EN DAGENS ”INKOGNITO”

.
.
.

Har varit hos Doktorn och även jag har åkt på världens ögonvirus! Tydligen något som går nu i Småstaden och är extremt smittsamt (på Beabus dagis har 18 (!) små stackars barn fått just detta) men nu är i alla fall febern borta (och nej, jag har inte plastikopererat ögonen)
Hej hallå finingar!
Hoppas ni har det bra vänner!?
Här har vi en bloggerska som vilar i fåtöljen efter en liten tur till doktorn och ögonen känns mycket bättre efter att jag använt en specialögonsalva. Ligger och läser en träningstidning och nu blir jag såå sugen på att börja röra mig ordentligt igen! Måste bara vila några dagar till men sen så – springa springa springa. Nu är det ju ljust så länge också och man känner hur kroppen verkligen vill ut och röra sig  på ett helt annat sätt! Ja jag är verkligen en periodare med träning; halva året nästan ingenting och halva året full fart:)Sen ska lite nya sköna träningskläder införskaffas pronto så blir det ännu roligare att kicka igång.

Dagens ”festligaste” – en ögonsjuk bloggerska visar dagens och nya vårjackan (men visst är den fiiiin med sitt diskreta broderi! Gillar inte blå jeansjackor men denna vita I like och när jag testade den fick jag såna extrema vårfeelings. Snaart är den ju här jippie! Denna blir perfekt att matcha till olika klänningar sen:) Jacka Odd Molly Spring 2012 från Country Dreams (jag strl 2 och den är liten i strl) topp Chill Norway, jeans Lexington, ärlshalsband Tintinstyle och armband med stjärnor Hultquist Tullhuset.
Ha en fin eftermiddag!

(Återkommer snart med svaren på era frågor – har inte glömt:)
KRAM

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer till “EN DAGENS ”INKOGNITO”

 1. Ajsan! Snygg är du iallafall utan att vi ser ögonen på dig vännen, jackan är to die for;)

  KRAM

 2. Åh så snygg jackan är på!! Glöm inte svara på vad du använder för redigeringsprogram! 🙂 Det är fler som undrat än jag har jag sett.. Tack på förhand! Ta hand om dig /Kram Linda

 3. Gillar inte heller blå jeansjackor men den där var verkligen snygg. Särskilt bakifrån. Hoppas ögonsalvan gör sitt och du snart mår tipp topp

 4. Åhh…jackan är helt underbar, ”klick klick”, så nu väntar jag också på min 🙂
  Hoppas ni kryar på er snabbt och att vårsolen behagar titt fram för nu är jag trött på de här väderomväxlingarna.
  Hälsningar
  Camilla

 5. Stackare! Hoppas det går över hyfsat snabbt. Du får väl plocka fram solglasögonen för i morgon vankas rena rama vårvädret 😉

 6. du är jättefin! =)
  och jag förstår ”kikaren”, man ser inte så jääla fräsh ut, med den där salvan insmetat…
  hoppas det går över snart. ögonen vill man ju ska vara bra och fina. speciellt vid möten med människor… oavsett om det är på bloggen eller irl.
  ha de gott

 7. Supersnyggt!
  Stackars dig, ögoninflammation är så sjukt jobbigt att ha. Det är lite som ett omvänt kinderägg (du vet tre önskningar i ett) fast här svider det, kliar och så ser man hemsk ut. Ett riktigt neggoägg alltså! Annars ser du smashing ut!

 8. Fy då jobbigt med ögoninflammation :(. Superfin jacka och visst blir man mer träningssugen när våren är på väg, Göterborgsvarvet närmar sig för min del så jag måste hålla i ordentligt nu :).
  Krya på dig! Kram Jennifer

 9. Hej!!
  Tack för en mycket inspirerande blogg:))Jag undrar vad du har för snyggt nagellack på bilderna?
  Kram Helena

 10. Hej!

  Vad är det för nagellack du har?

  Hoppas ögoninflammationen ger med sig snart!

  Sofia

 11. Den jackan har jag spanat in eller jeansen! Älskar din hårfärg,är den naturlig? Skulle bli jätte glad för svar Kram Susanne<3

 12. Hej Petra,

  Superfin jacka från OM, men precis som du säger är den väldigt liten i storlken, så jag (som brukar har stlk 2) fick skicka tillbaka och väntar nu på stlk 3 istället. Den är både kort i modellen och kort i ärmen, men annars väldigt fin och användbar.

  Hoppas ögoninflammationen ger med sig snart.

  Nu har du ju fått salva, men annars är ett hett tips att använda koksalt (koka upp 1 dl vatten + 1 krm salt och låt svalan).

  Koksalt är ett bakteriedödande universalmedel som kan användas överallt (invärtes och utvärtes, till barn och gamla) och som fungerar!!

  Kram Nena

 13. Hejsan,læser din blogg varje dag,syns den er helt på topp.Jeg lurer på størrelse fra Chill Norway,hvis jeg bruker st 40,vilken størrelse skall jeg bruke da 3 eller 4?

 14. Ögoninfektion gick här i den ännu mindre småstaden runt jul. Min gosse åkte på det på själva julafton men det var borta på tre-fyra dagar utan behandling på honom. Jag åkte på det jag med för det är ju som du sa oerhört smittsamt, så min nyårshelg tillbringades med blodröda ögon och har inte velat bli bra sedan dess. Det visade sig att medicinen torkat ut ögonen såpass att hornhinnan skadats och nu äntligen 2 månader senare har jag fått rätt medicin. Det kommer dröja länge innan jag kan sluta ta ögondroppar och ögonsalva men snart hoppas jag våga lägga på lite mascara på fransarna igen. Det var hemkt ovant att vara utan i början och jag skämdes när jag visade mig ute bland folk, på jobbet särskilt där kommentarerna haglade om hur trött jag såg ut (tro sjutton det utan smink och med illröda ögon).

  Gissar att även du hoppade över sminket när du hade ögoninfektonen. Hur tycker du det känns att visa dig bland folk utan smink?
  Jag led verkligen av det i början men nu när jag varit osminkad i två månader tänker jag inte så mycket på det längre.

  Tack för att du bjuder så mycket på dig själv här i bloggen!

Comments are closed.