LITE BLÅTT & LITE LEILA GENERAL STORE

.
.
.

Idag ska det bakas med skatterna! Skriver upp vad vi behöver handla i min fina anteckningsbok med blå små stjärnor som jag alltid bär med mig:) (Från Tine K)

Todelooo Onsdag!
Jamen tusen tack för alla kommentarer och sms och mail angående ”videon”!:) Ni är ju för goa och det är helt underbart att ni har humor och förstår att detta är gjort med glimten i ögat och att det inte ”finns något syfte”:) Allt i livet behöver ju faktiskt inte ha det och allt behöver inte vara så seriöst! Det allra allra mesta här inne är ju bara bara för att göra er bloggisar glada och lyckas jag med det blir jag själv jätteglad! Så klart:) Glöm inte det  förresten tjejer, att omge er med sånt och sådana som gör er glada och mår bra, både hemma, när det gäller arbete och framför allt vänner. Jag har lyckan att jag har fått såå fina sådana och det är jag så tacksam över.


.
Känns som jag bombaderar er med kökspics på sistonde?:S Kanske för att jag känner mig mest nöjd med köket just nu och att jag befinner mig mest där då det är såå kul att laga mat:) Har ni förresten set Leila General Stores nyheter? Jag döör så mycket snyggt. Jag har skaffat ett nytt förkläde i jeanstyg och det är verkligen fint:)

.
På gasspisen står en kastrull, också från Leila (får stå framme för att den är så fin och för att jag snöat inne på blå nyanser:). Perfekt size för att smälta smör till baket!

Sugrör, såå söta, fick också följa med:)
Vi tar ett litet pics från hallen också, bara för att ni ska få se något mer än kök! Visst är pudelkudden söt? Älskar de där små djurkuddarna från Areaware! Blå kudde Bungalow Gutsystyle och krukan i fönstret kommer från House Doctor My Tivoli och är en ny favvis (och jag hittade något sorts krukväxt som ser ut som murgröna men inte är det och som håller sig mycket längre och som inte behöver vattnas så ofta – toppen:)
Hitta snygga krukor är svårt tycker jag men denna är så läcker!

Som sagt, här blir det bullbak i eftermiddag med skatterna och det var länge sen så det ska bli så mysigt så (och tjejerna älskar ju att baka precis som mamma:)
Ha en fin fortsättning på lill-lördagen!KRAM

.

26 kommentarer till “LITE BLÅTT & LITE LEILA GENERAL STORE

 1. Du har jätte fint i köket och över allt ;-)!!!
  Hahaha… sen måste jag bara säga… tusen tack för den underhållande videon… fniss… ni är tokroliga och MODIGA!!!!
  Kramkram BeA

 2. Hej Petra!
  Fina bilder som alltid…
  Håller med dig om att man ska omge sig med sånt och sådana som gör en H A P P Y !!!
  Ha en fin dag.

  Kram Nina R

 3. Visst är det kul att stå i köket och fixa;-) Mina barn älskar också att baka, det är ett toppenbra sätt att umgås!

  Hoppas resultatet blir lyckat:-)

  kram Christin

 4. Näe, man kan inte ta allt döseriöst… Kan man bjussa på sig själv och ha lite distans till saker o ting så har man nog mkt roligare 🙂

  Gillar också kuddarna med djurprint, man kan även sy själv av barnens gamla tishor! 🙂

  Ha en fab onsdag!
  Kram Tess

 5. Du har det så vackert! Jag undrar var du hittat den fina fårfällen ifrån? Vill ha en sådan som är mer små kryllig :0)

  /Katarina tvillingmamma

 6. Nog tycker jag att Leilas kastruller är söta, men funkar dom? Jag menar bränns det inte lätt vid i emalj? Vill minnas att det var så i min barndom=forntiden hi, hi innan teflonen alltså d.v.s. 60-talet

 7. Snyggelisnyggt! krukan, pudelkudden, och den blå kudden med mönster var oxå jättefin-var är den ifrån? / Ha en fortsatt fin onsdag Marie

 8. Så fina bilder. Som alltid!
  Jag blir också glad av att fokusera på det som gör en gott, är positivt och det som gör en lycklig.
  Tyvärr händer det ju saker i livet som vi ibland behöver hantera -för att fortsätta vara lycklig, dvs att inte blunda för att livet innehåller utmaningar för oss alla.

  I dagens samhälle ligger ett stort fokus på att en ”lyckad” människa alltid är lycklig. Om vi tror att livet bara består av lycka blir vi sannolikt ganska olyckliga…

  Jag skriver det här för att din fina blogg handlar om feelgood, och att jag vet att SÅÅÅ många uppskattar den! 🙂 Jag vet också att du fått mycket respons när du ibland öppnat upp för utmaningar även du haft och rett ut -just för att kunna vara feelgood!

  Nu begär jag inte alls att du ska lämna ut dig, men jag tror det är många som skulle uppskatta och se, att livet inte alltid är så ljust, lätt och positivt! Utan att den sköna feelgoodkänslan skulle försvinna.

  Några synpunkter i största välmening!

  /camilla

 9. Fin fina grejor! Så roligt att du visar din svarta fotölj med fina kuddar i. Själv så köpte jag en ny kudde till min ”svarta” i dag, även den går i blått:) Bilder på den lite senare.

  Blir du inte av med halsfluss så hör av dig, min son fick en dunderkur mot just återkommande halsfluss. Han är en ny liten kille idag;)

  Kram kram Sofia PR

 10. Jag måste erkänna en sak. När jag trillade in på din blogg i början så kunde jag störa mig lite på hur allt verkade så ”perfekt” i din vardag. Självfallet väljer man vad man delar med sig i bloggen, men ändå. Sen gick jag till mig själv och liksom granskade mig själv lire – varför hade jag den inställningen till en person jag aldrig mött? Jag kom på att det egentligen var att jag avundades din fina förmåga att försöka se saker från den ljusa sidan, att försöka förbli positiv även om saker och ting inte gick som väntat. Nu måste jag säga att jag älskar att kika in på din blogg för du påminner mig om att glädjas över de vardagliga sakerna. Känns kanske löjligt att

 11. Oj.. Blev något fel och råkade skicka i förväg.. Iaf så kanske det känns löjligt att säga meeeen, din blogg har lärt mig att uppskatta småsakerna i livet lite till. Jag visste ju om detta, men i ett stadie där jag var lite negativ så påminde du mig om detta och det ska du ha tack för! Nu försöker jag att omringa mig med såna som gör mig glad och är positiva, personer som stöttar och gläds med en istället för att vara (som jag var i första skedet kring inställningen till din blogg) så snabb på att hitta något att med flit störa sig på och kanske i längden bara bidra med negativitet.
  Oj! Vad långt det blev! Iaf! Tack för en bra och upplyftande blogg!

 12. Haha, trodde först att kudden va en riktig hund!! Började läsa din blogg för en månad sen ca, och gillar den jättemycket! Keep up the good work 🙂 /Örebro-tjej

 13. Vilka fina saker!blått är verkligen fint och jag gillar det med,,.
  Jag håller med dig,att bara umgås med de som ger positiv inverkan och som gläds och ger glädje…
  Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg