HÖSTFEELING MED SMÅ MEDEL

.
.
.

Tänk vad en liten grön sammetskudde och ett fång med höstfärgad eucalyptos kan jag göra för höstkänslan:)
Bon soir ljuvliga fredagskväll!

Här har jag precis gjort klart ”mission fredagsfint hemma”!
Jag har idag städat hela huset och handlat lite nya krukväxter + blommor och kuddöverdrag och piffat och donat! Känns såå skönt när fredagskvällen kommer och hela hemmet doftar rent och man bara kan njuta 🙂 Tända ljus och bra musik är pricken över i. Strax ska jag ta tag i middagfixet också men först måste jag ju kika in och visa lite urfina kuddöverdrag som precis hamnat här i soffan!
Med inspiration från självaste Tine K herself! Jag pratade med henne i onsdags om just denna triss i underbara randiga kuddar och hon berättade hur hon hade dem själv hemma i sin egen soffa i  sitt magiskt vackra hem i Odense. (kuddarna är sprillans nya från kollektionen och jag fann dem hos Perlan Living) De heter Milkyway och Lollipop – så söta namn på underbara överdrag! Sen tog jag en sväng förbi Ateljé fåtöljen och shoppade ett grönt sammetsöverdrag från Day. Tines tal om ”de små enkla medlen” som lätt gör att man kommer i rätt säsongsfeeling inspirerade mig också!
Ha nu en magisk fredagskväll alla fina!

KRAM
.

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “HÖSTFEELING MED SMÅ MEDEL

 1. Underbart fiiiint!

  Petra, när publicerar du vinnaren av Cn tävlingen? I vanliga fall brukar du hinta när det kommer och presentera jättesnabbt?

  Kram!

 2. Visst är kuddarna underbara 🙂 och med enkla medel kan man få en ny stämning. Å andra sidan är det väl inte helt gratis med dessa kuddar, så det är inte helt ”enkelt” för alla. Om du förstår mig rätt 🙂
  Kram och ha en trevlig fredagskväll
  /Ulrica

 3. Nice:)! Kul med nya kuddar! Ser fint ut, skaffade själv nya för ngn vecka sedan med vita, runda, virkat o svart läder! Ha det braa! Kram, jejja

 4. Hei søte deg:)
  Jeg driver en interiørbutikk i Norge AC Home og fører hele kolleksjonen til Tine. Noen ganger som i dag hadde det vært fantastisk å kunne kopiert et bilde hos deg. Nydelig innlegg du hadde i dag! Tiden strekker ikke alltid til og bilder blir dermed ikke prioritert. Hva sier du til det? Er det lov noen ganger?

  Klem fra
  AC

 5. Hej!

  Måste genast titta in på dessa kuddar, älskar att boa in lite fint så här till hösten.. Sen till jul kan man ju bara byta ut till en röd eller kanske djuplila
  KRAM och ha en fin hösthelg.
  Yvonne

 6. Hej, Jag undrar vart lampan är köpt som du har på det svarta day bordet? I silver.
  Mvh Ulrika

Comments are closed.