LOOOVELY NYTT & SÅ HIMLA COOLT

.
.
.


Från Hunky Dory Fall & Winter kampanjen med ursnygga modellen Anna Selezneva!Todelooo Nya vecka!
Måndag visst idag och den har jag startat med att sukta efter nya höstplagg (ja jag vet att det är tråkigt att jag yrar om den redan nu men man vill ju ”inte missa något” haha;) Eftersom man både är bloggerska och extremt klädintresserad så följer jag alla nya kollektioner från favvomärkena med stort intresse och Hunky Dorys är typ den snyggaste hittills, ojojoj vill ha allt! Ja preciiis allt (fast det går ju så klart inte:) Snyggt coolt och lite rockigt, metall + skinn blandat med sköna lösa stickade plagg. Lite har redan börjat trilla in i netbutikerna och eftersom det snyggaste alltid tar slut snabbt (det är redan svårt att hitta storlekar – galet:) så klickade jag hem dessa två till kallare dagar:


Jamen hur snygg & mysig är inte denna att svepa om sig sen i höst? Hunky Dory Skull Cable Knit. Matchat med skinnbyxor och boots…
Och denna, Essential Henley Knit, som har coola fastsydda stjärnor som armbågsskydd:) Men än är det sooommar, solen strålar och det är klänning som gäller:) Ska nu trippa upp till terassen med en skål med bär, valnötter och turkisk youghurt (Fontanas är godast:) och äta lite sen frukost här! Beabus får plaska och leka i sin lilla barnpool brevid:)
Önskar er alla en finfin start på veckan!
KRAM

.

16 kommentarer till “LOOOVELY NYTT & SÅ HIMLA COOLT

 1. Visst är det lite sorgligt och tungt att sommaren snart är ett minne blott men jag kan hålla med om att höstens kläder är mysiga. Det är mysigt att kunna tända ljus och mysa upp sig i soffan en kväll och inte ha krav på sig som man faktiskt har när det är sommar och sol och semester, för då ska allt hända typ och man ska hinna träffa alla etc.Tack för en mysig blogg.Kram Lotta

 2. Fast här i Göteborg är det nästan så man kan t apå sig höstkläder idag…*skrattar……men hoppas molnen försvinner snabbare än snabbast så solen och värmen kan komma fram igen …

  Kram och njut där på terassen!

  Pernilla på Piazzan

 3. Just want to asked, how many euros/kroonor you spend per year all your clothes/accecories?

 4. Är det för att en del av er bloggare får bra rabatter som ni alla handlar samma märken? Fascineras över att ni vill se ”likadana” ut i både vad det gäller mode och viss inredning. Dina Rachel Zoe heels är grymma och de sitter ju iallafall inte på var och varannan svenne.
  Kram C

 5. Galet snygg kofta, den översta! Höstmodet är egentligen mysigast 😉 Sommarmodet är ju aningen knepigare för man vet inte hur varmt det blir 😉
  Kram /Maria

 6. Hej P
  Håller så med föregående skrivare…att ni bloggare bloggar om samma märken och kläder!?
  Ingen person kan lägga så mkt pengar på kläder om det inte är som i ditt fall vad jag kan tro att du tjänar riktigt bra pengar på din blogg och att det är exakt sånt folk är intresserade av att läsa, spendera pengar och inspirera folk. Det tråkiga och en baksida med detta finns mkt bra med det också men det som är dåligt är att folk inte får någon egen identitet och stil.
  Det märks tydligt idag att folk är otroligt osäkra och detta med att ”vara någon” med en logga på kläderna är egentligen bara tragiskt.
  Kläder i all ära och att klä sig snyggt är för mig jätte viktigt. Men är märkeskläder så viktigt? Det finns ju hur många märken med mellanpriser som är jätte fina och som faktiskt inte sitter på alla.

 7. Super snygga kläder. En fråga var åker och bor man om man ska till Gotland?? ska med familj i morgon tacksam för tips:))

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg