PÅ TV IKVÄLL

.


.

Pics från nya serien Revenge (som går på 3:an på torsdagar kl 21.00) Mycket girlie serie om Emily som är 20 -nånting och som hämnas sin familjs olycka på olika sätt i The Hamptons. Verkar såå snäll och söt men är bara ute efter att få ge igen…Självklart finns alla klassiska ingredienser med i denna superpopulära amerikanska serie som tex lyxiga miljöer, en skummis, en tokelak svärmor och en super snäll och snygg arbetarkille. Såg första avsnittet och tyckte den verkade riktigt lovande (jag är jättedålig på att följa serier just nu och önskar att jag kunde fastna för någon som är både lättsam och spännande) Ska ni också se Revenge?
God Kväll sweeties!

Här har jag varit lite duktig och tagit en PW ikväll i en hel timme – så skönt det var! Och så skönt det är att komma hem:) (det är kallt ute, brrr) Nu ska jag strax natta en liten pömsig Beabus här (som tur är mår mycket bättre idag) och som nästan somnat brevid mig här i soffan. Sen blir det varm dusch och mys-plysh på och efter det fet youghurt med goda frysta bär och mysig tv-time!

Vi ses imorgon vänner!KRAM.

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “PÅ TV IKVÄLL

 1. Spännande o bra, har fått tips om att once up on a time kl 20 oxå ska vara ok. Annars längtar jag till nya avsnitt av SOLSIDAN kommer:-)
  Ha en mysig kväll!!
  //Linda

 2. Det ÄR skönt att vara ute! Om du hade bott i Finland hade du kunnat vara med på våra roliga Tuffa Tisdagar, vi tränar oss glada, starka och snygga utomhus en gång i veckan. Helt super, alla gillar det! Kolla annars crossnature.se – kanske finns samma träning nära dig?

 3. Eeeh, jag vet inte… Kände mig lite för gammal för ”Revenge”? Det var samma sak med ”Gossip Girl”….;-)
  Tycker att ”Up all night” och ”Whitney”, även de på 3:an ikväll, känns mer som my cup of coffee!:-)

 4. Den ska jag se! Såg första delen när vi softade i soffan efter en av våra dagar i backen i Sälen, men missade tyvärr del två. Tyckte den var bra!
  Har du sett Homeland? En annan bra serie som vi såg alla avsnitt i ett svep som hittills sänts på svt. Mycket bra tycker jag!
  Paula

 5. Å du var jo sååå fiiin i Frill Dress at nå har jeg skikkelig MÅ HA BEGJÆR her:) Håper jeg får tak i den. Må få se den andre kjolen din også:) Jeg fikk meg en Opulent straight dress i vintage chalk til halv pris i dag og er så fornøyd. Skal style den med jeans og røffe boots til:) Ha en super kveld søte du.

 6. Jag har sett hela första säsongen av Revenge och jag kan verkligen rekommendera den, den blir mer och mer spännande och inte alls så ”girly” som man kanske först kan uppfatta 🙂 kram

 7. Jag har inte tittat på tv överhuvudtaget på ett halvår, men råkade nästan i misstag se första avsnittet av Revenge och efter det var jag fast. Sååå himla bra! Och det känns kul att äntligen ha hittat en ny favoritserie, jag var så trött på allt som kom på tv innan. Sen tycker jag inte den är såå girlie, min man gillar serien också 🙂

 8. Såg en halv Revenge. Får försöka hinna, (not), men vad sägs om Mildred Pierce (sista avsnittet i måndags). En sån driftig kvinna.

 9. Revenge är ju så bra och absolut inte girlie på något sätt och vis och absolut inte en serie enbart för unga tjejer, min man ser också på den och tycker att den är bra. Man kan inte jämföra Revenge med Gossip Girl och liknande serie. (ett litet tillägg för er som tycker att det är en tonårsserie)

 10. Hej Petra! Blir så full i skratt när du skriver pömsig!;) jag vet att många säger så om någon som är lite sömnig. Men kollar man i svenska akademins ordlista så betyder pömsig ( sexuellt utmattad!!!!!) Annars har du en fantastiskt blogg och roligt att du vill dela bitar av din vardag med oss många läsare! Tack för att du finns. Sandra N

 11. Takk for tips om serien Revenge! Den skal jeg absolutt sjekke ut. Har vært to ganger i Hamptons og da er det ekstra moro å se om man kjenner seg igjen i omgivelsene der 🙂 Finfin helg til deg! Klem

 12. Ååå typiskt… glömde att ”Revenge” var igår… har lyckats träffa in de två första avsnitten men jag är också dålig på det där med att följa serier… glömmer liksom bort vilka dagar de går… =/ Kram på dig.

 13. Har kjøpt alle revenge episodene på min apple tv – så jeg er godt i gang med serien. Liker den veldig godt, den har liksom litt av alt. Så kan jeg jo se den når det passer meg, og det er supert. Ellers synes jeg det blir vanskelig å følge med på serier.

  Vibeke

 14. Hej Petra, jag tänkte baka ditt goda frukostbröd i morgon. Ska man blanda i jästen med kallt eller ljummet vatten?? Ha en supermysig helg med din familj!! Själv går jag o badar med min Lovisa idag <3 Kram J

 15. Hej Petra! Jag såg första avsnittet av Revenge och jag blev så fast så jag var tvungen att streama hela förta säsong på datorn… Så nu har jag sett alla avsnitt och jag kan garantera att den bara blir bättre och bättre! Älskar miljön och mixen av country style/yacht lyx! Ska också kila iväg och köpa fredagsblommor och massa gott! Ha en mysig fredag! Kram från Nathalie i Hbg.

 16. Ja den är superbra!
  Nu var jag och kollade på SM-skotertävling för första gången i livet igår kväll (min kollegas 18-årige son tävlade, OCH kom 3:a)!!, så jag missade både Once upon a time och Revenge igår. Får uppdatera genom play.

  Men de är sååå bra båda serierna.

  Kram Susanne

 17. Bästa serien på länge! Trodde först den skulle vara mer för ”tonåringar” men nog kan en tjej på 42 se den också! ;)) Ha en trevlig helg! Och förresten kan du inte visa lite mer av den snygga tapeten du har i hallen??

Comments are closed.