DAGENS FLICKRUM FRÅGA

.

Sängen har snurrat lite i Lo Lo´s rum och fortfarande saknas lite möbler (så ni får se hela rummet en annan dag soon – promise:) Uppdatering: tapeten kommer från den helt ljuvliga kollektionen Un Bisou de Madame Pitou, InTrade, kristallkronan har jag fått av mamsen (har två likadana här hemma) och sänghimlen fann jag för ett par år sen på Farmhouse.
Tjingeling!
Hoppas ni mår bra vänner!?
Om ni inte vet det så pågår nu världens mest spännande blogginlägg här idag. Wow säger jag bara…
Här hemma i Småstaden så har jag själv idag ett sk i-landsproblem: Ska jag eller ska jag inte fortsätta med tapeten bakom Lo Lo´s dörr!? Jag har liksom tapetserat hörnet runt sängen och går fram till fönstret på den väggen till höger som ni inte ser… Ska det vara ett hörn (som jag tänkt hela tiden) eller ser det ut som om det saknas lite tapet bakom dörren? Hjälp mig söta ni med att bestämma detta så är ni såå snälla:)
Nya fina elefantkrokar från Indiska inne hos Lo Lo:)

Nej nu ska jag hämta mina små söta skatter!
Vi ses senare!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

51 thoughts on “DAGENS FLICKRUM FRÅGA

 1. Javisst är det grymt spännande. Kan inte fokusera alls idag. Hoppas Leo kommer ut snart! 🙂

  Vilket superfint rum Lo Lo har fått! Tapeten är fin som den är, men jag tror nog att jag skulle fortsätta förbi dörren. Vad tycker Lo Lo?

 2. Blir jättefint! Sånt rum hade jag oxå velat ha när jag var liten 🙂 Hade dock fortsatt bakom dörren! Mvh Charlotte

 3. Det är så härligt att komma till bloggar där man känne sig så inspererad . Det tackar jag för.
  Riktigt härligt rum .

 4. Vad är det för tapet i Lo Lo´s rum?? minns att du skrivit det i bloggen förut men hittar inte inlägget. Är väldigt fint!

 5. Fortsätt bakom väggen röstar jag för. Så vackert du gjort det :O) Var kommer denna vackra tapet ifrån?
  Kram från Katarina

 6. Hei
  Jeg vill nok gjort ferdig bak døren, litt uferdig å stoppe ved døren synes jeg. Nydelig tapet:)
  Heidi

 7. Så fint hon har fått det! Tycker att du ska fortsätta tapetsera bakom dörren, det ser för avhugget ut annars.

  Ha en skön kväll!
  Åsa

 8. Hej! Vad fint det blir:) Tycker du ska forts m tapet hela vägen, gjorde ung lika i min dotters rum, in med säng , garderober etc för att sen konstatera att det inte riktigt gjorde sig…har aldrig orkat baxa upp tapetbordet o ta bort alla möbler för att fixa till det men önksar jag gjort så på en gång!

  Kram Annelie

 9. Åh, vilken flickdröm jättefint!
  Jag hade dock fortsatt med tapeten över dörren.
  Vart kommer den fina sänghimlen ifrån?
  Ha en fortsatt fin dag!

 10. Åh äntligen lite bilder från rummet, gud så fint det blev!!! har blivit ett riktigt fan av lila, det är så fint i barnrum! älskar dem där elefantkrokarna 🙂 Har dem själv! Jag tycker fortsätt in till väggen! Kram

 11. Åh, vilken flickdröm jättefint!
  Jag hade dock fortsatt med tapeten över dörren.
  Vart kommer den fina sänghimlen ifrån?
  Ha en fortsatt fin dag!

 12. Ååååh – vilket fint rum!!!!
  Om du inte hade sagt något om tapeten så hade jag nog inte tänkt på saken, men nu tror jag att jag kanske skulle ha fortsatt med tapeten bakom dörren också. Svårt att säga då mna inte ser hela rummet på en gång.
  Jättefint är det oavsett!

  Kram, Martina

 13. Såå fint:)!! Tänk om man skulle haft ett sådant då man var liten, men rosa flygande elefanter var då på tapeten;)! LoLo e säkert suuper nöjd! Jag skullefortsätta med tapeten.. som e jätte fiin!

 14. Hej jag har aldrig skrivit till dig men läster din blogg o blir inspirerad varje dag :=)
  Fortsätt en bit med tapeten, det skulle iaf jag ha gjort 🙂 Min fråga är vart har du köpt kristall lampan i Lo Lo´s rum?? Jag vill ha en krona i ett utav sovrummen o just denna skulle passa. Har nämligen hittat en lik på Mathilde Pk huset men jag vill ha en mindre!

  Kan du inte visa lite fler bilder på andra rum i ert hus tex badrum etc är såååå nyfiken! Väntar ivrigt på svar/ Maria

 15. Lo Lo er en heldig jente som har en så flink mamma og et så vakkert rom! Jeg hadde fortsatt med tapeten bak døren, men det er kjempefint som det er også:) Lykke til!

  Klem fra Norge

 16. Hej! Jättefint rum, hon måste vara superglad! Jag hade fortsatt, det ser lite ut som om det fattas något.
  Mvh P

 17. Det ser faktiskt ut som att tapeten tagit slut. Men det ser väldigt fint annars!

  Mvh Amanda

 18. Nydelig rom! Jeg hadde nok fortsatt tapeten bak døren, tenkte faktisk på det før jeg leste teksten.
  Klem Benedicte

 19. super superfint!! jag hade fortsatt bakom dörren.. håller med tidigare om att det ser ut som om rullen tagit slut.

 20. ååå så fint vännen! ursött! Vill vara liten och bo där 😉

  tycker du ska tapetsera vidare. Blir vackert och en inramning till dörren som gör det pampigare. kram kram Jannice

 21. Vilket mysigt rum! Jag tycker att du ska tapetsera vidare. Ha en fortsatt bra kväll!
  Jag kollar bloggar samtidigt som jag kollar på fotbollen på tv…det är ju faktiskt riktigt spännande.

 22. Jag tycker du ska tapetsera fram till dörren. Det känns som det saknas tapet annars. Ha det bra!

 23. Kan tycka att det är snyggt med tapeten som du satt den. Fondvägg bakom sängen,typ`. Det funkar ju att tapetsera hela vägen också men det blir inte riktigt samma sak då… gå på magkänslan p. skitsnyggt hur som helst!

  kram jenny

 24. Jättefint! Himlans söt tapet. Det vore bra med ett foto vinklat lite åt vänster för att kunna svara. Rent spontant & i normala fall kanske det ser ut som att ”rullen tog slut”. Men jag tycker att det ser jättebra ut i det här fallet 🙂 Kram kram

 25. Hello again,
  The girl’s room is beautyfull. I have a question: where should I buy the carpet? It is so cute. Have a nice day – Maria.

Comments are closed.