SIMMA MED DELFINER.
.
.

Delfinen Zeus showar på fantastiska Sea world igår!

Godmorgon avresedag!
Klockan är tiiidigt och jag sitter just nu här i lobbyn på supermysiga Side Mare Resort (Solresor) och blickar ut över en helt amazing soluppgång!:)
Vilken vecka vi haft här, ojojoj, hur mysig som helst och så mycket vi gjort… Tjejerna och jag pratade om det igår kväll, att vi varit med om såå många saker under en så kort tid att man nästan inte minns allt?:S Vi har bara roat oss (och det har fixats och filmats en hel del under tiden) och skrattat och skrattat och verkligen funnit varandra. (Love U girls!:)

Men gårdagen minns jag iaf kristallklart och oh my vad det var helt otroligt häftigt att få simma med delifiner… De var så magiska och deras hud var så len och vi fick alla fyra (plus Malenas söta syster Viccy) pussa dem och klappa dem och tom rida på dem…

Saliga happy bloggerskor bland delfiner, vilken känsla:) (Foto från inspelningen)

Jag har såå många bilder i min lilla lap härifrån eftersom jag delvis roat mig med mina nya Canon 5D Mark II (och jag fått så bra tips om inställningar av de andra som också använder Canon). Den tar verkligen heelt otroliga bilder och det är bara så kul att fota. Men också för att jag inte kunnat laddat ner dem (Men när jag kommer hem  så ska ni få ett helt gäng med bilder från Turkiet:)
Nej nu väntar packning och frukost på mig!

Önskar er alla en finfin torsdag!

KRAM

12 kommentarer till “SIMMA MED DELFINER

 1. Vilken fantastisk upplevelse, ja allt är ju en fantastisk upplevelse men just att simma med delfiner är nog lite extra.
  Packa väl och ät gott!
  Kram

 2. Åh! Vad fantastiskt härligt det ser ut, vilken dröm att få simma med delfiner! När jag bodde i Kalifornien såg man delfiner lite då och då i havet och jag blev lika tagen varje gång, det är något magiskt över dem!

  /Jenny

 3. Vad är det med människor (jag kan erkänna att jag är likadan ibland..) Varför ska vi bli så irriterade och så upprörda. Du Petra har ju fått en kropp, den är bara din. Kan du inte få göra vad du vill med den, så länge du mår bra och inte skadar någon annan. Är det inte det som är meningen med livet, att göra det bästa av det.. Njuta och må bra och vara snälla mot varandra. Ha det riktigt bra, och hoppas du får en bra resa hem. KRAAAAM

 4. Himmel vilken resa ni har varit med om! Fantastiskt!
  Ser fram emot att se er på tv!
  Måste bara få veta, snälla berätta var du köpt den otroligt fina vita långkjolen! Tack på förhand!
  Mvh Camilla

 5. Så avis!!!!!!!!
  Detta är min stora dröm!
  Jag har dock köpt en resa till Kuba under julen så då är det min tur minsann!
  Ha en underbar resa <3

 6. Måste nämna filmen The Cove, som handlar om hur delfiner tillfångatas för att skeppas till olika ”sea worlds” alt slaktas om de inte passar. Kan tänka mig att det var en otroligt häftig upplevelse, men bara för att möjligheten finns måste man inte göra det. Se filmen så förstår du.
  Vänliga hälsningar, Carina

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg