ROMANTIC DINNERTIME

.

Kvällens jag! Halsbandet till vänster är så maffigt och kommer från Valerie (en fin gåva) Halterneck-klänning Odd Molly (från Country Dreams – såg att den just nu är nersatt med 25%! Tips tips tips!) skor Bianco och väska Ceannis och håret i en låg hästsvans:)
Bonsoir fina ni!
Här ska vi strax sticka iväg på en ”romantic dinner” jag och H!
Stjärnrestaurang Le Dauphin ligger bara en pytteliten bit bort och jag är hungrig som en varg… Såå sugen på härliga lagrade ostar och smaskigt gott rött vin! Frankrike är fantastiskt på de flesta sätt, men definitivt inte för figuren ojojoj (brukar alltid restultera i ett par kg plus på vågen efter en tripp hit;)
Kvällens utsikt – Fåret Shaun och Timmie Lamm & Co in real hos grannen! Såå söta små lamm som rymmer in till oss ibland:)

Önskar er en amazing lördagskväll!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “ROMANTIC DINNERTIME

 1. Oj, det var ett tag sen jag kikade in här. Är du i Frankrike? Vad underbart! Deauville är så fint och du ser lika fin ut, men har du pollenallergi kanske? Din stackare, du ser lite puffig ut i ansiktet. Hata pollen! Ta hand om dig och grattis i efterskott!

 2. Åhhh vad fint ni har det & vilken SUPERSNYGG 40åring, WOW! 😀

  Frankrike är underbart, längtar så galet mkt dit nu, va ett år sedan exakt vi va där nu, hoppas på en tripp till sommaren!

  Ha det toppen!
  // Fröken Jenf

 3. Hej Petra!
  Jag förstår att du måste fixa ditten och datten!!

  MEN JAG BARA UNDRAR VARFÖR SVARAR DU INTE PÅ MIN OCH FLERA ANDARS FRÅGOR??

  VAR KAN VI KÖPA LINNET OCH KOFTAN= KOFTSETET?? LITE SKÄRPNING!! OCH RESPEKTLÖST! DU LÄGGER UT NGT, MEN SVARAR INTE!!

  MVH bIRGITTA

 4. Birgitta – Varför är jag respektlös? Det står i inlägget att koftan och linnet är köpta på Tullhuset. Är de slut där så kan du alltid googla Rosemunde så kanske du hittar setet någon annanstans?

  P

Comments are closed.