HAPPY FREDAG
.

.

Pics från Gotlandshuset när vi tog en liten paus och lite gott rött i skuggan nyss!:)

.

Heeej Fredag!Ännu en underbar sunny day på ön och idag har vi ju veckan bästa dag dessutom:) (fast man har ju inte direkt någon superkoll på dagarna just nu:) Vi har varit på Fårö och varit på Norsta Auren och Sudersand (har tagit pisc som ni ska få se) och dessutom ätit kanske Gotlands bästa pizza! (Mmm, vedugnsbakad med chevré på Carlssons:)
Sen så har jag försökt fixa och dona och styra upp ett gäng roligheter som dykt upp i sommar, men det är ju bara det där med tiden och få plats med allt kul under semestern (och så att det passar alla andras scheman också, det är ju minst sagt viktigt:)Livet ska verkligen njutas och på sommaren lite extra inte sant?:) (min stråhatt och sarong Lexington)
Nu ska jag sätta på skatterna sköna mysdressar och sen ska vi äta lite gott tillsammans här! Bla ett gäng olika goda ostar som efterätt som mina sköna väninnor hade med sig förra helgen:)

Njut nu fredagskvällen så ses vi senare!KRAM

17 kommentarer till “HAPPY FREDAG

 1. Så snyggt med stråhatt. Ostar är ett måste för mig på helgen, bästa godiset;)
  Ha en mysig kväll
  Kram

 2. Hej Petra!
  Underbara bilder – som vanligt! Jag köpte en Nikon för ngt år sedan men är inte riktigt nöjd och kan inte sätta fingret på vad det är. Nu har jag fått för mig att jag SKULLE köpt en Canon… Vad har du för modell/objektiv?
  Njut sommaren och ön! Kram Lena

 3. Härliga bilder från Gotland. Var där för första gången för drygt 1månad sedan o blev storm förtjust. Barnen sprang runt på suderstrand. Vitare strand har jag inte sett i Sverige.
  Första mulna o blåsiga dagen på en vecka här i Hunnebostrand. Nu väntas färska räkor med aioli.Hälsningar Elinor i Vårgårda.

 4. Å älskar ert hus på Gotland. Ja de i småstaden också såklart. Vilket härligt ljus du fick med på bilden. Hoppas sommaren kommer till Skåne snart. Här bara regnar det. KRAMAR!

 5. Underbara bilder som vanligt =)

  Åh det där bordet med parasollet, vad kommer det ifrån? Är det Bruka? Och stolarna? Är ute efter nya utemöbler så snälla, söta Petra jag hoppas du svarar!

  Kramkram

 6. Amen, det är ju ett skämt…vädret på västkusten el i Göteborg iaf!!!

  Regnet står som spö i backen och jag har idag haft funderingar på att köpa mig en ny regnjacka?!?!?! Tur att vi var iväg en vecka i solen, och vi funderar skarpt på att åka igen!!!

  Du visar ju heeelt ljuvliga bilder och du sitter i stråhatt….jag sitter inne med tända ljus, godis,en kopp the och fårskinnstofflor!!! (hihihi)

  Nä, nästa år blir det till Gotland, det förstår jag ju.

  Jag får njuta av dina vackra bilder så länge…ha det bäst!

  Kram Jessica = )

 7. Vilken pärla ni har på mysigaste ön…. Längtar dit!
  Är dålig på att kommenterna men gillar verkligen din blogg, såå mycket feelgood!
  Kram
  S

 8. Tipselitips! Campo Maggiväska finns på Blocket alla girls som snygga skinnväskor!! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg