I SAMARBETE MED PHOTOWALL

.

Denna coola barntapet från Fine little Days hittar du hos Photowall! (Photowall är också officiell partner för tapeter från Disney, Mumin mfl) 
Hello!
Det finns en sida på nätet som heter Photowall och där du kan både kan beställa exklusiva tapeter, måttanpassade fototapeter (från eget foto eller från de 1000-tals olika motiv som finns i galleriet) och canvastavlor. Jag har ju skrivit om just fototapeter tidigare och hur sugen jag är på att få upp en sådan någonstans i huset. Vilket motiv jag själv skulle vilja ha? Ett foto på skatterna – så klart;)
”Tillsammans med talangfulla fotografer och designers från hela världen skapar Photowall unika och inspirerande väggdekorer. Man kan också göra specialanpassade tapeter av sina egna favoritbilder. De har både skräddarsydda tapeter och canvastavlor som ger möjlighet att skapa en egen, helt unik miljö i hemmet”
Kanske den här bilden uppe på hallen på någon liten vägg skulle vara fint?(En morgonrufsig liten Bea i sina änglavingar:)
Så det gäller bara att bestämma sig för vilket foto man helst vill göra en tapet av…
KRAM
.

12 kommentarer till “I SAMARBETE MED PHOTOWALL

  1. Bilden med eran lilla ängel den är oslagbart vacker. Den skulle jag ha valt om det varit min tös. Trevlig helg.

  2. En bekant har gjort en fin svartvit fotovägg vid matplatsen i deras nybyggda fina hus. De har gjort den väldigt ljus med markerade konturer, väldigt snyggt.
    De har spotlights i golvet, som riktas mot väggen så det lyser fint på kvällarna.

    Bea bilden är så underbart fin! Kanske på hennes eget rum? På insidan eller utsidan av dörren (eller en garderobsdörr?) Liksom för att visa att här bor jag:)
    Kram Susanne

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg