MIDDAG PÅ ITALIENAREN

.
.

Mätta & nöjda!:)

God kväll finingar!
Hemma igen och alla skatter ligger nu nöjda och nedbäddade i sina små sängar🙂 

La Familia + mina föräldrar och svärföräldrar hade en jättemysig middag ikväll tillsammans på en av Småstadens gamla trotjänare Ruffino (Trulle önskade sig nämligen pizza:). Det är absolut inget ”fancy smancy” ställe alls men har riktigt god och vällagad italiensk mat och supertrevlig personal! Jag åt riktigt bra Scampi och drack gott vitt vin till (och hade minsann en liten surpice med mig i väskan bara för att födelsedagsbarnet skulle tycka att vi var sååå pinsamma haha:)

Mustaschfamily! Alla satte på sig var sin variant i smyg när Trulle tittade bort och sen satt vi där med bla mexikansk, fransk och Juholtmustascher och log mot honom:)


Personalen var så gulliga mot skatterna och skojjade med dem hela tiden:) De fick ta med sig disken själva ut i köket och där ute fick de sen mumsig glass av de snälla kockarna!

.

.

Min middag ikväll som var mums!
Nu ska jag krypa ner i sängen med en bok och imorgon blir det Stockholm Fashion för moi – kul!Ha nu en mysig kväll!


KRAM.

Rekommenderade inlägg

27 kommentarer till “MIDDAG PÅ ITALIENAREN

 1. Hej! Såg på listan inne hos Emma att vi kommer att träffas i Malmö om två veckor. Trevligt! Ser fram emot det.

  ha det gott så länge! 🙂

 2. Så koselig dere ser ut til å ha hatt det!!!:) Fint bursdagsbarn!!
  Er nysgjerrig på hva han fikk i gaver…… 🙂 Takk for super blogg!! Klem Siv

 3. Så mysigt ut, fina barn,
  men scampi, ajabaja finns andra alternativ vi ska vara rädda om vår miljö
  Hälsn christel

 4. Jag minns hur vår F försvann in i alla kök när vi var i Thailand, han var knappt 3 år och mycket matglad. Där satt han uppflugen nånstans och blev matad av ooh:ande och aaah:ande personal som tyckte att det var fantastiskt med en blond liten pojke som gillade thaimat. Vi visste var vi skulle leta efter honom iallafall …

 5. Grattis till Trulle i efterskott! Inte illa med två cyklar, även om det inte var planen, hihi..Kanske det går att ha den ena hos mamma och den andra hos pappa?

  Ha det bäst på modeveckan också:)

  Kram Susanne

 6. Hi,

  Wonderful birthday!!!
  Tell me what is this cute sweater you wear on you? Lovely!!
  Best, Maria

 7. Låter som att ni hade en toppenkväll! Vilken kul grej med mustachen, jag har en grabb som blir 13 i år och jan kan ju bara tänka mig hur han skulle skämmas ihjäl om jag gjorde något sådant :). Ha en bra tisdag! Kram Jennifer

 8. Hej! Snygg Odd Molly-wrap! Vilken storlek har du i din? Är de normala eller små i storlek? Kram Camilla

 9. Hei søteste deg!

  Har aldri lagt igjen kommentr her tidligere, men følger deg flere ganger hver eneste dag! For en herlig inspirasjon du er!!! Jeg er selv nybakt mamma og ser så opp til deg, alt du gjør for skattene dine, overskuddet ditt og alt! Du er også så utrolig vakker!!! Du inspirerer meg til å pynte meg litt ekstra hver dag. Gjøre det fint rundt meg, kjøpe deilige blomster, eksperimenterer på kjøkkenet.. Tusen takk for alle herlige tips, all god motivasjon! Du er toppen!

  Elsker stilen din. Så fresh og delikat, men likevel avslappet!

  Kos og klem <3

 10. Hej på dig!
  Vilken underbar blogg du har, så inspirerande och vacker. Jag har fallit pladask för mme pitoutapeten som du satt i din dotters rum, skulle inte våga i vanliga fall men har blivit inspirerad av dina inredningsbilder och tänkte tapetsera även min lilla flickas vägg med samma tapet. Nu undrar jag om du valt den med pärlemorfärgad botten eller den med en grålila ton? Det är svårt att avgöra på bilderna. Undad även om du fortfarande är nöljd med tapetvalet eller om väggen känns påträngande och dominant i ett annars rätt vitt rum? Min dotter fyller tre år och jag vill ogärna att tapeten ska kännas tung eller rentav skrämmande i skymningen. Vad säger du? Tacksam för svar. Med önskan om en skön kväll, Charlotte

 11. Ha ha bra i de med mustascherna:-) även ett stort grattis till dig för dessa 11 år!
  En fin vinterdag önskar jag er/ Sabina

 12. Grattis till din fina son!

  Ha ha ha…så coolt att ni alla tog på er mustascherna…precis min humor!! Det måste jag få kopiera att göra för våra barn som snart fyller år…!

  Ha det toppen

  Kram Malin

Comments are closed.