FÅR D LOV ATT VARA EN FORD

.


Full fart runt vackra Fårö idag! (med tre glada skatter i bagaget:)


Bonsoir vänner!Mår ni bra!?

Här är fredagsmyset i full gång och nu ska vi krypa upp i tvsoffan och se på någon kriminalserie (det hörverkligen sommaren till inte sant?:)

Men först måste jag visa lite pics jag tog idag på Forrden, Pärlan som är bara min ( ja i sommar i alla fall. Jag har fått låna denna bil av Ford för att testa hur jag upplever den:) Och ja, jag gillar verkligen Pärlan. Den är rymlig och har massa finesser, som kamera bak när man backar, och massa förvaring och avständshållare och tom ratten skakar till om jag vinglar! (typ när jag ringer med I-phonen vilket man ju inte ska göra när man kör…) Fast det allra bästa är nästan att skatterna har varsin stol som de kan vinkla som de vill, mycket bekvämt för de små!
Massa finesser på familjebilen Ford Galaxy Titanium! Trodde inte att den skulle var fullt så utrustad.

Bloggerskan gör entré på Norra Fårö:)Alltid Musik på i bilen och just nu går den sköna som ni ser ovan ofta ofta:)

.


Sminkspegel – check!Stort bagage med plats för utflyktsväskor och brassestolar – check!

Snygga detaljer på Pärlan
Tjingeling! Till er som frågat: jag har en Canon Eos 5 D Mark II med ett fast 50 mm 1,4 objektiv.

.

Glad jag på utflykt med en Ford!

Mys:) (min klänning: Odd Molly skor: Filippa K)

So long!Ha en riktigt fin sommarkväll så ses vi imorgon snyggingar!KRAM

Detta inlägg är i samarbete med Ford Sverige.


.

23 kommentarer till “FÅR D LOV ATT VARA EN FORD

 1. Kul att få testa bil, och du lyckas till och med få nåt så trist som bilbilder att bli fina och helt och hållet i ”din” anda. Cred =)
  Kram Jannike

 2. Minibussar är ofta rymliga, vi har kört både VW sharan, Chevrolet transport och sist Chrysler grand voyager (som vi varit absolut nöjdast med!). Med 4 barn, så har det ju varit det självklara alternativet. Men nu har vi tröttnat på minibuss, nu är det suv, som gäller 😉 Med plats för hela familjen, förstås!
  Tänker du slå till på Forden? Du verkar nöjd! Kul!
  Kram /Maria

 3. Fina bilder!! Verkar vara en superpraktisk bil men här hemma körs ett annat bilmärke och det går iiiiiinte att ändra in a million years:)))

  Kramiz aka

 4. Hej Philia!
  Har läst din blogg jättelänge. Aldrig kommenterat förut. Jag är nog i din mammas ålder tror jag Ha HA
  Tycker du är fantstisk
  Du är positiv, det händer mkt runt dig. 3 fina ungar.
  Underbar man.
  Att du sedan ser bra ut + har massor av kläder är ju inte fy skam det heller.
  Skulle gärna ha en sån som du som svärdotter.
  Hoppas du vilar lite ibland också.

  Go for it Girl
  Hälsn Lisa i Malmö på jobb inatt

 5. Äntligen en marknadschef på ett bilföretag som inser att 90% av hushållsinköpen inklusive bil bestäms av kvinnor och anpassar reklambudgeten därefter. Och inser att bilar behöver lite mer glamour, vilket annars oglamorösa Ford verkligen har lyckats med genom dig och detta inlägg. Tycker det är helt rätt gjort, så länge det tydligt framgår att det är sponsring. (och hoppas du får bra betalt för detta, för detta är extremt mkt mer värt än bilföretagens sedvanliga photoshopade helsidor i glossy mags i försök att nå oss:)

 6. You are really fantastic person. I have 2 small children and sit at home, and you give me a power to change something and try be more happy 🙂

 7. Snygg reklam för Ford, jag håller med IOB bra att ett bilföretag ändrar lite marknadsföring och kör det vi vill se nu, som sagt, det är måååånga kvinnor som bestämmer vilken bil vi vill ha men det är oftast mannen som är på plats och gör affären. Bra jobbat tjejen
  Kram

 8. Tack för era hälsningar tjejer!

  Hej Karin & Mia,

  Oj nu gick det lite fort tror jag, lika fort som Forrden:)

  Jag har skrivit tydligt att detta inlägg är i samarbete med Ford. Men jag får alltså ingen ersättning för detta precis som alla journalister som lånar pressbilarna inte heller får och inga krav på att jag ska skriva det ena eller andra.

  P

 9. Hej! Det var jag som köpte vår senaste bil , en Volvo, dessutom av en kvinnlig och mycket kompetent bilförsäljare. Jag står för kontraktet då bilen ju körs av mig. Förminska inte oss kvinnor för vi är många som kan mycket om mycket. Jag tyckte att denna reklam inte gav mig något.

 10. Dansa Pausa We know that in poland!!!!
  jag gillar din blogg.Jag är på din blogg varje dag..Mitt namn är Magdalena och jag har en blogg i Polen. Min syster bor i Sverige och hon hjälpte mig att skriva till dig. puss och kram och hälsningar från polen.

 11. Hej

  Detta är första gången jag är inne på din blogg! Och jag blir helt TOKIG av dina fina bilder! Har nu bestämt mig för att sikta in mig på exakt din systemkamera :)! Är det den du tar alla dina fotografier med på bloggen? Verkligen så härliga! Tack för en fin bligg som jag kommer att fortsätta läsa framöver!!

  Kramar

  Andréa

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg