OCH VINNARNA ÄR….

.
.

.

Ni är de lyckliga vinnarna av varsin fantastiskt fin höstjacka från Odd Molly!!!!:)
 Country Dreams utsåg er som vinnare med följande motiveringar:
Yvonne, vinnare av den grå jackan, sa…
Jag har försökt att titta på andra märken men återkommer ständig till Odd Molly kollektioner. När jag hittar ett plagg så är det som första gången man blev kär… det liksom klickar till. När man sen sätter på sig kläderna så blir man glad och vem vill inte vara glad De kläderna blir aldrig tråkiga utan är alltid mig kära. Sen är de precis som konstverk skönheten ligger i betraktarens ögon och alla är unika.

Jeanette, vinnare av den vita jackan, sa…
.
Jag skulle bli helt överlycklig om jag vann den vita! Jag gillar kläder från Odd Molly för deras mångsidighet. De passar lika bra till festen som till vardagens klädsel. Men jag känner mig aldrig så vardagsfin som när jag har på mig en Odd Molly. Och alla vet ju att om man känner sig fin så blir man fin också, för skönheten kommer inifrån.

Maila era adressuppgifter och vilken storlek ni önskar till  anna.weinberg@hotmail.com så kommer snart era nya jackor hem till er!
KRAM
Psst, Tusen tack för alla tävlingsbidrag!!! Måste bara påminna er om att det just nu går att vinna fantastiskt Mateusporslin för hela 10 000 kr!

.

8 kommentarer till “OCH VINNARNA ÄR….

  1. ÅHHHHHH. Jag vann. Så glad jag blir när jag sitter hemma i min långvariga förkylning och ser detta. Jag som aldrig brukar vinna något.. tänk hur det kan bli. Tack, supertack! Kram och en fin hösthelg, Yvonne

  2. Men jag tror ju knappt det är sant!
    Tusen tack! Är helt galet lycklig just nu. 🙂

    Trevlig helg!
    Kram
    Jeanette

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg