KVÄLL HOS OSS

.
.

Lo Lo ligger med lapen och chillar i soffan:) Undrar vad hon kikar på? (Nattlinne Nova Star)
God Kväll alla!
.
Ojojoj vad det är mörkt fort ute nu och vad det är varmt här inne nu – puh! (Minns ni att jag skrev att det var iskallt i vårt casa i förrgår? Så här är det i gamla hus. Först tar det eeevigheter innan det blir varmt och sen när man har vridit på alla kranar till max och luftat och donat då blir det tokvarmt istället!) Linne och mjukisshorts är vad jag har på mig just nu – heltokigt det här.
Här har vi i alla fall precis ätit middag (och kväll körde vi köpt Findus fiskgratäng – vilken delikatess;) och ska nu strax kika på Halv åtta hos mig i en hög i soffan allihopa:)
När det börjar blir riktigt mörk höst som nu så tänder jag gärna massor med ljus. På vår lilla gästtoalett står just nu ett nytt doftljus från Durance med ”Anti Odeur” – helt perfekt att ha där alltså;)
Önskar er alla en mysig kväll!
KRAM

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “KVÄLL HOS OSS

 1. Åja, känner igen det där med värmen. Vi bor också i ett stort (282 kvm + källarplan) hus, byggt 1935, och har en bergvärmepanna som bränner på så det dånar om det när det börjar bli kallt. Lite eldning i öppna spisarna på det så är det shorts som gäller här med 🙂 Svårt att få rätt balans så här års :/
  Doftljus är ju så härligt. Så länge man undviker de som luktar bubbelgum och kondom 🙂
  Kram och god natt!

 2. Haha, det där känner jag verkligen igen med att först är det tokkallt i huset och sedan blir det galet varmt. Att man aldrig blir nöjd;)
  Önskar dej en fin dag!

 3. Måste ju bara älska att det börjar bli mörkt och man får kura in sig med en varm filt i soffan och miljoner tända ljus.

  Hoppas ni hade en toppen kväll!

  Kram Therese

Comments are closed.