SÖTASTE PÅSKÄGGEN & EN TANKE

.
.
.

Jamen hur söta är inte dessa påskägg i plåt från Maileg! Fyllda med små söta godisägg i rosa och gult och grönt:)
Todeloooo!
Denna dag kickades igång tidigt med mysfrukost a la familia och sen blev det låångpromenad och girltalk med bästa vännen i spåret i 1 1/2timme:) Så fantastisk skön start på söndagen men oh my så himla kallt det var ute! Blev helt genomfrussen fast vi gick hyfsat snabbt och nu är det nog innemys resten av dagen som gäller (och jag ska nog ta och tända en värmande brasa i öppna spisen strax). Riktigt sugen på att baka något sött och gott är jag också men när vi vuxna kör lchf och de stora skatterna är hos sin pappa så känns det såå ondöigt liksom:) Men det doftar ju bara så härligt gott i hela huset när man bakar!
Mycket tankar runt bloggandet har jag idag också och har precis läst bra inlägg hos några bloggisar om olika sätt att göra sajten mer som ett glossigt magasin, ni vet som ett sådant man köper på Pressbyrån! Jag vill ju att H of P ska vara ungefär som Mama + Family Living + Sköna Hem i en härlig blandning🙂 Sen är det ju så att om sajten blir mer som ett riktigt feelgoodmagasin med artiklar så skulle ni kanske kunna tänka er att betala för att klicka in på H of P precis som ni betalar för ex Mama (Tänkte max 20 kronor per inloggning och går ni in 4 ggr på en dag så blir det ju bara 80 kronor och är ju mindre än vad dess tidningar kostar tillsammmans faktiskt:)
Lille haren på ägget kommer också från favoriten Maileg! Åh vad jag blir glad av allt de gör – det är så ”härligt gulligt” och behövs bland allt vitt/svart/grått i vår villa:)

Yummie med godis men jag ska vänta ända till påskafton innan jag ”nallar något”:)(Mycket Maileg hittar ni  bla hos Lucky Little Me!)
Älskade skatterna har alltså åkt till sin pappa och ska med honom fara till fjällen över påsken och ”lilla familjen” ska fira på Gotland och som jag lääängtar:) Det ska verkligen bli superskönt att komma dit!
Ha nu en fin fortsättning på söndagen så ses vi snart!
KRAM

Rekommenderade inlägg

261 kommentarer till “SÖTASTE PÅSKÄGGEN & EN TANKE

 1. Första gången jag kommenterar trots jag läser dagligen.

  ”Herregud – nu har hon fått storhetsvansinne” tänkte jag..innan jag kom ihåg dagens datum. 🙂

  Tack för din trevliga blogg!

  Kramar från Karolina

 2. Din blogg är fantastiskt bra och fin på alla sätt och vis men att betala för den? Tyvärr inte så jag hoppas verkligen att du behåller det som det är nu 🙂

  Ha en mysig söndag!

  Kram

 3. Jag gissar att ”20 kr per inloggning” är dagens aprilskämt 🙂

  Lät lite i dyraste laget…

  Ha en skön fortsättning på dagen!

 4. Älskar din blogg, men att betala för att läsa den är inget alternativ för mig.

 5. Jag är en fattig student, så om Du ska börja ta betalt för lite inspiration, så får man söka vidare efter detta!
  Måste allt kosta nu för tiden?! =/

 6. Men tjejer, vakna! Det är ett aprilskämt för alla er som inte förstår det. April april!!

 7. Ha Ha Ha Ha, mig lurar du inte ang att betala för att läsa HoP!!! April April på dig själv du! )=)=)
  Åsa, Västerås

 8. Ha Ha Ha Ha, mig lurar du inte ang att betala för att läsa HoP!!! April April på dig själv du! )=)=)
  Åsa, Västerås

 9. Jag älskar din blogg, men jag antar att detta med att batala för att läsa den var ett 1 april skämt.Kram på dig du härliga människa.Kram från Göteborg

 10. Jag älskar verkligen din blogg men börjar du ta betalt känner jag att det finns många andra ställen man kan söka inspiration. Och skulle det bara vara ett inlägg som detta med ett par påskägg som visserligen är superfina men då blir det ju en rätt dyr klick-summa ändå eller?

