HEJ TORSDAGSKVÄLL

.
.
.

.

Jamen detta kom ju jättelägligt – det populära ögonsfransserumet från X-lash som jag fick i brevlådan idag (gåva)! Har ju slut på det jag använt under sommaren och eftersom jag inte vet vad det var så kan jag ju prova detta nu. Någon bloggis därute som testat X-lash? (Det som glimmar så fint bakom är paljetter på en riktig tjusig ny väst från Day. Ska visa på sen!)

Todeloooo!

För det första! Söta rara A, jag ringer dig imorgon!!! (Nu blev det privat men det får ni ta;)


Här ska vi ikväll mumsa sushi och titta på tv samtidigt:) Det är så mysigt med en riktig tv-dinner ibland tycker jag! Att få sitta tillsammans under en filt med lite japansk mat och gott att dricka, mysigt mysigt. Lite tända ljus ska det vara också (och skatterna har redan ätit annan mat för de gillar inte rå fisk. De får lite fruktsallad att mumsa på istället:) Men först en tur ner i (den urtråkiga) tvättstugan!Vi ses imorgon finingar!KRAM


15 kommentarer till “HEJ TORSDAGSKVÄLL

 1. Prova Lashfood i stället, fantastiskt resultat och innehåller endast naturliga ämnen, och är en Hollywood-favorit!

 2. Spännande! Du får rapportera sen när du provat det ett tag!
  Låter som en riktigt mysig torsdag – ha det så trevligt!

 3. Alltid bra med små gåvor och giveaways, nästan iaf. 😉

  Vilken mysig kväll ni har framför er. Här var det tänkt att gå till sängs tidigt men sen kom en hel drös jobb framför mig, får nog börja beta av det nu.

  Kram

 4. Hej Petra,
  Har testat ”Neu Lash” som var en av de första ögonfrans-serumen på marknaden och som funnits länge och bevisligen fungerar. Den är helt suverän! Man tar på sig serumet som en ”eyeliner” på kvällen, så det får verka över natten och efter ca 1 månads användning har du tätare, mörkare och längre ögonfransar. Därefter behöver du bara använda serumet varannan dag för att bibehålla effekten lång tid framöver.

  Detta funkar verkligen!! Helt otroligt fina långa ögonfransar (som nästan gick upp till ögonbrynen på mig!!) som dessutom känns mycket tåligare och kraftigare än tidigare.

  Neu lash är lite dyrare än de övriga på marknaden, men jag har testat tex Isadoras ”Dynamic lash growth” och då märker man verkligen skillnaden på dyrare och billigare serum (vilka kan ge bieffekter som torrhetskänsla i ögonen, rödhet vid ögonlocken, ihopklibbade ögon på morgonen mm).

  Lycka till!
  Kram Nena

 5. Hej ..Min sister använder x -lash kan garantera att du kommer få största ögonfransar n¨ngånsin set hihi 🙂 ../ Carolina

 6. I have my first Revitalash in use and I have to say it really works 🙂

  Someone told above about Lashfood and I quickly googled it: have to try that one too if it really is natural. Less chemicals is always a good choice.

  Have a nice weekend!

 7. Klickade in mig på västen. Den. Är. Helt. Fantastisk. Hjärtat slog en volt. Oj så fin.

 8. Hej Petra,
  Jag har använt X-lash och jag kan inte säga annat än att det faktiskt fungerar! Mina ögonfransar har blivit mycket längre och fylligare. Kan varmt rekommendera denna produkt!

  Trevlig helg!
  //Mia

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg