SNEAKPEAK FRÅN LO LO´S RUM

.

.

Lite nytt från Indiska i Lo Lo-rummet:)

Todelooo mes amis!
Hoppas ni har det bra!?!
Här har jag varit på Ikea hela eftermiddagen känns det som. Puh, vilket enormt varuhus det är!!! Jag skulle ju bara ha en mörkläggningsgardin till Lo Lo´s rum och tror ni jag kom hem med bara det?:) Varför är  det alltid så på Ikea, att man hittar massa små piffiga saker som man tycker man måste ha, hmm…
Hur som helst så bjuder jag idag ett par pics från det nya lilla lila rummet där uppe! Det fattas lite möbler och hyllor och tavlor fortfarande men ni bloggisar får se en liten glimt bara för att ni är såå rara🙂
Liten & mycket nöjd skatt som nu har fått ett rum för lite större sessor! Borta är  alla Mailegkaniner och söta feér och pastellrosa:) (Tur att jag har lilla två-årigaBea så att de långa gulliga kaninerna kan flytta in där istället:) Skåpet till höger var det som jag handlade på Baazar i lördags och nya underbara lila tapeten kommer från Intrade (som jag fann på färghandeln Öbergs. Överkast Anno O och pläd + kudde Åhlens) Ser ni att sängen numera också är ljust lila ? Att spraymåla en säng är inte det fortaste och enklaste och  billigaste man kan göra själv direkt(om man vill ha en egen bruten färg) Puh. Mycket bättre att lämna in sånt hos lackeraren mao:)
Mer lila: matta Indiska och kudde Himla.
Jag lovar att ni ska få fler flickrumsbilder när precis allt är klart & fix sen!
Nu ska jag snabbt åka och posta paket och handla kvällsmat. Vad det blir? Fläskytterfilé med stekta kantareller och ris, mmmm (ficke en hel kasse med fina kantisar av snälla svärmor igår:)

Ha en finfin kväll girls!

KRAM
.

47 kommentarer till “SNEAKPEAK FRÅN LO LO´S RUM

 1. Looks fab!! Det lilla skåpet och tapen är superfina!
  Härlig inspiration till mig som snart ska göra flickrum nr 2..
  Tack för det o ha en skön kväll,
  Ulrika

 2. Jättefint i söta LoLos nya rum. Tapeten är helt underbar. Jag gissade på att du köpte det lilla skåpet när jag såg ditt tidigare inlägg, glömde dock att kommentera :-)) Så sött!!! Passar ju så fint där jämte sängen. Ja Ikea har så mycket fint och prisvärt. Just den ljuslila kudden kikade jag på i Åhlens i helgen då jag var en tur till Göteborg, så himla fin färg på den, men pläden såg jag inte….jättefin den också…

  Ha en härlig tisdag, och tack för sneak peaken :-)) Ser framemot fler bilder.

  Kram Paula

 3. Sänglampan vart har du hittat den? den var jättefin ju. Tapeten blev jättebra inte alls rörigt förstod inte det riktigt.

  Camilla

 4. Jättefint! Supersött till supersöt liten tjej! En liten fråga bara som jag funderat lite på, jag har fått för mig att det stod i din presentation att dina skatter hette Trulle, Bea och FLISAN, inte Lo Lo.. Är jag ute och cyklar? Massvis med kramar från Matilda, Stockholm

 5. Fantastiskt fina färger, ibland önskar jag verkligen att jag fått en tjej att fixa och trixa till men jag vill inte byta bort grabbarna för allt i världen

 6. Coolt!!! Hade jag varit soon to be tonåring idag hade jag lätt önskat ett rum som detta!!!! Riktigt snyggt. Bra jobbat=))

  Kram Fia

 7. Verkligen en helt fantastisk tapet. Jag har letat superlänge efter en fin tapet till ett gästrum i mitt hus. Den här skulle passa perfekt. Vet du möjligen vad den heter och var den kommer ifrån. Tusen tack för hjälp och tack oxå för en härlig och inspirerande blogg. Hälsn Johanna