  Inte snål i vanliga fall men det finns så otroligt många liknande inspirationsbloggar och jag tror du gör dig själv en otjänst om du börjar ta betalt. Bara en tanke…

  Kram
  /Vivvi

 11. Oerhört tråkigt att inte få läsa din blogg om du ska ta betalt framöver, precis arbetslös och då får jag hitta någon annan favorit helt enkelt som ger mig inspiration och glädje.
  Tidningar är en helt annan kategori, den vill man bläddra i men en blogg är något helt annat.
  Hoppas du tänker om annars är det nog många tyvärr som avstår från din fina blogg.
  Kram Bella

 12. Oj vad jag nästan, nästan gick på det där upplägget om att läsa mot betalning.

  Misstänker att det kommer ett ”april, april” lite senare! 😉

  Kram på dig Philia!

 13. April, April
  Tror inte att du kommer ta betalt för att läsa din blogg:)
  Ha en bra söndag!
  Katarina

 14. Det känns som en dyr uppgörelse. Skillnaden mellan att betala per inloggning och för en tidning är ju att tidningen har jag ju kvar och kan bläddra i igen. Tror snarare på en prenumerationsidé i så fall och då till ett maxpris av 20/månad.
  Personligen kommer jag dock inte att vara intresserad av att läsa bloggen längre trots att jag det senaste året har läst den så gått som dagligen. Jag tycker att du har en härlig blogg och den inspirerar mig mycket, men jag hellre andra bloggar än betalar för inloggningar.

  Kram Lisak

 15. Ojoj, många som inte förstår ditt aprilskämt….. Hoppas de får sig ett gott skratt när du avslöjar det! 😉

 16. Hej och Hå!
  Det är ju ett aprilskämt!!!!!
  Jag tror att många blev lurade där.
  Ha en riktigt bra dag,jag bara älskar att få gå in och njuta av din blogg.
  Kram Malin i Östersund

 17. Det måste vara ett missförstånd någonstans… Du kan inte mena att varje klick ska kosta 20 kr och att man för det kan läsa ett inlägg? Skulle man alltså klicka för 80 kr/dag????

 18. Ha ha… slik er det med 1 april 🙂
  Men noen går altså ”fem på”

  Superfin blogg som jeg må ha med meg hver dag!!

  En fab dag ønskes deg av Hilde fra Norge

 19. Älskar också din blogg. Men det är väl ett 1 April skämt det där om betalning….Eller hur??Kram

 20. Gillar din blogg, läser varje dag, men det är inte samma sak som att sitta uppkrupen i soffan med en tidning och det vill jag inte heller att det ska vara. Ett magasin tar jag mig tid för på ett annat sätt, krävs lite längre barnfri, stressfri tid…bloggar kikar man in på, läser en stund och sedan kan man fortsätta med annat…Betala för att läsa en speciell blogg skulle jag inte göra./Susanne

 21. Mycket tråkigt att du tänker ta betalt för din blogg.Har följt dig så länge. Men tror att jag får hitta inspiration hos någon annan.

  Kram Eva

 22. Jag utgår från att detta med betalning har med dagens datum att göra ;))

  /Annica

 23. Det där aprilskämtet gick iallafall inte jag på. Älskar din blogg den som ett härligt magasin. Ha en skön kväll med din familj själv är jag på väg hem till min har jobbat hela helgen. Kram Annika

 24. Håller med alla ovanstående, jag kommer isåfall lämna din sida och välja en ny fri inspirationsblogg.

 25. Gillar din blogg men inte så mycket att jag skulle betala så mycket för den. Mitt tips är att fokusera på annonsering o sponsorskap som ekonomisk intäkt.

 26. Det måste vara ett april skämt! Att man ska betala! Älskar din blogg! Må så gott! Med vänlig hälsning, Sussi

 27. Liker din blogg, men også veldig mange andre.

  Blogger skal være gratis. Magasin; blader de kan man spare og se i flere år..uten å betale for varje ”klikk”.

  Så om det er fremtiden på din blogg så blir det ha det fra meg.

 28. Hej Petra!

  Oj så synd att du tänker i dessa banor.
  Skillnaden på att köpa tex familyliving, sköna hem eller mama en gång i månaden är ju att den innehåller flera sidor med repotage, plocksidor och inspiration. Tidningarna är gjorda utav utbildade journalister, fotografer och stylister mfl. Du är jätte duktig på många sätt men profisionell sylist, journalist, AD eller fotograf är du ju faktiskt inte.

  En blogg är ju en blogg, en almän plats på nätet där vem som helst kanoch får dela med sig utav smått eller stort.

