BULLAR ÄR YUMMIE

.
.
.

Godaste mandelmassabullarna står för att svalna! Brukar alltid göra gifflar men skatterna villa ha bullar med papper så det fick bli snurror istället (och de var ju lika goda de:) Bulltipset nr uno: mycket riktigt smööör i fyllningen så blir de godast! Och gör inte för små bullar och låt dem jäsa ordentligt. Jag gör efter vanligt vetebrödsrecept men har extra mycket kardemumma i som jag stöter (gör det, det blir helt annan smak än malen)


Tjingeling torsdag!Har ni sovit gott finingar!?

Här i Småstaden är läget ”helt okej” idag och sakta blir jag piggare! Har massor som ligger och väntar på skrivbordet och saker som jag borde göra och som jag inte orkat med de sista veckorna så nu är det hög tid att ta tag idet. Sen så är det ju mycket som måste uppdateras pronto i garderoberna nu när skatterna börjat skolan igen, phju. Har man tre så blir det några regnställ och stövlar och väskor och skolkläder och gympakläder och träningskläder osv osv…
Små (koncentrerade) tjejer som älskar att baka och de är såå duktiga i köket:)
Storebror T ville också smaka bulldegen..
Haha, skatterna fick välja vilken fyllning de ville ha i sina bullar och Bea valde chokladsås (som hamnade mest i magen och i ansiktet tror jag:). När min barn bakar så blir det  verkligen mjöl och kladd precis öööverallt och det måste det ju klart få bli! Så gör jag extra mycket deg så att de kan få varsin sats av ”sina specialdesignade väldigt mjöliga hårda och kanske inte såå goda bullar” och sen så slutar det ändå med att de bara äter mina lite ”fluffigare”:)

Hoppas ni får en skön start på torsdagen så ses vi senare!KRAM
Psst, Rösta gärna på mig som Årets Bloggmama! Det vore så kul att få bli en finalisterna på galan, helt gaaalet kul faktiskt🙂

28 kommentarer till “BULLAR ÄR YUMMIE

 1. Mmm så gott med hembakade bullar och så ljuvligt det dotar i hela huset!

  Vilket bra tips att göra extra bulldeg, att man aldrig tänkt på det. Tack! 🙂

  Hoppas du snart återfinner lite mer energi.

  Kram

 2. Fantastisk!! Du virker å være en så fin mamma!!! Barna dine er heldige!!!!! Gleder meg til å få klestips, spesielt til å se hva du kjøper til sønnen din!!!! Ha en vidunderlig dag!!! Klem Siv

 3. Använde du Kitchen Aiden till bulldegen och hur mycket får plats däri? Bullar vore det ju väldans smidigt o baka med en köksassistent. Fick en KA när jag fyllde år men vi har nada bänkyta i köket så jag håller fortfarande på o klurar på var den ska stå.. För i köket vill man ju helst ha den 😉

 4. Det var längesen jag bakade bullar. Får göra det någon dag snart!!! Mums mums! Med kall mjölk eller en kopp te till. Eller kanske en chai-latte.

 5. Hääärligt med bullbak, tycker halva grejen är att få baka bullarna och himla gott är det ju förstås också 🙂

  Ha en fortsatt fin dag!

  Kram

  Ps, håller förresten tummarna för dig i mama-tävlingen 🙂

 6. Hei H&P

  For noen super skjønne og gode barn du har.

  Du er så flink å gjøre saker m de.

  Anne Mette (fan av din blogg)

 7. Ha, ha, vad kul! Jag var precis i går till Länna möbler på inspirationsrunda och insåg att jag fastnade för allt blått. Mitt hem är också svart vitt precis som ditt och jag tycker det skulle vara jättesnyggt att matcha det svart vita med lite blått här och var! Tänk att du råkade skriva om det precis idag! 🙂

 8. Tack för en fin blogg!:) Undrar vad du har för madelmassesmet i bullarna?? Kram.

 9. Det er bare en veldig omtenksom mamma som lar barna få hver sin bolledeig og lar dem få ”holde på” og søle:)
  Det er helt tydelig at du er en høyt elsket og omtenksom mamma! 🙂
  Så fine unger du har. Man ser at de har det godt! 🙂
  Klem fra nabolandet;)

 10. Hej!
  Du tar verkligen jättefina bilder! Vad använder du dig av för kamera och objektiv?
  Tack för en fin blogg!
  kram Linda

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg