EN VINNARE SAKNAS

.
.

.

Centrala Småstaden en fredagseftermiddag! Ingen trängsel direkt;) (Ser ni att Bea försöker bjuda mig på en godis hon inte gillade själv – sött:) Min kappa är ChillN´s mycket populära och superfina Dimmy Coat (har även sett denna på snyggingarna Engla och Malenami tex) och den finns på Tullhuset i Västerås, som just nu har massor av höstnytt från just Chill Norway!
Todelooo!
Hoppas ni har det bra så här mitt i fredagsmyset raringar!
Jag har sett att ni är flera som vill veta vem som vann en kappa/jacka från Chill Norway och jag kan bara beklaga att jag inte berättat det än. Det är nämligen så att det finns skäl till att ingen vinnare utsetts (sponsorn/juryn hamnade på sjukhus) och därför så dröjer det lite. Men ha lite is i magen vänner – jag lovar att jag berättar så fort jag vet!
Nu väntar vännerna Ben & Jerry på mig här! (har ni provat Chunky Monkeysmaken med banan, mörk choklad och valnötter? Den är verkligen helt vansinnigt god🙂
See you tomorrow girs!

KRAM

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “EN VINNARE SAKNAS

 1. Har läst din blogg ett tag men blev lite överraskad när jag såg på bilderna i vilken stad du bor i. Vi är komungrannar!
  Ha en skön helg!
  Malin

 2. Oj oj vad spännande!

  Bilderna igår var nog topp 3 snyggaste någonsin tror jag.
  Hänger på låset till blomsteraffären för att köpa eucalyptus.
  Och blev sjukt sugen på sammet.
  Vad gör du med oss kvinna;-)

  Kram Mia

 3. Oj så tråkigt, hoppas det inte var något allvarligt? Ben & Jerry är aldrig fel. 🙂

  Mvh Amanda

 4. Dimmy Coat! Att jag aldrig fick tag i den i rätt storlek, ens här i storstan. Den är så snygg, lagom kvinnlig för min smak. Ha en fin helg med mycket lördagsgodis 😉

 5. Fin jacka men den andra färgen är sååå sjukt mkt snyggare, blir en helt annan look…

Comments are closed.