  Du får nog tänka till en gång till Petra!

  Underbar Söndag till dig!

  Amelia

 29. Jag tror Petra har humor 🙂
  Är helt säker på att det är ett roligt April Skämt!

 30. Oj, nu blev jag riktigt chockad! Var tvungen att läsa det flera gånger för att förstå. DET ÄR ETT 1a APRIL SKÄMT! haha. 🙂
  ellen

 31. Jag brukar inte skriva men nu känner jag att jag måste.. Precis som andra skriver så blir det isf jätte tråkigt att inte följa dig mer. Och 80 kr per dag?? Snälla säg att du skämtar.. Då blir det mycket dyrare än att köpa lite tidningar.. Eller hur tänker du? Menar absolut inget illa men det känns väldigt fel att man ska behöva betala för att gå in på en blogg… Och tyvärr så börjar du ta betalt så kommer det finnas någon annan som tar din plats som inte tar betalt. Hoppas du haft en fin helg. Mvh TC

 32. Hmmm. Är det bara jag som tänker APRIL, APRIL??!!!!
  VI älskar dig MEN 20 spänn per kik, nja.. tror nog de är ett Aprilskämt;)

  Kram från Alexandra i Östersund

 33. Ehh, är det ingen som har tänkt på att det är den 1 april idag! Tror nog Petra är allt för klok för att ta betalt per klick på bloggen! Men det var ett av det bästa ”luringarna” jag har läst idag!
  Kram!
  Liza

 34. Jag hoppas att jag ser humorn i detta och att det är ett aprilskämt från din sida med betalningen. 🙂 Ha en fortsatt bra skämtsam dag! 😉

 35. Det här var ett roligt 1:a april-skämt! Och hur många har du lurat…

  Kram / Lena

 36. April april! Ingen som hittills verkat genomskåda ditt aprilskämt! Men där lurade du många verkar det som!

 37. Gissar att det är ett aprilskämt i görningen….:)

  Här på ön är det blåsigt och kallt för tillfället men jag hoppas solen och värmen kommer tillbaka till påsken när ni kommer hit!
  Det blommar för fullt och är vackert iallafall 🙂
  Hälsningar Monica

 38. Älskar din blogg och kollar läser varje dag men betala för det nej tack då köper jag hellre en tidning.

 39. Allvarligt talat? Tycker du ETT inlägg skulle vara värt 20kr? Ett HELT magasin med inspiration av olika karaktär (din inspiration är ju trots allt ganska enspårig i jämnförelse) kostar ca 50 kr. Lite skillnad på en hel tidning och något/några inlägg! Räcker inte det du redan tjänar på bloggen? Det var ju en rätt fin summa du deklarerade till oss för en tid sedan.. Mina tankar kring detta.

 40. Oj vad jag skrattade när jag läste kommentarerna här ovan. 1 april idag tjejer;).
  Låter som om du har och har haft en fantastiskt mysig söndag. Fortsätt njut av påskveckan.
  Kramar i massor!

 41. Läser din blogg flera ggr / dag. och flera ggr blir det för att jag har småbarn precis som du, och då kan man inte sitta o läsa o titta länge utan det blir när tillfälle ges. Men o betala 20kr för varje tillfälle? HUA

 42. Oerhört synd att du du blir väldigt affärsmässig när det börjar bli många läsare..på bloggen varför måste det alltid bli så. Du har ju egen firma och verkar tjäna bra på den, du har nämnt i tidigare inlägg vad du tar ut. Jag får nog finna inspiration på annats sätt om du tar betalt för bloggen…
  Ha det fint! Linda

 43. April, april!
  Vilken himla tur att det är 1 april idag, så att vi slipper betala för att inspireras på din fina blogg :)).

 44. Hej Petra!!

  April,april din dumma sill… Det måste bara vare ett aprilskämt, eller hur?

  Läser i övrigt bloggen varje dag med lite blandade känslor, men kan ändå inte låta bli att titta in!

  I övrigt lite överraskad över att ingen av dina andra läsare inte har fattat att det inte vore Philia Style att ta betalt för att läsa bloggen!

  Önskar dig en fortsatt trevlig 1. April…

 45. haha, är det ingen som tänker på vilken dag det är idag?

  Men den var bra det får man erkänna.

  Aprillaprill : )

 46. Hej Petra!!

  April,april din dumma sill… Det måste bara vare ett aprilskämt, eller hur?

