MED HJÄRTAT I HALSGROPEN

.

God Morgon vännerÅh igår som började som en underbar dag slutade med att jag slängde mig i bilen och åkte i nästan 100 km/h rakt genom Småstaden för att så snabbt som möjligt komma till lasarettet och hjärtintensiven. Tänk vad känslor kan ändras genom ett kort samtal som gör en såå otroligt rädd. Nu är läget stabilt men jag har världens huvudvärk som inte ger sig och känner mig torktumlad och ska strax åka tillbaka igen.


Kikar in för att önska er mina bloggisar en finfin fredag – ni är bäst.

KRAM

Uppdatering: Tusen tack för att ni är så gulliga och omtänksamma, jag blir så rörd. Vill bara tala om att allt är bra, vi blev ordentligt skärrade men nu är allt helt okej. 

Var rädda om varandra och era familjer ni fina!

.

Rekommenderade inlägg

71 thoughts on “MED HJÄRTAT I HALSGROPEN

 1. Hoppas att läget är stabilt och att allt vänder. Många styrkekramar.
  //Pernilla

 2. Jag förstår hur du känner! Jobbade några år som sjuksköterska på hjärtiva, innan jag läste vidare och nu jobbar jag på intensiven. Men jag ser dagligen patienter som drabbas och jag känner alltid med patienter, men även anhöriga, som är en viktig del att ta hand om för oss sjukvårdspersonal!!
  Ha en så bra dag du kan!
  Kram Helena

 3. Har varit i samma situation, sänder lite styrkekramar till dig å familjen.

  trevlig helg Lotta

 4. Man tänker nog inte på att uppskatta varje dag förrän något tråkigt händer…..
  Hoppas verkligen att det blir bra vad som än hänt & ta hand om varandra.

 5. p.s. My other message doesn’t mean that I don’t wish you and your family all the best and hope that your family memeber gets well soon!

  anna-

 6. Ja dessa hemska telefonsamtal som gör att bena viker sig och livet förändras på ett ögonblick. Tänker på dig och hoppas att allt blir bra. Kram

 7. Glöm inte att Andas försök att fokusera, ta en kopp kaffe lite friskluft rensar hjärnan man blir så rädd när man får sådana samtal att allt blir chockartat.Har själv gått igenom en hel del sorger genom livet men hoppas att allt blir bra för dig och de dina.
  Styrke kram till dig från mig!

 8. Jag förstår precis hur du känner dig. Det är en mardröm när nära och kära blir sjuka och hamnar på lasarettet! Hoppas din anhöriga/-e snart repar sig.
  Tack för en underbar blogg – vilken inspirationskälla du är!
  Kram
  Ulla-Bella

 9. Vet så väl (tyvärr) hur den känslan känns 🙁 …Hoppas allt allt blir bra!Sköt om dig o dina nära!
  Jättekram
  Mia ifrån Skåne

 10. Stor styrkekram, jag lider med er men så glad att det verkar stabilt. Ta vara på varje minut. Det väcker så mycket känslor att läsa om detta. Jag förlorade min man pga hjärtat i höstas. Superkramar till er.

 11. Sköt om ditt/ert unga liv!Känner igen mej från åren då man vill ha allt perfekt runt sig förutom att sköta sitt arbete fullt ut.
  Panikångest,stressrelaterade problem.Se upp!
  Kroppen tar stryk fysiskt o psykiskt.
  Tar det lugnare nu och arbetar halvtid och ägnar mej åt min konst o barnbarnen.Njuter av nuet!
  Allt gott till dej Petra!

 12. Hei, Jeg kjenner meg igjen – det er kanskje panikkangst du har hatt? Det kan kjennes utrolig tøfft. Jeg har hatt det og da gjelder det å finne roen igjen i kroppen. Panikkangst er et varsel om at kroppen er sliten og det kommer kanskje i steden for migreneanfall. Det er helt normalt men oppleves veldig vanskelig. Stor hjerteklem Siv

 13. Varma kramar från Skåne land!! Tänker på dig! Väcker känslor även hos mig då jag tänker på min älskade älskade far! Kram Lisa S i H-viken

 14. Styrkekram till dig! Vet alltför väl vad du/ni går igenom. Min pappa åkte iväg med ambulans för ca två månader sedan och blev direkt sprängd och stentad. Ett samtal till mitt jobb ifrån min mamma och sedan kom livet aldrig mer att bli detsamma. Stressutlöst hjärtinfarkt…59 år gammal/ung och aldrig i mitt liv trodde jag eller någon annan i familjen att vi skulle vara så nära att mista honom nu, redan. Vi hade tur, men vägen tillbaka är tuff för alla på olika sätt och vis.
  Ta hand om dig och dina nära och kära!!! /CarolaL

 15. Petra…mitt hjarta ar med dig…har tro, kommer allt aestar bra,en stor stor kram fran Buenos Aires Argentina Andrea

 16. Hej Petra!
  Fick också ett sådant jobbigt samtal i februari 2009. Min pappa fick en hjärtinfarkt då. Han kom som tur var till sjukhus snabbt och fick fin fin hjälp och en lyckad operation så nu är han nästan mer välmående än innan.
  Vi har en fantastisk sjukvård i vårt land, anser jag.
  Skönt att du har nära och kan vara närvarande.
  Stor kram till dig och din familj!

 17. Skrev nyss i tron att det var du, som var sjuk,men förstår nu att det är en kär anhörig.Vi får våra påminnelser om, då och då hur skört livet är och skall lyssna på kroppens signaler vare sig man är ung eller gammal och stanna upp emellanåt och känna hur tacksam man bör vara för varje dag man får vara med i detta fantastiska livet och ha varandra.
  Allt gott till dej och familjen!

 18. Ojoj… förstår din rädsla så väl. Så skönt läsa din uppdatering att allt är ok nu! Ta hand om varandra och ha en så mysig fredagkväll som det går. Livet är ömtåligt.. Stor kram <3

 19. Massor med styrkekramar till dig och de dina!
  Kom ihåg att vila lite och ta hand om dig själv också, även om det inte är sig själv man tänker på i första hand när något sånt här händer.

  Kramar i massor!
  Jeanette

 20. Usch, vet ju precis hur det där är. Har gjort TRE hjärtoperationer sedan November 2011.
  Maila om du har några frågor!

  Hoppas du är bättre nu, vi behöver oxå våran feelgood-philia!

  Kram FrökenJenf

 21. Hej! Man får sig en tankeställare livet tar man bara för givet, lite små skavanker och att barnen är lite småsjuka hör till vardagen. När det händer något bland dom som man verkliger har kär.Finns inga ord. Pengar status livstil har ingen betydelse man känner sig väldigt liten och rädd den rädsla man känner kan man byta med allt vad man äger och har.

 22. Nu när det verkar ha gått bra och du kan andas ut kanske du kan tänka att ni har tur. Ett sånt där varningsskott kan faktiskt vara det som räddar livet; man kommer under behandling o får hjälp och blir mer rädd om sig. Kram, sköt om dig och er! <3 sanna

Comments are closed.