 8. Hej! Vilket tjusigt tjejrum. Helt underbara tapeter 🙂
  Såg du skrev längre ner att blev injuden på en del häftiga releaser och annat i Stockholm, skoj! Är det med ditt arbete? Vad jobbar du med?
  / Erika

 9. Verkligen superfint, vilken lyckans ost som fått så fint! Sängen är underbar men förstår att det måste tagit lite tid.. ha en bra dag, Mvh Ida

 10. Såå fint! Tapeten är super läcker ju…får nog bli en sådan i ett av våra flickrum sen 🙂
  Detaljerna är oxå läckra!! Längtar tills man får se hela rummet! Du är jätte duktig på inredning!!

  Gillar dina fina bilder 🙂

  Kram kram Malin

 11. näääääää vad fiiiiint! Du är så himla duktig!!!!
  Nu vill jag också göra om i min dotters rum.
  Allt är så genomtänkt i minsta detalj.
  Vad söta burkar och exakt samma gröna färg på burken som bladen på tapeten. Nu vet ja vad jag tycker att du ska jobba med homestyling!
  Vad mycket vackert du skulle skapa och vad många
  som skulle bli lyckliga över dina verk.Jag är jätte tacksam över att vi får njuta av allt det fanastiska i ditt hem. TACK Petra!!!! kram Maria

 12. Vilket fantastiskt rum det blir! Jag hade dött för det när jag var liten eller ja, nu också för den delen 😉

  Ska bli spännande att se det i sin helhet sedan.

 13. Så nydelig det blir!
  Kjempefin tapet og skapet var også veldig fint.
  Jeg holder også på å innrede tre jenterom, de skal få hversin tapet fra pip studio på en vegg i sine rom.
  Veldig fin og inspirerende blogg du har, det var en venninne som viste meg den, siden har jeg vært innom ofte:)

 14. Verkligen sött och med många fina detaljer! Jag undrar också var sänglampan kommer ifrån? Den var urfin!

  Ha en fin dag!

 15. Wow såå fint:)!!! Lo Lo måste vara supernöjd! Du kan nog detta med inredning! Så kul att titta in på din blogg, blivit trogen följare:)! Snart skall jag börja inreda ett pojkrum/ baby, men först lite golv målas där! Ha det finfint! mvh jejja

 16. Nu har jag forskat lite..;-) tyckte att jag sett den där lampan förut och jominsann. Butiken store i västerås har säkert p köpt sin. Den är med på en bild när hon besökte den förut iallafall. Nu är jag nyfiken vad den kan kosta. väldigt sugen på en iallafall. Hittade den oxå på ellos för 599:- dock endast i svart.

  Camilla

 17. Kjempefint jenterom!
  Lilla er en favorittfarge hos min jente også 🙂
  Jeg skulle gjerne hatt himmelseng til min datter, men det er ikke så lett når man har skåtak…
  Ha en fin dag!

  Klem Kristine

 18. Åhh… vilken tjej skulle inte vara i sjunde himlen över att få ett så urfint rum! Tack snälla för att du delar med dig bilder av ditt vackra hem – nu fick jag inspiration i massor!
  / Freja

 19. Tack ALLA för era söta hälsningar!!!! Ni är så snälla och Lolo är jättenöjd med sitt lite tuffare rum:)

  När det gäller både lampan och Tolixstolen så har jag köpt dessa i finfina butiken STORE på Igorgallerian i Västerås!

  KRAM

  P

 20. Jabadabado, som jag har väntat på att få se en glimt från ert nya projekt, Flisans rum. Kan bara säga att det ser magiskt fint ut och du är sååå duktig på det du gör. Längtar efter att få se resten 🙂 Älskar det redan, och får så mycket inspiration!!
  Tack för att du delar med dig Petra!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg