HARAS DE SHAMROCK INN

.
.
.

Howdy girls!:)
Hej hallå soliga lördag!
Sista dagen på vår gård idag för imorgon åker vi tillbaka till Paris!
Denna morgon har vi som vanligt tokätit nybakat frasigt bröd och ljuvlig hallonmarmelad (Lo Lo slog rekord med att äta tre croissanter på raken och var jättestolt över detta hihi:) och jag har varit en tur ut till stallet och blev så nostalgisk! Var ju världens ridtjej en gång i tiden och levde nästan  med mina ponnysar dygnet runt (fick min första häst när jag var tio). Nu är ju, så klart, stallet här nere tomt på fyrbenta vänner men det finns fortfarande spår av dem… Kanske skulle man ta upp ridningen igen!?:)
Nu väntar det minsann en tur till gamla cideriet nere i dalen!
Ha en riktigt fin dag vänner!
KRAM

17 kommentarer till “HARAS DE SHAMROCK INN

 1. Men så lustigt, jag har precis suttit och jobbat och kollat hästgårdar – för ett jobb jag gör -och så går jag in här och läser precis det som jag också tänker: En gång hästtjej alltid hästtjej! Visst är det så? De där ögonen, den mjuka halsen att klappa. Suck, det är kärlek det 🙂 Det ser verkligen ut som om ni har en alldeles ljuvlig gård, jiiiiiiiises säger jag bara. Ha så trevligt,

  kram kram K

 2. Ja gör det!!
  Det är det ENDA som saknas i din blogg.
  Hästar!!
  Det var det bästa jag hört på länge!!
  Det får du ta tag i när du kommer hem igen 😉

 3. Hej hej!!

  Vill bara önska Grattis i efterskott! Vilka fina bilder, som tagna ur en film 🙂

  KRAM

 4. Åh det ser fantastiskt ut!
  BTW vet du vilket färgnummer det är på dina solglasögon. Det ser inte ut arter vara de du visar på Marc Jacobs hemsida. Hoppas du kan svara. Mia

 5. En gång hästtjej- alltid hästtjej. Jag blir så nostalgisk av att sniffa lite på en häst, borra in näsan i manen… Men just nu är det för dyrt och för tidskrävande för min del. Men vore såklart trevligt att få läsa om hästar i din blogg! Kram/ Yvonne

 6. Det är klart du ska börja rida! Glädje närhet och natur en skön kontrast till allt annat i livet kanske?

 7. Kan vi inte få se lite mer bilder från huset i Frankrike? Ser så himla fint ut!

 8. Hej!
  Grattis i efterskott på din stora dag!! Jag fyller själv år om ett par dagar och är så nyfiken på vad du fick i födelsedagspresent. Berätta! Har totalt idétorka vad jag ska önska mig och tänkte höra vad du fick.

  Kram
  Magda

 9. När du väl känner doften av häst och lägger handen på dess varma mule igen kommer du vara fast, är man hästtjej är man. Lyckan kommer vara total, jag skulle säga euroforisk!

  Varma hälsningar Alexandra, en sann hästjej 🙂

 10. Valeri har funnits sedan 2005 i 7 år. Halsbandet är underbaaaart vackert och Valarie har alltid så underbara kläder.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg