ETT FAVVOLINNE & SAKNAD

.
.

.

Sommarens favvolinne på! (jag veet att jag gör en ”zooolander” i hallspegeln men det bjuder jag på idag:) Kommer från Valerie. Och så kör jag en lös ”knoppis”, brukar aldrig ha håret så men det är ju riktigt skönt:) Kofta Hunky Dory & byxor Malene Birger (gamla) + solisar Tom Ford.

Todelooo Tisdag!
Här har Beabus och jag precis ätit omelett till sen lunch (med bladspenat, bräckt skinka, chilioliver, tomat och fetaost till mig, Hushållsost och vanlig skinka till lilla skatten:) Tänker mycket på mina stora skatter idag och saknar dem massor. Det känns såå konstigt att de är så himla långt borta och i ett annat land och jag hoppas de har det riktigt riktigt bra i solen i Turkiet just nu! (det blev ju så denna sommar att de är där med sin pappa nu och vi åkte ju dit tidigare med Bea så jag vet exakt var de bor eftersom jag varit där. Så det känns bra iaf:) 

Nu ska vi strax trippa ner på stan här för att bla handla lite goda bär och grönskar på torget. Såg på Nyhetsmorgon att de lagade kokta rödbetor med nötter och någon kräm till,mmm, färska rödbetor är ju tokgott ju men är det lchf???:S
Ha en riktigt mysig eftermiddag tjejer!KRAM17 kommentarer till “ETT FAVVOLINNE & SAKNAD

 1. Blir alltid lika glad av din blogg… och inspirerad till tusen. Har också gjort lite uppehåll i lchf men vill bara tipsa om att rödbetor är ungefär som morötter dvs rätt högt GI efter kokningen o rent strikt inte så bra vid lchf-kost. Tillsammans med fett (kräm) blir det förstås lägre GI. Frågar du mig skulle jag ha avstått om det är dags för super-lchf. Kram kram Helene

 2. DOCK tycker jag (som äter en hel del GI) att man absolut ska äta de grönsaker som man gillar, som är säsongens (klimatsmart!) och som framförallt är nyttigt på många andra sätt. Skippar man dåligt socker, fikabröd, bullar, godis och sånt bjäfs som man (om man ska gå ned i vikt) lagt på sig av, så kan man äta det goda gröna. Var inte så hårda och strikta i ätandet! Vi vet ju vad det är vi går upp i vikt av, och inte är det kokta rödbetor… kram Milla

 3. Super Cool var du i dag 🙂
  Husk at alt som vokser under bakken ikke er bra når du spiser LCHF.
  Klem Barbro

 4. Härligt med en spontan bild! Gillar din blogg men måste flika in att ibland känns det som du följer bloggen, innan var det mer att bloggen följde dig.. Lite för perfekt ibland. Har förstått att du har höga krav, men det blir lite härligare när allt inte är så ”perfa” hela tiden, när det får vara lite ”hej å hå” också. Du verkar ju ha den sidan också 🙂 I alla fall vad vi sett från Turkiet 😉 Så tycker jag i alla fall. Tjing! Kram Linda

 5. kult bilde!

  her er det fortsatt syndig-sommer-mat på tallerkenen 🙂 men treningen er igang…
  Med appen ’running partner Pro’ på iphonen går det litt lettere 🙂 kostholdsendringene kommer når jobben starten om ett par uker..

 6. Håller med Milla 100%, GI är mkt vettigare. Att vara klimatsmart är minst lika viktigt som att vara smal. Och som sagt, vem har blivit fet av att smälla i sig några rödbetor?

  Kram/ Ines

 7. Solskyddsfaktor använder jag aldrig i Sverige, varken på mig eller på mina barn. Bättre med tunna kläder och kepa. Det finns ju skadliga ämnen i den…….

 8. Barnen har det nog toppen. Kör du strikt LCHF är inte rödbetor någon höjdare men alla kör ju olika toleransnivå. Gott är det i alla fall!

  kram

 9. Ett tips som jag tror du kommer tycka om… Moderna Museets Webshop… tallrikar från Arne Jacobsen 79;- stycket. Melanmin. Vita med svarta bokstäver. KRAMAR Mikaela!

 10. Hej Härliga bilder fr altanen som du visade igår.Du har så otrolig bra smak.Vill se ännu mera fr ditt smakfulla hem,njuter varje gång.
  Kram fr.Marie.Storvreta

 11. Bara älskar din blogg <3<3<3
  Öppnar tjejerna på My Tivoli snart…..vill så gärna ha ett brickbord och den fina lampan från House doctor.
  Ha en bra dag!
  Kramis Ann-Sofie, Höganäs

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg