SMÅ BLÅ TJEJER I KÖKET

.


.

.

Dagens Lo Lo:) (Klänningen med fåglar är ny och köpt på en affär i Sollentunagallerian och är super fin tycker jag! Märket heter Frankie & Liberty)


Hej hallå Torsdag!Det blev ingen Circus för la familia igår för jag hade visst kikat fel på datumet!?:S  Det är idag Scott kommer till Småstaden men ikväll ska det ut och ätas så det går ju inte att gå på circus då! Och imorgon är det surprise på g  och skatterna ska åka till Medelhavet med sin pappa så vi verkar missa hela den grejjen…Men vi får hitta på något annat kul istället och jag tror vi ska åka till något spännande ställe redan i eftermiddag!


Skatterna spelar spel på mammas lap i köket. Tydligen något där man köper hundvalpar?!?
Spännande spännande är det iaf:)

och kul!

+ lite knepigt:)

Såg förresten nyss att vackra bloggerskan Hannah Graaf fick en liten bebbeflicka i början av förra veckan (grattis!) men fortfarande ligger på sjukhus i sviterna efter en durapunktion och mår superdåligt. Stackars stackars henne, det har jag också fått en gång och det går inte att beskriva med ord hur otroligt hemsk den huvudvärken är! Hoppas du är på benen snart och kan gosa med din söta lilla flicka.Nu – lunchtime med grekisk sallad! See U later girls!
KRAM

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “SMÅ BLÅ TJEJER I KÖKET

  1. Synd att ni missar cirkusen. Men ni hittar säkert på något annat kul istället. Och Medelhavet är inte fy skam heller.

    Ja, jobbigt med förlossningskomplikationer. Fy!

    Kram Lena

  2. Frankie & Liberty är ett jättegufft märke till lite större tjejer. Syskonmärket Tappa Nakki gör tuffare killkläder. Och det ursprungliga flickmärket Aya Naya lite Odd Molly-feeling till små och stora tjejer.

    Ha en fin dag.
    Kram

Comments are closed.