  Läser i övrigt bloggen varje dag med lite blandade känslor, men kan ändå inte låta bli att titta in!

  I övrigt lite överraskad över att ingen av dina andra läsare inte har fattat att det inte vore Philia Style att ta betalt för att läsa bloggen!

  Önskar dig en fortsatt trevlig 1. April…

 47. April, april!!! Vilken tur att det är 1:a april idag då, så att vi även i fortsättningen kan inspireras av din fina blogg ;-))

 48. Vilket bra APRIL skämt!!!! Först tänkte jag också va? det kan hon inte mena sen kom jag på det?!!
  Tack för en fin blogg!!Nina

 49. Jag hoppas verkligen att detta är ett dåligt aprilskämt från din sida! Fy skäms vad pinsamt annars!

 50. Även om sidan utvecklas o du lägger till lite mer artiklar osv så är 20 kr (o då ev mer om man klickar in flera gånger) inte rimligt, försök istället få in mer anonsintäckter. En tidning kostar ju för att den trycks, distribueras och görs av utbildade personer o journalister och innehåller upp til 100 sidor. All respekt för att du lägger ner tid o energi med bilder, inlägg osv, men inget som jag skulle betala för tyvärr, känns inte rimligt.

 51. Haha…gillar ditt aprilskämt. 🙂 ett bra skämt som många gick på. Härligt!

 52. Kan det være en 1. April spøk??

  Hilsen trofast og svært fornøyd leser i Norge 🙂

 53. Kikar in lite då och då i jakt på inspiration, men int tänker jag betala, när även jag bloggar och bl a vill förmedla detta.

  Och inte heller tror jag att H o P kommer att göra det framöver eftersom

  DET ÄR 1 APRIL I DAG!! 😀 Hi hi!

  Trevlig söndag!
  Lina

 54. Jag hoppas att din tanke om 20 kr per inloggning är ett aprilskämt. Fast i så fall är det inte särskilt kul alls, tycker jag. Läser gärna din blogg men tycker att bloggar ska vara gratis. Nej, tänk om, jag tror du skulle förlora väldigt många läsare om du genomför detta.

 55. Hi hi hi nu är jag helt 100 på att det här är ett aprilskämt eller hur?!? (-; Tog ett tag och jag hann tänka, shit 80 kronor OM DAGEN och hon tycker det är lite!! Skulle ju bara bli typ 2400 kronor i månaden!!! HA HA HA!

  KRAM FINA DU!

 56. Hahaha…. Med tanke på dagens datum gissar jag på att detta var ett litet aprilskämt;))… !?..
  Tack för en finfin blogg och all inspiration som den ger!

  Ha en fortsatt fin dag!

 57. Ha,Ha Du är allt bra rolig du,som lyckas lura så många April,April !!! Dagens namn är Hervor och datumet är 1 April.
  Kul att så många gick på det !

  Hervor

 58. Håller med alla här. Tycker det är väldigt tråkigt att du börjat tänka i dem banorna. Tjänar du inte tillräckligt bra? Vad jag får för bild i bloggen är att ni har det väldigt gott ställt och att du bloggar för att du tycker om att vara en inspirerande mamma med stort intresse i inredning. Inte att du är ute efter att bli miljonär och bara tänka affärsmässigt på det du gör. Du ger mig mycket inspiration då jag själv är mamma och intresserad av inredning. Men att betala för att läsa din blogg känns väldigt fel. Lägger hellre pengarna till något som ger mer nytta. En blogg som hjälper cancersjuka barn eller något annat där jag vet att pengarna går till människor son har det knapert. Fy, blev nästan lite motbjudande att fortsätta läsa din blogg. Hoppas du tar det här till dig/ Hanna

 59. Idag är det ju 1 april 🙂
  Kan det vara så att vi är dumma sillar allihopa?!
  Du kan ju lura oss vart du vill…
  Kram Lisa

 60. Hihi, Jag tror detta är ett litet Aprilskämt, om inte så ber jag om ursäkt!:)
  Jag läser din blogg varje dag! En riktig feelgood blogg! Fortsätt så!
  Kram Sofi

 61. APRIL APRIL DIN…..
  Jag tror detta är ett aprilskämt;=)
  Ett väldigt bra sådant………man går verkligen igång och tänker nej nej!
  Kram Halvan

