SOL PÅ TERRASSEN

.
.
.

Så här blev det alltså efter ”terrasspiffningen”:)

Bonsoir!

Vilken varm och skön dag det blev och oj vad solen tar fortfarande! (känns på axlarna:S). Har varit ute heela dagen och det så viktigt att komma ihåg att smörja sig ordentligt med solskydd, fast det är slutet av juli (vilket jag glömde idag mao, inte bra). Är ju alltid noga både med mig själv och, så klart, med skatterna. Att vara brun är både fint och fräscht men inte till priset att bli tokrynkig eller ännu värre…(kör med bus och det funkar ju jättebra. Har också börjat gå och bli brun ibland i sån där spraydusch på salong och den färgen blir verkligen helt okej och blir nästan helt naturlig)

Ikväll bjuder jag på lite pics som togs i solskenet på terrassen idag:)


Tokgillar de fräscha blå/vita kuddarna från Tine K. Stora och maffiga och jag fann dem hos Tullhuset.

.

Kolla mitt Fikonträd, visst är det kul med lite annorlunda ”Medelhavsaktiga” växter att ha ute:)

Älskar utesoffan, ääälskar den:) Kommer från Länna Möbler och märket är danska Cane Line. Plastmattorna är från Indiska.
I andra änden av terassen står nu gruppen från Grythyttan (finns också hos Länna Möbler) och det behövs några krukor med lite mer grönt i det hörnet. Olvträd kanske? Eller något häftigt stort gräs? (+ kanske något form av insynsskydd? Skulle vilja ha något sådant på båda kortändarna i typ vitt markistyg)
Baliparasollet!

Stolarna ovan hittade jag på Ikea. Kuddar: Tine K.
Zinkborden blev lagom och går lätt att flytta runt. Från My Tivoli! (som öppnar snaart har vännerna lovat:)


Stolen kommer från Sika (och trebarnsmamman med dålig hållning är visst jag:) Bikini: Sunseeker (bästa ever, suuperkvalité på dem)
Lite mer ”ombonat”:) Ljusslingorna har flera frågat efter! De jag har kommer från Lagerhaus (och kostar typ hälften av vad de kostar hos Granit:) Solstolen till vänster är ny från Plantagen.
Nu: thriller och Lindt Sea salt choklad (en ny last:)

Hoppas ni har en mysig kväll så ses vi imorgon!KRAM
.

54 kommentarer till “SOL PÅ TERRASSEN

 1. Flotte bilder av terrassen. Og en flott 3 barns mamma!
  Håper det blir mange flere fine soldager i august og september som kan nytes på terrassen:-))
  Anita

 2. Verkligen urfint !! och mamma och syster instämmer här med ..*ler . Var själv och fyndade krukorna på Plantagen som du tipsat om ….så tack , verkligen jättefina till ett bra pris.

  Kram Pernilla på Piazzan

 3. Jag har sagt det förut, men jag säger det gärna om och om igen!!!
  Vilken terass ni har! Skulle gärna sitta där och dricka lite vin!
  kram

 4. Gokväll! Vad fint det blev! Har precis köpt den svart vita mattan fr Indiska och den svarta stolen, fast ikea(bilder fins på min blogg:) Fikonbladen är superfina. Tänk hur mycket val av växter kan påverka en miljö! Ni har säkert någon bra butik för växter i din stad men om du har vägarna förbi Uppsala någon gång så ska du absolut besöka Kajsa johanna. Butiken ligger precis vid dommkyrkan.

  En snygg mamma på bild också;)

  Allt gott!

 5. Håller med ovanstående kommentarer; supersnygg terrass och suupersnygg mama!! Tack för bra inspiration:)! Undrar hur stor terrassen är? Har själv en väldigt stor terrass som behöver fyllas upp lite (mycket) och er ser både ombonad och trevlig ut. Tack på förhand, kram Emma

 6. For en fantastisk veranda! Jeg lurer på om plastmattene fra Indiska er kjøpt nå? De hadde bare passet så bra inn på kjøkkenet mitt 🙂

  Pia

 7. Wow vilk terass d blev!!!Vilk inspirationsbomb man fick!!!Där vill man ju bo lite grann 🙂
  Hmmmm… hålla igen o träning för dig va? Du ser ju ut som värsta aerobictjejen-superHOT!!!önskar att jag såg ut sådär-jag har oxå 3 barn…har mer en skinnsäck än rutor på magen 🙂
  Kram på dig fina duktiga du!
  Mia

 8. Man blir ju knäckt så snyggt du har det!! Du har ju verkligen sån känsla för inredning, tack för att du inspirerar =)
  Men hallå, du har ju värsta rutorna ju! Snygging där 😉

  Kram Catta

 9. Både du och terassen är superdupersnygga!!! Jag gillar speciellt det vita och blå tillsammans. Sommarskönt!
  En liten ”comment” bara….jag tycker att krukan ser liten ut till ditt träd. Jag tror det skulle må bättre med större kruka, och så kan du ju plantera lite marktäckande växter runtomkring. Litet tips från mig bara. Jag har ett jätte-intresse för just trädgård, blommor osv. det är därför jag är lite petig.
  Ha det så mysigt på er fina altan!
  /Lotta, Sundsvall

 10. You look just fine! After three kids, seriously??? OK, it’s not the same as before, but seriously? 🙂
  The biggest problem might be those tanning lines… 🙂

 11. Hej! Fin, fint på terassen! Du lämnar många tips & här kommer ett från mig på en nätbutik i lilla Götelaborg, wakakuu.com. 70% i slutrea just nu.

