men skit tråkigt för läsar upplevelsen.

  Jag fattar inte att det skulle vara något problem för läsarna att du granskar alla kommentarer, man syns inte direkt men det viktiga är ju att du får budskapet först. Jag tycker faktiskt att det känns trevligt för då vet jag att du läst det jag skrev 😉

  Go Girl, din blogg är som ett härligt Livstilsmagasin, man gillar inte allt i dom heller, men skriver väl inte & klagar till redaktionen för det minsta lilla.

  Kramar till dig från mig

  //Sessan

Comments are closed.