Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “NAAAAW

 1. Hej P
  Kul skulle bara gå in en snabbis och va hittar vi där en bild av en färsk liten Estelle,
  Lik båda tycker jag en fin kombo…
  Kommer nog bli en väldigt fin dam.
  En trött löpardrottning som just sprungit 11 km.

 2. Just på den här bilden är hon så otroligt lik sin pappa tycker jag (är det inte så det ska vara av naturen för att inte fäderna ska tveka tror jag…) Men på de andra två bilderna som hovet lagt ut är hon mer lik sin mamma! Så en blandning av båda förstås!

 3. Naw little princess Estelle.

  Väldigt lik sin mamma och ser lite bestämd ut, precis som min dotter gjorde och är än idag. 🙂

  Kram Nena

  Ang alla kommentarer i media om prinsessans namn – Jag tycker det är härligt att alla kungligheter inte heter samma och tänk bara så fint det låter när prinsessan besöker Frankrike: ”Je m’apelle Estelle” 😉

 4. Hej Petra! Tack, för en oerhört bra blogg. Det kan inte vara lätt att behålla sin egen stil med så många människor som vill vara med och tycka till hela tiden. Jag tycker du gör ett fantastiskt bra jobb. Jag tycker att du är väldigt duktig på att få till din inredning om det så bara gäller små detaljer, eller själva helhetsintrycket i dina olika rum. Kan inte du illustrera hur du tänker? T.e.x stylar ett skåp, en bänk eller en soffa. Jag skulle bli glad om du ville visa steg för steg hur du bygger upp en fin ” helhet” varvat med bilder och tankar! Tack på förhand/ Sandra N

 5. Ja dom som sett Victoria som bebbe säger att hon är på pricken lik sin mor 🙂

  Ska bli spännande och få se denna söta lilla sessa växa upp!

  Tjusiga bilder från galan, sätter ihop en egen Oscar´s galakreation kika in 😉

  Vad skulle du vilja ha på dig förresten på en sådan tillställning?! 🙂

  Kram Tess

 6. Hon är verkligen underbart prinsess söt fina Estelle! Lik både sin mor och…. ja, just nu ser jag nog bara Victoria. Men det ger sig med tiden.

  SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA P! Jag skulle så gärna vilja se hur din gardinupphängning ser ut i vardagsrummet. Vi håller på att tapetsera om köket och behöver en något lätt och luftigt i fönstren. Försökte hitta några bilder under ”HoP VARDAGSRUM” men inget så närgånget tagna.
  Skulle verkligen bli så glad!

  Ha en fin kväll och vecka!!
  Bästa hälsningar och kramar Isabelle

Comments are closed.