 62. Älskar din blogg som många andra skrivit här. Men jag hade tyvärr inte betalat för att gå in för att läsa den. Och då menar jag inte att du inte är värd lön för ditt arbete, för jag vet att blogga är ett arbete. Och jag vet att det måste ligga mycket tankar och arbete bakom din fina blogg. MEN pengar kan bloggare tjäna ihop på reklam och för att vi läsare kollar på videoinlägg etc. Men att betala 20 kr för varje ”titt” är faktiskt rätt dyrt. Om det skulle kosta ca 80 kronor per dag som du skrev innebär det att man skulle betala 2480 kronor på en månad!! Så där mycket pengar tror jag inte att många lägger på glassiga magasin i månaden? Det där är mer pengar än till halva min hyra. Nä, detta tyckte jag skapade lite tråkig stämning faktiskt!

 63. Hallå tjejer!
  Misstänker ett aprilskäm så ta det liite lugnt med alla analyser… Men OM jag har fel så tycker även jag att bloggen är inne på fel bana.
  Ett leende från mig/Åsa 🙂

 64. Antar att House of Philia godkänner alla kommentarer innan dem publicerar för varför annars hittar jag inte ordet aprilskämt någonstans…?!?

 65. Hej !
  April, April där lurade du oss.
  Det klart du inte tar betalt
  för din blogg.
  Christina i Gävle

 66. Det finns nog en anledning till att detta inlägget kom just idag… 😉

  Om inte, så håller jag med föregående kommentarer!

  Kram Lina

 67. Hej P
  Det är första aprill idag!!!
  Men åh alla stackare som går på det skämtet stackare!!!
  Löpardrottingen hälsar aprill aprill din dum…….Glad Påsk!!

 68. Hejsan!

  Riktigt fina påskägg. Har samma i rosa o grönt till mina skatter.

  Det där med betalning per klick luktar lite april skämt =) Det hoppas jag verkligen!

  Ha en fortsatt skön söndag <3

  kram Jenny

 69. Idag är det första april, april april….måse bara var ett aprilskämt…

 70. April april på dig med 🙂
  Verkar inte som om ditt aprilskämt gladde så många, men jag tyckte det var lite skoj för man reagerade iallafall. Ha en underbar påsk på din älsklingsö…har aldrig varit där men vi har pratat om det många gånger så någongång ska väl även jag och mina familj få tummarna loss och besöka den.
  Mvh,
  CarolaL

 71. April, April. Ett roligt Aprilskämt som verkar har lurat dom flesta. Gillar din blogg.

  Hälsn. Jessika

 72. haha! Hoppas detta är ett Aprilskämt, och om så är fallet -ett lyckat sådant med tanke på kommentarerna 🙂 Ha en fin kväll // Frida

 73. Men du är väl en riktig mästarinna på att lura folk på första april. Kommer ihåg för två år sedan när du skulle operera ”boobsen” och folk gick igång. Och nu detta. Kul!

 74. HMMMMMM – 1.april spøk?????? God Påske til deg og dine fine Philia!!! Klem fra Hege i Norge

 75. Hej! det är 1 april idag!
  Det måste vara skämt annars att betala för att läsa din blogg är inget för mig.

 76. April, april..! Men att skapa en betal-app är en affärsidé, precis som att man köper te.x aftonbladets app till sin IPad! Men då krävs att det är rätt förarbete! //Mona

 77. Du måste ha skrivit fel??? Vem köper magasin för 80 kr/dag? Tror jag inte du gör heller. Håller helt med ovanstående inlägg. Fin blogg och otroligt inspirerande men knappast att jämföra med ett magasin. Tycker det är helt rättatt du tjänar pengar på reklam och förstår att du såklart får mycket kläder och inredning från företag. Läste också ditt inlägg ang vad du tjänar och tycker det är riktigt bra!! Varför ta betalt? Vad kommer detta ifrån? Tror du kommer tappa massa läsare på det. Hoppas du tänker om!
  Kram Cecilia

 78. 1. april var det første jeg tenkte på når jeg leste innlegget i dag:-)). Fine påskebilder:-)
  Anita

 79. April april…men lätt att bli lurad innan man tänkte till ordentligt! Haha! Rätt kul faktiskt :-))

  / Lotta S

 80. asgarv….. först så skakade man på huvudet och försökte få ihop matten – det vart liksom ingen tjejmatte här inte 😀
  sen ett stort ”aaahhhhhhh”

  Fan det är 1 april å jag gick på det 😀

 81. April april!

  Men her var det mange som øynet muligheten for å komme med sine negative kommentarer! Hvorfor gå inn på denne bloggen for å lete etter ting å kritisere??

