NYTT I TRAPPEN

.
.

Vårfixad & fräsch trapp idag! Jamen där hänger ju vägglampan som jag nämnde för ett tag sen och den är av märket Tine K (det är så himla bra just i trappen med ett sånt där vägg-utag så man sliper jobbiga sladdar som hänger. Knapp att tända skönheten sitter både uppe och nere – perrrfekt:)
Tjing Söndag!
Här pågår kakbak i köket medans solen stråålar in genom alla fönster, grannarna är ute och pysslar i sina trädgårdar och tar ned ljusslingor och det känns bara såå himla härligt idag!
Det jag bakar och fixar med är lite Toscakaka till eftermiddagsfikat – mumsfillibaba:) Tänk att det är Mars om bara två dagar och vintern är därmed sluuut för denna gång! Ljuvligt ljuvligt. Sen när alla lökar börjar komma snart i tabatterna också, ojojoj så fint. I höstas var jag ju så duktig och fick ner en hel del vita/lia/rosa tulpaner och hyacinter och krokus osv och det sk bli så spänande att se hur det blev!
Nyskrubbad trapp och förutom fina lampan från Blackballoon så har spegel och lite tavlor kommit upp (använd förresten rengöringsmedlet Jif ni som också har vita golv och trappor! Lite grann på en trasa och det är superenkelt att gnugga bort märken som blir efter dammsugaren etc:)

Vad gör ni idag finingar!?
Ha nu en fab Söndagseftermiddag i solen!
KRAM

Psst, Såg Mellon på repris imorse och yes Lisa Miskovski var klart bäst! Så 80-talig och sköön:)

.

32 kommentarer till “NYTT I TRAPPEN

 1. Jag tror att jag har sagt det tidigare, men det är värt att nämnas igen: jag älskar er trappa! Hur var det, hade du målat den själv?
  Önskar er en härlig eftermiddag! Mums!
  Kram

 2. Vad fint det blev!! Låter som en perfekt mys-söndag:) Själv har jag inlett min söndag med en långpromenad i solen och nu fixar jag & donar lite här hemma och så råkade jag visst klicka in mig på din blogg;)

  Stor kram,
  Line

  -themanylivesofline

 3. Härligt väder och snart är våren här 🙂

  Var finns Jif att köpa, det har jag aldrig hört talas om men vore toppen med ett medel speciellt för vita golv. De har ju en tendens att inte vara så vita…

 4. Åh vad fint, trapputrymmen kan man göra mer än man ibland tänker på! Älskar TineK, saknar hennes fantastiska flagshipstore hon hade i Hellerup utanför Köpenhamn för några år sedan, det var en treat och inspirationsrunda varje gång man gick dit! Ha en härlig söndag!

 5. Jif är hyvens. Vad fint du piffat i trappan! Här har det småstädats lite, men framför allt promenerats i vårsolen med make och hund, och druckits vårens första kaffe ute på verandan här hemma på Öland! Önskar dig en fortsatt fin eftermidag! 🙂

 6. Puss o tack för tipset, ska genast ta tag i trappstädningen;)) Det verkar som om hela husets damm o smuts hamnar just där…!
  Håller med, Miskovsky var överlägsen <3
  Kramkram/ Fia

 7. Fin trappan blev. Vi har mörk ek i vår. Undrar om Jif funkar på den med??!! Här går tvättmaskinen för fullt efter en vecka i Alperna. Och maken är utskickad till grillen. För här har vi idag säsongsstart 2012!! Ha en mysig kväll!

 8. Som vanligt lika fina inslag från din vardag! Vill bara varna lite om JIF. Det blir jättefint först. Men JIF innehåller lite slipmedel vilket gör att ytan därefter blir mer motaglig för smuts då smutsen lägger sig alla små repor. Vi har också en vit trappa och jag brukar ta flytande citronsåpa. Doftar härligt och lägger istället en skyddande yta. Bara ett tips!

  HA en riktigt härlig vår!
  Kram

 9. Så fin lampa.Passar perfekt i trappen ju.Älskar vita golv/trappor.Själv har jag rensat ut gamla bokfärgade skrivbord &sålt på Blocket.Har sedan gjort fint i fräscht svart & vitt.Svart vita foto ska snart komma upp i svarta ramar från Ikea.Städat huset & varit ute i det underbara vädret.www.njutbarahem.blogg.se

 10. Åh att jag missade frågestunden, som jag har väntat! Var i Sälen i helgen och täckningen var usel bland alla granar! Men kanske kan jag få svar på min fråga ändå…varför har ”äldre inlägg” knappen försvunnit när man går tillbaka i bloggen? Satt å läste 2010 för ett tag sedan och det går liksom inte att komma tillbaka..
  Love your blogg..:))

 11. Hi, I love that round mirror, where is that from?
  And the new lamp is perfect 🙂

  -marie

 12. Så fint!
  Jif är verkligen ”the shit”! Jag är helt beroende och använder det till allt, haha. Doftar underbart dessutom.
  Hoppas ni ha en bra kväll. Här blir det snart soffmys och Wallander.
  Kram Vanja.

 13. Hej! Väntar på min lampa. Funderar på vart du köpt fjärilarna? O när jag ändå frågar den svarta lyktan som finns med på bilden m paljettkudden? Superbra blogg!!
  Maria

 14. Ja, visst är våren härlig!! Fick inte ner några lökar i höstas men ska nog försöka mig på en fuskvariant ändå, det är ju så fint när de små blommorna sätter färg på en annars rätt tråkig trädgård. Tack snälla för svaren på frågorna och tack för en härlig feel-good blogg.
  Kram Emma

 15. Håller med Liza var ju bara bäst på mellon i helgen!!!

  Ohhh så fräscht och fint i ditt trapphus, vitt och krispigt…me like!! Varje gång när jag kikar in här hos dig får jag sån lust att ändra lite stil och ta in svart och lite modernt i mitt vita lantliga hem :-)) Ja jisses sån inspiration jag alltid får här från dig!!! Underbar bild från ditt sovrum i tidigare inlägg också, gillar fondväggen du har. En liknande ska nog min dotter få till sitt rum har jag bestämt :-))

  Ha nu en toppenfin start på nya veckan! Kramis Paula

 16. Fint, gav mig en rejäl inspirationsboost för dagen!
  Hoppas du får en fin dag 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg