BYST BUSY

.
.

Fint tonårsrum med cool annorlunda säng från tyska Car Möblel
Tjinegling nya vecka!

Plin pling pling säger det i maileboxen hela tiden och jag har maaassor med mail som jag måste svara på och inbjudningar som måste o.s.a.s osv!! (Det mesta jag blir bjuden är givetvis happenings och releaser i Stockholm och då måste man ha barnvakt eller sova över och det är så mycket kul jag hela tiden tyvärr får tacka nej till – tråkigt:() Ni som läser H of P och väntar på mail – det kommer!!!

Just nu är det fullt upp här hemma också med liten myycket busig Beabus och en järnsäng som jag försöker spraymåla samtidigt! Ingen bra kombo vill jag lova🙂 Det är Lo Lo´s säng som ska få ny färg och ni är ju några söta bloggisar som önskar bilder på hennes nya rum men tyvärr så har inte allt piffandet kommit på plats än. Rummet i sig är klart men alla möbler och tavlor och gardiner är inte uppe. – men det kommer!!!:)
Nu ropar lillskatten på mig där uppe – got to go!:)
Vi ses senare!
KRAM

21 kommentarer till “BYST BUSY

 1. Har själv en soon-to-be-treåring så jag vet hur myyyycket energi det kan finnas i en sådan liten kropp :). Fast å andra sisn är det ju fantastiskt hur man kan älska något så litet, så mycket!

  Gillar den tyska sängen skarpt! Supercool!

  En härligt måndag önskar jag Dig!

  KRAM

  // Inredningsfrun

 2. jag har precis upptäckt din blogg och blir så nyfiken! vad jobbar du med? som blir bjuden på happenings!

 3. Jag undrar bara vad byst busy betyder, eller är jag ovanligt korkad! 😉 Ja, en byst kanske kan vara busy, hihi! 😉

  /Sandra

 4. Det ska bli spännande att se rummet när ni blir klara med det 🙂
  Jag vill också passa på att berätta att jag är med och tävlar om ett mineralsmink-kit hos Helen på hiilen.blogg.se (check her out!) åt min underbara sambo!
  /Tommy

 5. Hej hallå raringar!

  Tack för era hälsningar! Förstår att ni är nyfikna på Lolorummet…

  Anonym – vinnaren av halsbandstävlingen kommer i ett senare inlägg idag!

  KRAM

  P

 6. Hej!
  vad kul att hitta bloggare från samma stad som jag själv även om jag bor lite på landet utanför stan.
  Gillar din blogg så hit blir det fler besök!
  Kram Anna

 7. Är du och fixar brösten (med tanke på rubriken)?

  Kunde inte låta bli – upplagt för smash som min svåger brukar säga 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg