GOOD MORNING GIRLS

.
.
.Jamen måste bara spela denna powerlåt denna morgon, åh vad jag älskar sån här musik!!! För att kicka igång tisdagen ordentligt:) Girlie och souligt och bara så himla skönt, går numera på repeat här hemma. Jazzar runt med morgonlatten och skrålar med haha:)Någon som ska till Lindex idag förresten??? Är själv så sugen på lite ”Missoni” till Beabusen:)

KRAM

.

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “GOOD MORNING GIRLS

 1. Jag ska kika in på Lindex här i staden och försöka nappa åt mig en liten fin klänning till Nellie. Såg i webshopen att allt var slutsålt.

  Ha en bra dag!
  /Linda

 2. Härlig musik, jag är så svag för souliga sångerskor. Tips på en annan superbra låt i samma genre får du om du kikar in hos mig i ett inlägg för några dagar sen. Såå skönt tryck. Ska bli kul att känna lite på Missoni idag. Fin dag!
  Kram Victoria

 3. Skulle vilja ha en klänning till min lilla tjej och har även spanat in en jag själv gillar. Skulle vara kul att se om de är lika fina i verkligheten, men jag hatar att köa och hysteriska affärer så tyvärr blir det nog inget för min del. NÄr jag väl kommer dit är nog allt slut.
  Ha en fin dag
  Jannike

 4. Härlig låt!
  Jepp jag sprang förbi Lindex i samma veva som de öppnade, och jisses det såg verkligen ut som ett slagfält därinne. Folk var som galna!

  Förresten, missa inte tävlingen i min inredningsblogg, där man kan vinna ett lyxigt bäddset från Finlayson.

 5. Jag har redan varit där och fyndat lite: byxor, kofta, sjal, paraply till mig själv och tights och tunika till lilltjejen. Många var där (Västerås-Erikslund) men det var inte hysteriskt.

  Väntar med spänning på deras rosa band som inte fanns än.

  Malin

Comments are closed.