LITE LO LO RUM

.
.
.

Lo Lo är inne lite på det indiska och dessa boxar i härliga färger passa super i hennes lila/gröna/rosa rum!

God Kväll!

Mår ni bra söta vänner!? och har ni hela garderoben full med Lindexkläder nu?:)

Jag hann ju inte förbi för idag men eftersom jag bara var ute efter något till Beabusen så kunde jag klicka hem det på nätet imorse (praktiskt ju och tur att de plagg jag helst ville ha fanns kvar i rättstrl:)

Ska strax börja med middagsfix men först kommer lite pics jag tog nyss uppe i skattens nystädade rum (hon är hos en vän och leker så jag passade på att göra riktigt rent och fint:)Tog in lite anemoner och satte på skrivbordet. Färgen matchade perrfekt ju:)

Mer House Doctorboxar från My Tivoli! (de har fått in massa fint så skynda fynda:)


Min ”hemmagjorda lilla anslagstavla”:)


Grönt och lila hos min dotter!

.

Bra med många boxar hos min Tweenie! Det är nämligen mycket smått som sprids överallt. Klistermärken och barbies suddigummin och läppglanser och inbjudningskort och Monster Highgrejjer och jag vet inte allt (söta Mailegvännen brukar bo i garderoben numera och inte hänga framme…)

Fina välgjorda boxar och Lo Lo har sin lilla dagbok i den översta:)


Här sover min mellanskatt! (Tapeten är från Pipstudio)

Önskar dig en fin kväll!KRAM

.

Rekommenderade inlägg

38 thoughts on “LITE LO LO RUM

 1. Hej, undrar fortfarande var drottningtavlan finns som du visat innan .Hoppas du har tid att svara.Mvh Lena

 2. Sött! Det mesta iaf.

  Vet du vad handen är symbol för? Inget jag skulle sätta upp i mitt hem, men resten var gulligt.

  Inget illa menat, men religiösa symboler från religioner jag inte tycker är helt sympatiska skulle jag inte pryda mitt hem med. Brrrr!

  Mvh, Linda

 3. ÅÅ så fint rum och vilka bilder!!
  Du är verkligen duktig.Har själv boxar
  från House Doctor till mina fiiin skor.

  Trevlig kväll/Åsa

 4. Hon har väldigt bra smak din tös…;))) Jag är själv en älskare av Indiska,färg ska det va…;))

  KRAM till dig och ha en ljuvlig dag!!!

 5. Men jisses vilket fint rum och vilka fina bilder du bjudet på. Galet inspirerande, måste noga haffa mig ett gäng boxar från H D. Kram

 6. Känner igen ”Fatimas hand” och vaddå brrr?
  ”Fatimas hand (även kallat Hamsa) är en muslimsk symbol med en hand med två symmetriskt ordnade tummar.

  Fatima var den yngsta dottern till den muslimska profeten Muhammed. Symbolen Fatimas hand kan återfinnas på dörrposter, som amulett eller halssmycke och anses skydda mot onda krafter och ge tur. Fatimas hand har dock inget med ”det onda ögat” att göra.”

 7. SÅ jäkla fint! Älskar verkligen hennes rum, det känns som tjejrum är lättare på nått sätt, man vet vad dem vill ha 🙂 min bonusson pendlar mellan färg och svart så man vet inte vad man ska göra för att han ska bli riktigt nöjd :/

  Ska passa på att inreda babyrum sen istället, helt efter min egen smak 🙂 Kram

 8. Ohhhh så fint flickrum hon har din mellanskatt!! Och så söta askar på hyllan, den lila färgen är ljuvlig i rummet!!

  Nya soffan blev ju toppenfin!!!
  Stora förändringar på G här inne, så himla spännande!!!

  Ha en härlig dag!
  Kraaaam Paula

 9. Hej Petra,
  I mina ögon är barnens rum, i ett hem, själva kärnan till ”god inredningssmak” eller ej.

  Hur många gånger har man inte sett fantastiska inredda hem, men sen när det kommer till barnrummen, prioriteras inte dessa, utan glöms bort och man ställer in lite plastmöbler i grälliga färger…och det är där hela helhetsintrycket spricker för mig som inredare…

  Så det är så himla härligt att se och inspireras av dina otroligt fina barnrum, där man ser att du lagt ner tid, tankar och omsorg för att de ska bli en del av resten av ditt fina hem! 🙂

  Vill bara tipsa om senaste nr av den norska inredningstidningen: Vackre hjem & interiör (nr 6), som är full av höstinspiration och där man tex på s.43-53 visar ett otroligt vackert hem vid Oslofjorden, där jag tror du hade fått mycket inspiration till ditt ”nya” vardagsrum.

  Varm Kram Nena

 10. Hej!
  Vilka vackra bilder du bjuder på.
  Älskar dom färglada fina boxarna
  på hyllan.Kul att blanda mönster
  hej vilt.Nu fick jag ha begär..

  kram Anette

 11. @Linda: du är en väldigt instängd människa, hur kan man säga så om en religion? Tycker ditt uttalande var rasistiskt.

 12. Superfint rum till en supersöt dotter….& en superduktig mamma!
  Det blev mycket super men ett passande ord till dig Petra!

  Kram
  Lena

 13. Vilket fint rum…och vilken underbar tapet. Letar just nu efter en tapet till min flickas rum (8 år) och hon vill kombinera lila, rosa och grönt, några tips? Kollade in Pip’s hemsida men hittade inte din flickas tapet, kommer du möjligtvis ihåg namn eller nr?
  Tack på förhand / Marléne

 14. åh hon har det såå fint din lilla docka….Har en fråga om du skulle vilja dela med dig av måtten på anslagstavlan och hur du gick tillväga,…vet en annan liten docka som skule bli så glad över en så´n där….och ja…min syster på 38 också..*skrattar

  Kram och du …allt det nya du visar från de övriga rummen ser ut att bli supersnyggt!!

  Pernilla På Piazzan

 15. Tack för inspirationen! Står just i startgroparna för att inreda flickornas rum. Har letat efter snygg förvaring för alla småprylar. Blir lättare att städa om allt har en plats 🙂

 16. hej, hej.
  din dotter verkar ha ett jättefint rum. jag är själv inne på det indiska i mitt eget sovrum & funderar lite på väggarna. jag har ej peppat att tapetsera så det får bli målarfärg. är inne lavendel men nu har jag blivit sugen på någon riktigt stark lila färg. kanske lila på väggen vid sängens huvudända & något ljusare på resterande väggar? känns det tråkigt?
  vet du några inredningsbloggar i indisk stil? eller någon blogg där de har postat inlägg med indiskttema? behöver all inspiration jag kan få, speciellt med väggarna!

Comments are closed.