NU SKA DET TRÄNAS MINSANN

.

.

Morgonens lilla Lo Lo myser vid Eiffeltornet!:) (skatten bor just nu inne hos storebror medans mamma fixar och donar med rummet som jag hoppas ska bli klart snart) Kavaj Scotch R Belle (älskar det märket och det finns bla hos Babyshop), linne HM och byxor Noa Noa.
Heeej alla finingar!

Här har jag precis kommit hem efter en skön powerwalk!
Idag är jag på riktigt topphumör! Var nämligen imorse på ett jättetrevligt och inspirerande möte med min sprillans nya PT. Har känt att jag måste också ha en sådan för att komma igång ordentligt och ska vi träffas flera ggr i veckan och jag är så himla laddad så det är inte är klokt! Jippie:) Nu ska det minsann bli ändring på livsstil och alla Rutebullarkilon ska bort och ersättas med bara muskler (hoppas jag:). Löpträning/PW (pw är mycket bättre för hållningen tipsade PT:n:) ska varvas med gym och Yoga (för bla stretchning) och jag ska få kosttips under tiden. Suuuveränt.  Måste också tacka alla ni som kom med suveränt pepp och träningstips förra veckan. Det var ju ni som fick mig att ta tag i detta! Imorgon ska jag skaffa gymkort också och träffa min PT för allra första passet. (Håll tummarna att jag typ inte svimmar eller nåt;)
Nu blir det nyttig lchf-lunch dvs lax med spenat i ugnen i gräddsås och gorgonzola, mmmm (gårdagens left overs:)
Ha en riktigt fin dag alla!
KRAM
.
.

17 kommentarer till “NU SKA DET TRÄNAS MINSANN

 1. Bra att få hjälp att komma igång. När man väl är inne i det brukar det gå av bara farten, man får liksom ett behov av att röra på sig.
  Lycka till!

  //Johanna

 2. Åh, härligt! Laxen låter god!
  Måste säga att flytta från amerikansk förort till Europeisk stad, är bra för vardagsmotionen. Förut var det bil och storköp, nu är det PW till matbutiken är par km bort och sedan tillbaka med vagn och alla kassar – HÄRLIGT! Älskart;) KRAM!

 3. Ska bli riktigt spännande att se rummet när det är klart 🙂 Hihi roligt att Lo Lo har på sig det halsbandet som jag valde att vi skulle köpa in 🙂

  Ha en härlig dag 😀

  Kramar Linda

 4. Oj va gott det lät, önskar recept på den laxen tack! Hemskt att du blivit attackerad på det där sättet. Om man nu orkar läggaa ner så mycket energi på att klaga i någons blogg så kan man väll iaf berätta vem man själv är. Du har väll inte tvingat någon att läsa din blogg?
  Jag kikar här för att jag finner massor med inspiration och för att du verkar störtskön.
  Fortsätt med att vara du!!
  Tack för en härlig blogg.
  Kram

 5. Har själv också tänkt ta kontakt med en PT, då jag känner också att jag behöver ngn som peppar mig, får se om jag blir färdig till det. 🙂
  Må gott!

 6. Vad härligt att du är laddad! Jag har också tänkt att testa med pt då min kondition inte blir bättre trots att jag i flera år sprungit 6 km ca 3 ggr per vecka. Du gjorde ju ett test av kondition och styrka tidigare. Vart gjorde du det? Var det bra? Jag skulle börja med ett sådant för att se hur min kondition egentligen är. Tack för superbra inspirerande blogg!!!

 7. P du är grym och har Sveriges bästa blogg. Låt dig inte sänkas av dessa små/sjuka människor som osar avund. Alla genomskådar dessa svaga tjejer och det blir mest pinsamt att dom bara orkar sprida sitt gift. Fortsätt att vara precis som du är en SKÖN BÖNA!.. Ha det bäst!

  Kram Martina

 8. Kan du inte lägga upp träningsschema och matschema här så att vi som inte har samma möjligheter till detta kan få lite hjälp på traven?

  Vad är ditt mål med träningen och kosten?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg