HEEEEJ FREDAG

.
.
.

Morgonens Beabus (ja hon är verkligen så busig min minsta lilla dam;) lekte lite i trappen innan dagis och denna fredag spottar hon en ny supersöt mysplysch från Chill Norway (finns hos Tintin!). Lo Lo sa när hon såg henne – Men åååh, har Bea äääntligen fått en Onepiece! En norsk heloverall är det ju men ingen ”Onepiece” direkt kanske:)

Tjingeling raringar!
Mår ni bra denna bästa dagen i veckan!
Här börjar sköna fredagsfeelingen smyga sig på och den känns så härligt med en hel lång helg som bara ligger där och väntar:)
 Som vanligt vid lunchtid på fredagar (då jag brukar bli lite småhungrig) så börjar jag spåna på helgens mat. Ni vet ju kanske att jag älskar verkligen att köpa läckra råvaror och sen fixa riktigt god mat i köket på fredagskvällarna så snart ska trippa ner på stan och handla fredagsblommor och mat men även goooodis…Är så sugen på att köpa riktigt gott sådant till mig själv (har ju hållt mig borta ett tag) och chips och dip, mmm. (Tror att jag ska kila in på Jad Store och handla sådana där söta godiskrukor från Bruka till alla skatter också. Har sett att de har dessa och tänker att det måste vara perfekta till fredagsmyset!:)
Happy Friday önskar jag er alla så ses vi lite senare!
KRAM
Fredagslåten får bli denna! Pojkbanden är, hm, ”inte som de var en gång i tiden”:) Jätteskum video (och kolla bara den långa smala blonda killens sköna dans) och snuuuskig text men jag är hooked sen jag hörde den på radion första gången! (Får köra den i I-poden under pw:n så inte skatterna hör hihi;)

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “HEEEEJ FREDAG

 1. Jag måste bara fråga varför du kör LCHF? Jag trodde det var för att du ville bli kvitt ditt sockersug men det kan det ju inte vara, är det i sådana fall för att gå ner i vikt? Det behöver du ju verkligen inte göra. Jag tycker du borde skippa LCHF, lära dig äta efter vad din kropp behöver och träna istället.

  Hoppas ni får en fin helg!

 2. Ønsker deg en helt herlig helg med skattene dine. Kos dere i sofaen med masse godis 🙂 Bea var nydelig i den herlige drakten fra Chill Norway. Klem Antte

 3. Vad söt hon är lilla Bea! Härligt med fredagsmys. Du är alldeles för stor livsnjutare för att köra LCHF!!! Att skifta mellan inga/få kolhydrater och sedan unna sig sötsaker i perioder kommer göra att dina insulinproducerande celler går bananas 🙂

 4. Ønsker deg en fin fredag og god helg.
  Jeg har vært og kjøpt masse nye blomster, hentet deilig kake hos bakeren, kjøpt masse god vin og er klar for en jentekveld:-)))alltid koselig med jentekvelder:-)).
  Lille Bea er bare så søøøøøøøøøøt !
  Anita/Norge

 5. Sötaste Bea !! 🙂

  Haha, kikade på låten, snacka om lustig och vilken text, ska jag lyssna på den får då nog bli som för dig, i öronen på Powerwalk!!

  ha en fin fredag
  Kraam Julia

 6. Mysig fredag låter det som!! Vad jag förstått äter du LCHF för att du mår bra av det och så är det för mig också. På veckorna är jag relativt sträng och på helgerna lite vin och en portion kolhydrater om dan och kanske något sött. Jag är piggare och framförallt känner jag mig inte så ’pluffsig’! Sekundärt är för mig att jag minskar min vikt sakta. Har läst att LCHF är en hormondiät och kroppen kan pendla in sig på sin ideala vikt. Därför är det svårt att fortsätta gå ner när man kommit till en ideal vikt. Oj va’ lång kommentar!! Har du provat fröknäcken??? Ha en bra helg! Kram, Caroline

 7. Min treåriga tjej såg bilderna på Bea och utbrast glatt ”Åhhhh, vilken fin tjej, vad heter hon?”.

  Ha en härlig helg!

 8. Vilken söting…;)) Kan du inte visa godiskrukorna för oss sen…

  Önskar dig å familjen en riktigt mysig helg!!

  KRAAAAM/Annelie

 9. P menar säkert de klassiska gamla godingarna, krukorna som även finns med texten POPCORN på? Är hemma med sjuk skatt i dag o passar på att rensa upp i röran, allt annat än fräscht o krispigt här kan jag säga:/ Blir avis att du alltid har det så fräscht o fixat hemma. Hinns liksom inte med här. Blir en sväng till IKEA senare o inhandla ett gäng pärlhyacinter att sprida ut lite all over:) Trevlig fredag! Kram Linda

 10. Å vad roligt – jag stod precis på Bruka vid Östermalmstorg och tänkte samma sak 🙂

 11. åå vad söt hon är! vill också ha en liten kicka! =)
  men det går så bra med galna småpojkar också! även om det ska vara traktorer på allt de sätter på sig…börjar få fredagsfeeling här med! nu då man storstädat efter bebbarnas bravader…pjuuh!

 12. Fina lilla tjejen :O) Galet söt!
  Videon var riktigt rubbad…. ha ha ;O)
  Kram /Katarina tvillingmamma

 13. Ha ha, ja det är verkligen en märklig video och minst sagt frispråkig text..ähum 😉 Men den sätter sig onekligen så att man går och nynnar på den efteråt!

  Ha en fin fredagskväll och riktigt skön helg!

 14. Ha ha ha, rolig video och perfekt musik till PW på Björnön, kan behövas i backarna på 5:an 🙂
  Ha de gott!

Comments are closed.