SNYGGELISNYGGT PÅ H&M

.

Har ni  också spanat in kollektionen från Marni som kommer på H&M den 8:e mars? (bara älskar Sofia Coppolas regi btw och Roxy Musiclåten i reklamfilmen – såå bra) Är absolut inget jättefan av att ”hänga på låset”  när H&M släpper designerkollektioner (dessutom brukar de inte vara min kopp med thé. Avancerade korkorta blinblingklänningar i lack eller minishorts med jordgubbar var det väl senast tex:) Men Marni – oj oj oj så fint. Kanske värt att trängas för eller vad tror ni?:)
Goood Morning!
Sovit riktigt gott och länge inatt – sköönt:) Kan därför inte recensera En Dagfilmen som vi skulle se igår kväll för jag somnade redan i soffan, zzz. Får göra ett nytt försök idag! Fast jag är sjuk så har jag riktigt svårt att ta det helt lungt och att titta på tv mitt på dagen är inte riktigt min grej men ska nog prova att bara tokslappa denna onsdag så kanske jag blir frisk någon gång. Nu – ananas-smoothiefix till frukosten!

Önskar dig en fin start på onsdagen!

KRAM
.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “SNYGGELISNYGGT PÅ H&M

 1. ja. marnis kollektion för HM tror jag har flera stycken finingar att hänga in i sommarens garderob. så feminint och så vackra tryck.

  krya på dig. och ta det lugnt. så lugnt du kan … *ler*

  kram!
  ulrika

 2. Krya på dig!
  Jag tänkte fråga dig om du kommer att äta lchf igen? Jag har en fundering på att prova. Skulle vilja veta om du mådde bra när du åt det?
  Kramar Frida

 3. Ja det fans en del fint 🙂
  Vi har också varit sjuka här, visst är det trist när man inte har ork till allt man skulle vilja göra.

  Till dig ovan som frågar ang LCHF dom flesta kan må lite konstigt i början. Blir ju som en avvänjning av socker, vitt mjöl för kroppen. Testa att börja med en ordentlig detoxkur innan du sätter igång! Men sen mår dom flesta toppen.
  Själv kör jag LCHF-light.

 4. Åååh, jag väntar med spänning !!!
  Så fina klänningar, hade tänk ha med mig en av dessa till Rhodos i maj så jag hoppas jag får tag i en innan dom tar slut (?) 🙂

  Krya på dig P
  va rädd om dig!

  Kram Julia

 5. Ja du borde nog ta det riktigt lugnt. Bara ligga i soffan och titta på TV, läsa tidningar, bloggar och dricka te. Tror att man måste lyssna på kroppen ibland för att bli helt frisk. Risken är ju att du åker på något värre annars.
  Är själv också hängig… men lever tydligen inte som jag lär… för jag är på jobbet =)Dumt!

  Kram

 6. Hej
  Tror att kollektionen bara kan köpas på nätet den här gången. Är dock inte helt hundra, men har för mig det. Kommer inte köpa nåt. Det är fortfarande h&m:s kvalitet o passform. Inte Marni. /Pia

 7. Hej! Jag jobbar på H&M, och kollektionen kommer att säljas i butikerna också. Riktigt fina plagg…
  Mvh P

Comments are closed.