HÖSTIG MYSKOFTA & HÖST PÅ GÅRDEN

.
.
.

.
.

Min fina nya kofta är en höstnyhet från Hunky Dory!

God Kväll mes amis!Åh nu tycker jag nästan synd om mig själv här. Allt penicillin har typ slagit ut hela min kropp och munnen full av blåsor:( Jag som älskar mat och att äta gott kan bara dricka och äta typ isglass just nu. Jaja, det går väl över ganska snabbt, kan man hoppas:S

Det som dock glädjer mig extra idag är att jag blivit nominerad till Årets Blogmama av det fina magasinet Mama! Vilken ära! Ojojoj. Jag har både riktigt tufft motstånd och riktigt fint motstånd eftersom bla min vän Emma är nominerad i samma tävling:) Blir så klart riktigt glad om jag också får lite röster och dem kan ju bara ni ge, mina bästa H of P-följare! Så rösta gärna här!.

Äppel päppel, fallfrukt! Hm, hinner inte riktigt med här känner jag:)
Det var så fint ikväll och jag var ju bara tvungen att fota lite ute!

.

Har tänkt att dagis ska få komma och plocka lite äpplen, så kan de göra mumsig kaka till de små på sina avdelningar sen:)

.
.
En lite sne &  krasslig bloggerska som ”dagens”:) (jeans Dondup, finns på Tintinstyle, linne Hunky Dory och stövlar Hunter)Nu blir det Robinson här, i brist på annat! (Såg förresten nya dvd:n Kvarteret Skatan reser till Laholm häromdagen och den var ju bara såå kul att se! Inte för att den var jätterolig utan för att de var på ett ställe som ligger mig så otroligt varmt om hjärtat och nej, det var inte Laholm:)Ha en mysig kväll alla vackra bloggvänner!KRAM

26 kommentarer till “HÖSTIG MYSKOFTA & HÖST PÅ GÅRDEN

 1. utan vackra Gotland …:) .

  Hoppas du kryar på dig ordentligt nu ….Kram och du är urfin i Hunky koftan .

  Kram

  Pernilla På Piazzan

 2. Oj, du har ingen tur med sjukdomen. Hoppas du blir kry snabbt. Vad roligt med nomineringen och jättekul att både du och Emma är nominerade, det blir spännande.
  Kram Jannike

 3. Grattis till nomineringen men varför måste jag ha Facebook för att kunna rösta?

  Maria i Nyköping

 4. Hej!

  Mycket snygg kofta! Jag har köpt en likadan;-) såå gosig.
  Får jag tipsa dig om Probi Frisk. Det är mjölksyrabakterier i en god tuggtablett. De har hjälpt mig genom alla mina pennicillinkurer ( och höst och vinter med barn på dagis!) De goda bakterierna i tarmen slåss inte ut och man mår såå mycket bättre under och efter kuren! Ta tabletten nån timme före eller efter pennicillinet. Finns på Hälsokost.
  Hoppas du mår bättre snart!
  Kramar L

 5. You are lovely and I like your Rubber Wellingtons, you always look so dishy when you’ve got your Wellingtons on and I get the hots for you.
  Kisses
  Julie

 6. Blåsor i munnen är ett gissel. Jag hade massor och dessutom munsvamp under cellgiftsbehandlingar tidigare i våras, det är oftast slemhinnorna som påverkas och penicillin påverkar ju ofta den naturliga balans man har i kroppen. Kan rekommendera lindring med aftex, ett medel man kan dutta på blåsorna. Äta sånt med goda magbakterier efter en sån där kur kan vara bra. kram Milla

 7. Hej Petra! Skulle bli så glad om du ville skriva vad det är för läppstift du har på det senaste bilderna från tjejkvällen i Sthlm. Ser lite aprikos/korall – färgat ut och letar efter ett sådant. Tack

 8. Åh så fin, extra passande nu när Hunky Dory vann Guldknappen också 🙂
  Blåsor i munnen (afte) är verkligen inget vidare, jag får det ibland. Brukar pensla på ngn typ av röd syra som finns att köpa på apoteket. Gör jätteont när man stryker på det, men sen hjälper det superbra.

  Krya dig!
  Och grattis igen 🙂

  Kram Mrs G

 9. Hej.
  Ville bara lämna en liten hälsning, jätte fin blogg du har!
  Lite roligt att jag just insåg att våra små busar på samma dagis 🙂

  Ha en super dag!

  E.Bygg

 10. Har nu sett musikvideon från Big in Turkey! Ha ha, va härliga ni är 😀 Snygg gosig kofta.. Kram Linda

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg