FREDAGSMYS

.

.

.

Älsklingar som fixar just nu i mitt kök:)
Bonsoir mes amis!

Här pågår nu fredagsmys för fullt i köket och vi lagar riktigt god mat och lyssnar på skön souperromantic music:) Det blir grillad rostas (Häslingestintans är riktigt bra!) vitlöksfrästa champinjoner, grönsallad och hemmagjord bearnaise. Men först lite goda ostar som jag mumsar på just nu (och det är bara jag som gillar ostar i den här familjen så jag får ha dem alldeles för mig själv – lyxigt:)

Mumsiga ostar, gott rött och senaste Family Living med flera mysiga reportage bla från Paolo Robertos fina hem..
Påskpimpat casa idag! På trappen står påskliljor och i träden har jag ikväll satt upp fjädrar i gult och vitt:)
Nu önskar jag er alla en riktigt riktigt mysig kväll!
STOR KRAM

23 kommentarer till “FREDAGSMYS

 1. Å du, jag provade din bernaisesås för ett tag sedan och tänkte nu göra den igen för den var ju jättebra! men…var i hela friden har du gjort av receptet? Hittar den inte under recept och jag vet att resten av inlägget handlade om Bea, men det var inte till mycket hjälp i letandet. Snälla lägg ut det igen alt. en hänvisning så jag hittar det. Dina Moules Normandie njuter vi av då och då – superrecept:)! Skön helg önskar dig Susanne (som fick nöja sig med pås-sås-bea ikväll, blev sådär…)

 2. Hej hopp, har också köpt lite goda ostar och kex till helgen…mums!!
  Nu är det godis framför tvn som gäller, inte helt fel det heller.
  Fina bilder på ditt påskpyntade hus, sött med fjädrar i träden :-))
  Ny banner ser jag också här inne, ser fräscht ut!! Kraaam P

 3. Feelgood i all ära, men vad hände med förra inlägget?? Ena sekunden är du på sjukhus och andra är du i köket och fredagsmyser?
  Livet går ju upp och ned, men nu blev det lite konstigt att inte veta vad som hänt?

 4. Hej! Har det alltid hetat ”THE House of Philia” – jag har alltid tänkt bara ”House of Philia” – låter bättre liksom.

  Trevlig kväll!

  Kram
  Elin

 5. Mums för goda ostar och vin…mysig helg önskar jag er. Sköt om er!
  Kram Nina R

 6. Hej! Idag när jag cyklade till mitt arbete tänkte jag :)Jag har en familj som jag älskar över allt annat på jorden. Jag trivs med mitt arbete och jag känner mig frisk och solen skiner det är feelgood för mig.

 7. Hittade precis till din blogg en lördagsmorgon med morgonpigga barn!Vilket fantastiskt fint hus du bor i!

  Anledningen till kommentaren är att jag såg att du ville ha N.Y tips. Jag flyttade därifrån i somras efter 5 fantastiska år!!

  Babbo som någon föreslog är väldigt bra. Boka bord redan nu om du inte har gjort det. Är uppbokat en månad i förväg. Men man kan alltid vänta ta en drink i baren medan man väntar eller sitta i baren och äta, om man bara är två brukar det funka.

  Locanda Verde – en grym italienare i Tribeca som serverar italienska smårätter. Så.himla.gott!

  Bästa brunchen som ni bara måste gå på är Normas lite mer upscale än många andra men grymt bra. Gå in på opentable.com för att boka bord.Ligger i hotellet Le Parker Meridien i Midtown, bakom ett drapperi i samma hotell ligger en hamburgersylta Le Burger Joint. Goda hamburgare,

  Stanton Social- grymt för brunch eller middag. Serverer små rätter där varje rätt anpassas efter hur många ni är som äter. Så delikat upplagt!

  Missa inte majskolvarna på Cafe Habana.

  Hamburgare, halstrad tonfisksallad på Delikatessen.

  Grymma hamburgare på The Spotted pig.

  Standard Grill perfekt både till lunch och middag, innan middagen ta en en promenad längs med High line Park, drink på Boom Boom room och ni har en perfekt NY em/kväll.

  Buddakan – asiatisk där konceptet är att man delar. Grymt!

  Tröttnar aldrig på N.Y klassikerna, Pastis, Balthazar, samma ägares italienska Morandi, Shillers. Mkt turister men också kändisar och locals. Pastis är så trevligt både till frukost, brunch, lunch och middag 😉

  En enklare italienare – Bar Pitt, tar bara kontanter, har en grym uteservering där man ser en hel del kändisar som äter eller går förbi. Mysigt!

  Älskar Commerce, livligt, snyggt litet ställe med bra mat.

  Takbarer.
  230 5HT väldigt turistigt men oslagbar utsikt. Du möts av empirer när du kommer ut på terassen,
  Peninsula hotel
  Dream Hotel
  Empire hotel – hotellet där som Chuck Bass äger i gossip girl
  Finns massor att välja på.

  Jag kan fortsätta hur länge som helst 😉 Älskar staden.

  Orkade inte skriva ut vart allt ligger men det är bara att googla. Alla restaurangerna har hemsidor.

  Säg till bland kommentarena om du vill ha mer tips. Ha en underbar resa!

  Hälsningar

  Sara

 8. Åh så fina höga ljuskoppar på har på bordet! Vart kommer dem ifrån?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg