HAPPY BIRTHDAY T

.
.
.


Några paket till min älskade son på 11-års dagen! (ooops – det blir lätt lite extra av allt när man har separerade föräldrar så idag fick den glada skatten tex inte mindre än två nya cyklar:)

Todeloooo!Busy as a bee idag tjejer! Det är den 30 januari och det är alltså 11 år sen jag fick min första älskade lilla skatt (på operationsbordet och allt) Det är inte kloookt att han fyller så mycket! Ojojoj…

Nu ska jag fortsätta med mitt fix och sen blir det fest på restaurang för hela familjen – mysigt!
Kommer tillbaka snaaart!:)


KRAM.

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “HAPPY BIRTHDAY T

 1. Så där har vi också det, ibland blir det dubbelt av vissa saker. Tex. när femåriga bonussonen önskade sig en dammsugare (mycket bra önskemål, han älskar att dammsuga), då fick han dammsugare både hos oss och hos sin mamma. Vilket var super egentligen, för då kan han ju dammsuga hela dagarna, så mycket han vill.

  & cyklar är det ju ganska bra att ha två av, om man inte bor så nära varandra att man kan gå mellan husen, annars blir det släpning av cyklar varannan vecka och det funkar inte så bra (vi har försökt, sambon blev inte så glad när cykeln slog in i lacken…)

  Ha en bra T-födelsedag!.

 2. Haha, men nu tycker jag nog att du är lite väl ”nochig”! Råkat köpa två nya cyklar, jomenvisst! 🙂

  Therese

 3. Två själar, en tanke 🙂 En lycklig pojke som har två föräldrar som vet vad han önskar sig! Och visst går tiden för fort, att min äldsta fyller tio i sommar är helt obegripligt! Tur att man har några småttingar kvar att snusa på! Ha en fin kväll med födelsedagsbarnet! Pernilla

 4. Grattis till 11-åringen! Har också en här som fyller 11 snart.. Han har två hem han med.. Vi försöker dela upp presentlistan.

  Kolla in min lifestyle blogg, kanske finner du lite inspiration i klädväg till kalaset!

  Man skulle absolut inte kunna tro att du snart själv ska ha 40-års kalas darling,hot mama! 🙂

 5. Grattis till 11-åringen! :))
  Hoppas ni får en härlig kväll !

  Kram från ett kallt Åre

 6. Grattis till Trulle på din födelsedag. Det går verkligen fort med de små skatterna… vår Liam fyller fyra snart óch tiden har bara flygit iväg. Skulle vara roligt att höra om dina förlossningar även om jag förstår att det är privat. Kramar M!

 7. Gratulerer med sønnen, håper det ble en vellykket feiring:) Alltid hyggelig å titte inn her, spesielt i dag! Nå skal vi kose oss videre her med vår datter som også blir 11 i dag! Klem

 8. Två cyklar är ju super.Bor man varannan vecka i olika hem så slipper man ju ta med sig en cykel fram och tillbaks.Hoppas restaurangbesöket blev lyckat och trevligt.

 9. Här firar vi en 17-årig tjej imorgon. Jag bara undrar hur det gick till? Var tog tiden vägen liksom?

  TIPS – Du har väl sett de fina kuddfodralen IKEA fått in nu, med toile mönster. 😉

  Må så gott!
  Jeanette

 10. Gratulerer med Trulle i dag. Jeg har en datter som også fyller 11 år i år. Og i dag har jeg også bursdag:-)))
  Håper det kommer bilder frafeiringen i kveld. Ha en fortsatt fin kveld med familien.
  Og forresten, du holder deg godt til snart å fylle 40. Vakker er du Petra:-))
  Anita/Norge

Comments are closed.