IVÄG PÅ MÖTE

.
.
.


En dagens fötter!:) Stövlar som är nya, ser ut som både boots och stövlar och med perfekt vardagsklack Chie Mihara La Lujo. Väskan är Mulberry.Tjingeling vänner!
Grådaskig dag idag och här har jag fått hem en stackras krasslig Trulle med feber och måste tyvärr strax lämna honom för att sticka iväg på viktigt möte! Har bäddat ner honom i sängen och gett mammapussar på pannan. Det värsta som finns är när skatterna har ont eller mår dåligt, tycker så synd om dem:( Ska nog svänga förbi Filmhuset och hyra någon film som han gillar på vägen hem!


Fiiina skorna från ”mitt håll”:)


Stickad klänning Soulmate, klocka Triwa och smycken Hultquist (allt finns hos Tullhuset i Västerås)


Höstjag (och lite småbekymrad mamma ser det ut som..)


Har fått maaassor med frågor om mitt läppstift och det har riktigt mycket pigment och är lite koralligt och är av märket Jane Iredale färg Erin och det finns på Hildas Hudvård (i samma hus som Tullhuet. Dock ser färgen lite mörkare och mer rosa ut på detta pics än vad det verkligen är:)


Ojojoj, nu måste jag verkligen rusa här!Ha en riktigt skön fortsättning på dagen!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

19 thoughts on “IVÄG PÅ MÖTE

 1. Stickad klänning är så härligt när man få ta på sig, såhär på murriga hösten. Din klänning är så söt:) Och dina stövlar väcker sannerligen villhabegär:) Men för min del får gärna vardagsklacken vara mindre:(Synd, för snyggt med klack är det) Ha en fin dag och hyr maaaasssor med film till din sjuka storskatt:) Kram Sophia

 2. Helt underbart snygg outfit! Om någon vem en webshop som säljer klänningen mottager jag tacksamt tips. Skapar stort vill ha begär!!!

  Du är så snygg!!!

  Tack för bästa bloggen// Linda

 3. Fantastiskt vad snygg du var! Vi måste också TACKA eftersom vi sålde 4(!)sådana Soulmateklänningar på en knapp timme i vår webshop (duvan.w.se)OCH FATTA INGENTING?! Tills en kund upplyste oss om bilderna på din blogg… Hälsningar Duvan, Hedemora

 4. Du var så vacker på den ”små bekymrade” bilden! Du är såklart vacker på alla bilder, men den träffade/berörde på nåt sätt! =) Massa kramar!!

 5. Riktigt fin klänning!! och ditt läppstift blev jag sugen på. Höstkläderna är dom bästa! =) Otroligt hur det påverkar som hon skrev ovan att 4 st hade handlat samma klänning, vad jag förstod pga din blogg att folk sett den på dig!? Ja, hmm…på gott och ont det där med att folk längre inte har någon egen stil och smak??
  Men visst är det bra med inspiration ibland, och du som är så snygg som alltid med bra smak.

 6. Väldigt tjusigt, fast för damigt för min del! 😉

  Men är han hemma själv, sjuk o allt nu då, eller är din man där o tar hand om honom!?

  Kramar/ T

 7. Tjusigt! Tja, egen stil… så har det väl alltid varit, man ser något snyggt på nån annan och vill ha?
  Krya på Trulleskatten!!! Han börjar ju bli såpass stor att han kan vara själv, sjuk eller inte. Och är det dessutom inte hela dan är det väl knappast nån fara?
  Ha det gott! Kram, kram/ Yvonne

Comments are closed.