LOVELY LEXINGTON

.
..


Bon Soir raringar!
Här har jag landat i soffan med ett stort lass med härlig turkisk youghurt med riven cocos och blåbär framför svenska Topp Model (oh my såå vacker Isabella Scorupco är – måste vara en av världens vackraste kvinnor!:)


Idag var jag ju och såg Lexingtons fantastiska modevisning på Stockholm Fashion week tillsammans med härligaste Jenny & CO (tack för sällskapet idag snygging och tack för att du räddade mig från att ”rasa rakt ner på front row” i finalen haha;) 

Såå mycket fina och klassiska plagg visade de vackra modellerna och Lexington gör verkligen styles som är otroligt tidlösa och håller forever. Ska verkligen försöka investera i lite fler snygga plagg i just den stilen!


visningen på Berns idag! Snygga modeller, snygg publik och snyygga kläder och nere till höger syns jag tillsammans med sköna Helene, Lexingtons PR ansvarige (dagens var tröja Rosemunde, Poncho Rosemunde Tullhuset, chinos Tommy Hilfiger, jacka Munderingkompagniet och boots Malene Birger Tintinstyle)
Full av inspiration från idag ska jag nu mysa vidare här hemma. Jo förresten – måste ju också berätta att jag träffade ju en stor inspirationskälla idag! En ljuvlig bloggidol från grannlandet i öster (det var så roligt och härligt och märkligt att få träffa dig live vackra Malenami och vi ses ju faktiskt snart igen!:)
Ha en mysig kväll vänner så ses vi imorgon!


KRAM.
.

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “LOVELY LEXINGTON

 1. Underbara lexington, så tidlöst och Classic. Svinsnygga frisyr och ljusa jeans. Jag älskar’t:)

 2. Ååååhhhh jag blir så avis på er lyllosar….önskar att jag också hade varit där,men nej…. istället yrar jag på i 19 minusgrader & frost i håret,men tack för att du delar med dig 🙂

 3. Så fin dag du har hatt!!!!! Superfin dagens! Kan du ikke fortelle oss hva sønnen din fikk i bursdagsgaver? Trenger tips!!! 🙂 Ha en fortreffelig dag! Klem Siv

 4. Måste bara få skriva att det ska bli så roligt att få ses på riktigt. Har läst din blogg lääänge, även om jag inte lämnar spår så ofta. Och nu har jag förstått att du kommer på eventet i Malmö. Kul!
  Kramar Kicki

 5. Har kameran eller objektivet fått något slag? Isf kan det vara så att optiken inte funkar som den ska och du får suddiga bilder (det kan flytta sig i både huset och i objektiven). Prova att byta mellan objektiven och se om du märker någon skillnad.
  Om alla bilder blir suddiga kanske du fått dam på sensorn, prova att lämna in kameran för rengöring/genomgång. Lycka till

 6. Tidlösa stilen är här för att stanna, så roligt att se lite pics från visningen. Ser helt FAB ut!:)

  O du är lika snygg som vanligt! Kram o önskar dig bästa dagen!

 7. Gillar denna stilen!!! Är det en Rosemundetop du har under?! Om ja; vilken storlek har du på den? Handlar mycket skandinaviskt på nätet eftersom vi inte har alla märken här. Då är det alltid bra att veta ungefär hur storlekarna är (små/stora). Tack så väldans mycket för din fina blogg!!! Caroline

Comments are closed.