I MISS MY GIRLS.

.

 

.
 
Ute på galet rolig filminspelning för ett par dagar sen i snyggaste snyggaste klänningen från Valerie och matchande skor från Scorett:) (jag hade en matchande scarf i håret också men den syns inte på denna bild)
 
 
 
 
 
 
 
Hello Sweeeeden!
 
 
 
Hemma i Småstaden igen och hemma hos mina älskade stora skatter!!! (Gissa om det blev kramkalas igår:) Och oh my vilken kyla det är här!? Trodde jag skulle komma hem till värmen men nope, typ 12 grader och moln?:S Fast det syns i trädgården att det varit fint här hemma också för oj vad det har vuxit i rabatterna och gräsmattan! (Måste nog ta en liten sväng med klipparen i eftermiddag:)
 
Efter att ha haft en sån intensiv vecka som vi har haft så känns det nästan overkligt att vi gjorde detta och som om allt var en dröm när jag vaknade imorse (världens bästa dröm:) Tiden gick ju så fort!!! Jag saknar girlsen redan såå himla mycket och vi har redan börjat tissla om att hitta på något snart igen tillsammans…:)
 
 
 
 
 
.
.
Min vackra klänning i härligaste korall och matchande armband från Hultquist (klocka Triwa och guldigt armband Syster P, finns hos Country Dreams)
.
.
.
.

Fina vackra Emma som var den som gjorde hela resan möjlig. Jag saknar dig så!

.
.
.
.

Me and my girls!!!

 

.
.
.
.
Min ”tvillingsyster” Marika:) Åh, vilken bubblande glittrig rolig tjej du är!!!
.
.
.
.
Vackra vackra goa Malenami in action:) 
.
.
.
.
Jag är nu kär i Turkiet
 
 
 
 
Kan erkänna att jag var liiite skeptisk innan vi åkte, hade hört en del ”mindre bra” om landet. Men oj vad jag blev positivt överaskad! Turkarna var så himla snälla, hjälpsamma och otroligt ödmjuka mot oss överallt. Och personalen på hotellet sen – oh my vilket gäng!:) Tusen tack för en fantastisk vecka Ahmed (concierge) och Co. Tänker du åka till Turkiet så åk till Side Mare Resort och njut av ett tip-topp hotell med den allra bästa fräschaste maten (tusen ggr bättre än tex Vings buffémat;)
 
 
Nu tänker jag nog inte skriva något mer om våran resa här på H of P men om ni är intresserade av allt vi gjorde och av landet och vill se det ”live” så kommer det snart ett helt gäng med reseprogram (ooooh my:S) på vår gemensamma site Royalbloggers.
 
 
Oj vad tiden går, nu kommer det snart en ursnygg vän hit på lunch och jag sitter i pyjamasen!!!
 
 
 
 
 
 
 
See U Later!
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
.
 
 
 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “I MISS MY GIRLS

 1. Förstår att ni har haft en fantastisk resa, ser så härligt ut, och oj så många sommarklännings-tips man har fått, kram och ha en fin fredag

 2. Verkar som ni alla klickade med varandra och fick en fin vänskap! 🙂
  Såå härliga bilder, här har man efter alla inlägg nu fått rejält sug på en mysig kompisresa med massa skoj 🙂

  Härlig fredag på dig!
  Kram Tess

 3. Åh nu längtar jag ännu mer efter min turkiet resa, fast jag får vänta till slutet av Augusti

 4. va härligt, ser fra, emot resultatet, musikvideon och allt!!:)
  Anna

 5. Finast, fina Petra! Du lämnade oss där i lobbyn i en stor pöl av tårar, när du åkte. Saknar dig massor!

  KRAM

  // Mamma Marika ;D

Comments are closed.