  Nyt påsken og familien på øya Petra!

  Vibeke M

 82. Helt fantastisk fornøyelig å lese alle kommentarene 😉

  Ha en fortsatt fin påske – eggene er supersøte!

  Klem fra Norge!

 83. April April….Hihihiii så himla roligt…först tänkte jag att va i hela….??? Men sen kom jag på dagens datum…fniss Tack för ett gott skratt idag 🙂 Kraaaam P

 84. Vilket megapucko var det första jag tänkte, haha.. förlåt! Hoppas det är ett aprilskämt, annars är det tråkigt tycker jag. Fördelen med bloggar är ju att de är gratis.

 85. Först trodde jag på det men just det dagens datum haa!! Men du har verkligen urmysig blogg! Love It;)

 86. Men tjenare brudar, ni som inte fattat att det är ett 1april-skämt får vackert ta på er dumstrutar att fira påsk i!!
  Hihihi, jäklar va många d va som gick på d! KUL!
  Ha en mysig påsk! /M

 87. Hej! När jag läste det här tänkte jag skittråkigt jag läser här inne varje dag men betala det gör jag inte. Klart alla vill tjäna mer pengar va smart du är tänkte jag. Vill också komma på något bra som man kan tjäna pengar på. Sen läste jag kommentarerna…. 225st. Puh det är nog ett April-skämt.

 88. Min blogg är inte lika personlig som din, utan min ambition är mer åt ”glossy magasinhållet”, men jag skulle ju aldrig någonsin få för mig att ta betalt av läsarna (tror ytterst få skulle betala) jag är bara otroligt tacksam att ha läsare:) och sen får man tjäna pengar på andra sätt på bloggen.

  Men, du måste nog skämta med 1april, eller hur? Och då är du riktigt rolig:)! Ha det gott!

 89. Heisann! Hva heter din nye nydelige bluse fra Chill N? Kan ikke se den i noen nettbutikk… Takk for inspirerende blogg. Randi

 90. Fantastiskt bra aprilskämt:) tack för ett gott skratt när man läser alla upprörda kommentarer! Hur någon ens kan tro att det är på riktigt och bli arga på det är faktiskt helt obegripligt:)

 91. Jag fattade inte att det var april förrän jag såg hur många som hade kommenterat – april april mig lurade du allt 😉

 92. Att jag går på allt!!! Lika bra skämt som att du skulle förstora brösten till E för 2 år sedan!
  Glad påsk..
  Kram Annsofie
  ps.Skulle sluta kolla på H&P om du börjar ta betalt…hihi

 93. Jag gick på den. Tills jag läste de andras kommentarer o tänkte: SÅKLART!!
  Skönt att inte behöva bli besviken på riktigt 🙂
  Kram
  Jennie

 94. Där lurade du mej verkligen.Löt läsa inlägget 2 gånger och tänkte man blir ju ruinerad jag som är inne varje dag.Tänkte att jag får läsa vad de andra skrivit till dej för kommentar om vad de tyckte och då såg jag att det va 1 april:)Pustar ut av lättnad!!
  /Ann-Sophie

 95. Ha ha .. många som får äran att ta på sig ”din dumma sill hatten i dag”.. Önskar dig en härlig påsk!

 96. Hihi, väldigt kul!! Gillar särskilt att du tydligen under dagen har godkänt och lagt in endast de kommentarer som inte förstått, så att man inte ska fatta vinken genom att läsa andras kommentarer! Bästa aprilskämtet idag! Kram Elin

 97. Ops, tänk att en hel inte hängt med på att HoP har glimten i ögat 😉 just en sån här dag dessutom. Det var riktigt skoj! Kram

 98. Jag gick på den! Jag gillar din blogg så tur att den är gratis!!! Mvh Charlotta

 99. Jag gick nog på detta är jag rädd. Var tvungen att gå in och läsa kommentarerna för att se andras reaktioner. Många kommentarer var det ju 🙂 Och då förstod jag att det var ett aprilskämt 🙂

  Ha det gott

 100. Jag gick på den i en halv sekund! Detta trots att jag redan blivit lurad vå gånger idag!! Jättekul aprilskämt:).

  Sofia

 101. Fina påskägg och pynt från Maileg.
  April april…mycket bra skämt 😉
  Kram Nina R

Comments are closed.