 12. Vad underbar terassen blev! Älskar parasollet, det kommer på min vill ha lista;-). Kanske hittar jag något liknande i Schweiz? Kram Sarah

 13. Supersnyggt!! o allt verkar ju tåla ett riktigt ösregn också, ja förutom kuddarna då. Bara lite insynsskydd som saknas, verkar vara fritt fram för grannarna att se rakt in från alla håll 😉 (Lite större kruka till trädet tänkte jag också på). Kul att ha den tiden du har att pyssla hemma, Gud så avis jag blir nu.. Ha en fin dag /Kram Linda

 14. Hej,
  Har nyss börjat följa din blogg då jag klickade mig runt bland ”Big in Turkey” deltagarnas bloggar efter att ha följt ”Inredningsfrun” i ett par år. Jag måste säga att du verkligen har fått mig fast med din värme och ditt exeptionellt goda sinne för både inreding och mode. Har faktiskt aldrig i mitt 40-åriga liv haft en förebild modemässigt då jag själv har bra koll och vet vad jag vill ha och förmedla, men nu har jag fått en!Så, tack för inspirationen och för att du har fått mig att upptäcka Hunky Dory på ”riktigt”. Hoppas att du har bra rabatt där, för en bättre representant kunde de inte få :-). Ha en fortsatt bra dag! Hälsningar Mia

 15. Så snyggt du gjort på er terass! Undrade först om det var trasmattor och tänkte ”Himmel vad de kommer få släpa ut och in” 😉 Men det var ju plast 😉 Smart och snyggt!
  Kram /Maria

 16. OMG vad fint du har gjort, perfekt stilrent o avslappnat ♥ Suverän inspiration eftersom jag precis ska inreda vårt nybyggda trädäck. Du är rätt smashing själv också, får nog sätta en bild på dig på vår terass as well;)
  Tack o ha en underbar dag! / kram fia

 17. Det är jättefint! Med sådan budget hade jag kunnat göra precis lika fint! Man blir ju inspirerad vilket är bra, men deppig, för vet att jag inte kan lägga 30-40.000 kr på en terass bara så där. Har man pengar är det ju SÅ mkt lättare att göra fint. Grejen är den att kunna välja alla möbler o detaljer samtidigt. Köper man en liten grej ett år, och en annan nästa år är det svårt att få till det bra. Fast jag hade inte gillat sådan insyn som ni har, hoppas du hittar ngt bra där som skyddar från insyn!

  Tokrynkig behöver man ju inte bli av att sola. Men jag är som du noga med att smörja in med hög faktor, o sitter inga långa stunder i taget i solen. Så kompletterar jag med BUS. Trist att inte unna sig stunder i solen iaf!

  Tack för en fin blogg
  /Ines

 18. Vad snyggt det blev! Undrar lite om du tar in tex svarta stolen på kvällen och plastmattorna och borden vid soffan? Tänker om det regnar för hur blir det med mattorna då? Svara stolen tål väl inte regn? Och borden lär väl rosta eller bli fläckiga osv om dom inte är utebord? Gör du som kuddarna, skålarna osv då tar fram allt och in allt på kvällen? Eller mitt på dan om det regnar? Vad ställer du allt då? Blir det inte lite jobbigt? Snyggt är det iallafall! Kram/ Miranda

 19. Gud så snyggt!!! Här skulle jag trivas:) ge oss nu sol så du kan spendera mycket tid i augusti och sensommarkvällar i september! Kram J

 20. Majj gadd – vaddå semesterkilon???? Vavavavavaaaaa!!!
  Jävla snygging!!! 😉

  Och din terass!! Yes please. Jag sätter mig på tåget de 35 min det tar fr min ”håla” till din stad! Förväntar mig nästan en inbjudan nu ;)) Sitta o glassa där m ett glas rose (justja, jag ammar ju visst!) Äh ge mig ett glas vatten det blir bra!!

  Kram från mig (du förstår min ironi va)!

 21. Men TACK söta föra alla trevliga gulliga och snääälla hälsningar!!! Ni är ju bara för gulliga:)

  Miranda: Stolen måste tas in om det regnar, det stämmer detsamma med fotpallen (bambu), kuddarna och parasollet. Stolen har jag i sovrummet och kuddarna och parasollet i ett litet litet rum som vi har för strykning och som ligger strax intill sovrummet. Resten får vara ute! Plastamattor är ju just av plast och klarar allt och borden av zink så de rostar inte.

  KRAM

  P

 22. Trevlig terass och du har då verkligen inte något att skämmas för. Tre barn har. Go Girl! Själv kämpar jag stenhårt för att komma tillbaka i Bikiniform efter mina tre med Beach 2013 som mål:)

 23. Jätte fin altan verkligen men åter igen lite roligt detta med märkes os.v. Du kan alltså köpa lampor på lagerhause. Konstigt att du inte köpte från granit!!? =))
  Du ser Petra det går att köpa billigare oxå, mixmatch!