STORT GRATTIS TILL VICTORIA & DANIEL

.
.
.


En liten body till alldeles nyfödd prinsessa från Burberry!


God Morgon Sverige!


Denna februarimorgon är historisk! Liten liten svensk prinsessa har kommit till världen inatt och jag gratulerar de lyckliga nyblivna föräldrarna massor!!! (Prins Daniel höll ett så rörande pressmöte nyss på 4:an) Åh tänk vad härligt det måste kännas för dem just nu (och det ska bli spännande att få en glimt av underverket sen:) Hurra hurra hurra hurraaaa för den lilla nyfödda tronarvtagerskan!

KRAM
..

Rekommenderade inlägg

22 kommentarer till “STORT GRATTIS TILL VICTORIA & DANIEL

 1. Alltid mysigt med små bebisar och det är säkert en söt liten tjej de har fått.
  I dag sprider detta extra glädje i hela Sverige!
  Kram Carro i Uppsala

 2. Fick nys om det redan igår att något var på G. Men det är så roligt. Och tårarna kom minsann när jag tittade på presskonferensen.
  //Pernilla

 3. Så himla underbart med en liten sessa! Imorgon får vi veta vad hon ska heta, spännande! 🙂

  Önskar dig en fin dag!

  Kram Michelle

 4. Hej P! Kul att du verkar lika Royalistisk som jag detta är så!kul!!

  Hälsningar en löpardrottning !

 5. Hej Petra, måste tipsa dig om en butik som säljer det coolaste poslinet mm ever i NY, nu när du ska dit.http://www.fishseddy.com
  Där kan du även hitta ett stort urval av Toile porslin. Lycka till /Kristina

 6. Jag lyckönskar alla nyblivna föräldrar men i övrigt tycker jag det är dags för Sverige att befria kungasläktet och införa republik. Arvprinsessan har inte stora möjligheter att själv välja sin väg, bekymrar det er inte alls?

 7. Cruella -ja det bekymrar mig en aning. Oerhört passé att i ett demokratiskt land hantera en människa så, som kanske varken vill eller ens är lämplig för ett uppdrag som hon fötts till…

 8. Visst är det underbart med en liten sessa. Väntar med spänning på vad hon ska heta. Tipsar dig om ett mysigt hus i Helsingborg Malmögatan 37.

  Kram Kristina

 9. Hej!

  Jag gick i samma skola som prinsessan Victoria,
  och hon är verkligen en underbar person,
  som förtjänar all lycka i världen.
  Hon är en fantastisk representant för vårt vackra land Sverige.
  De verkar sååå lyckliga tillsammans,
  att man verkligen gråter av lycka för deras skull.
  Hurraaa för den lilla prinsessan!!!

  Kram Fröken Vit.

 10. Det är många människor som inte kan välja sin väg i vårt land på ett eller annat sätt och det är tragiskt. Tronarvingen behöver vi nog inte oroa oss för hon har fått två underbara människor till föräldrar som säkerligen kommer att se till hennes allra bästa så gott de kan.
  Den kvinnliga delen av vårt kungahus tycker jag sprider en otroligt stor glädje runt sig och det är synd att inte fler gör det istället för att gnälla.
  Inget inlägg till dig egentligen kära bloggerska, men det är roligt att du uppmärksammade dem du fina tjej:)
  Kram/
  Berit

 11. Jag vaknade vid tio och satte på kanal 4 som vanligt och möttes av världens gulligaste Daniel i rutan:) En riktigt bra start på den här torsdagen och så himla kul för dem:)!

  Kram,
  Line

 12. Men hallå där förskolläraren, man måste väl få ha åsikter om att det är föråldrat att ha en monarki utan att det kallas för att gnälla?

 13. Nu var det ju inte gnäll va, utan en REFLEKTION och en högst aktuell sådan. Det handlar inte om personerna utan om en princip. Ärvda ämbeten hör inte hemma i en demokrati, enkelt.

 14. Sämre värld kan man födas till!!
  Nog många som skulle byta med vår nya sprinsessa!
  Vilka föräldrar kungliga eller Ej, helt underbara människor så oroa dig inte Cruella, det finns nog annat du kan oroa dig för istället-
  Låt Svenska folket få njuta av denna händelse nu…förstör inte för oss som älskar detta…

 15. Undrar bara om det är du som har fixat din bloggdesign, den är så fin! Och om det är du, klarar du av att göra det i blogg.se på beställning för en slant? =)

  Kram Michelle

 16. Jag engagerar mig i politik och samhälle och tycker att frågan om en republik är viktig. Om det är att förstöra för flärdälskande rojalister så får ni ställa in er på en fortsättning.

Comments are closed.