DAGENS FILMTIPS

.
.
.

Fantastiska huvudrollsinnehavarna i den franska filmen Oväntad Vänskap!


Todelooooo Tisdag!

Mår ni bra vänner!?

Här i Småstaden är det finfint och jag har precis slängt i mig en omelett på stående fot (typ av det som fanns hemma – note to self: storhandla idag!) medans jag fått reda på att jag blivit anlitad för ett nytt roligt uppdrag som även ni kommer bli ”inblandade i”. Spännande spännande och fortsättning följer!:) 

Nu ska jag strax störta iväg ut igen men först måste jag tipsa om en souperbra film som jag och väninnorna gick och såg igår kväll. Ett franskt drama som handlar om två vuxna mäns vänskap. Ja jag veeet, kanske inte ”den typ av film” man skulle slänga sig över direkt när man inte går på bio så ofta! Men alltså, detta är en av de bästa filmer jag sett och mina girls höll också med om det. Oväntad Vänskap får PPPPP och är bara helt enkelt underbar, så se den!


Nu – hämta liten söt skatt på dagis!KRAM

18 kommentarer till “DAGENS FILMTIPS

 1. Sonen som är 13 år har sett filmen i skolan, som en del i franska. Textad på engelska dock, det är ju en Brittisk skola de går på. Anyway. Han gillade den också jättemycket.

 2. Sonen som är 13 år har sett filmen i skolan, som en del i franska. Textad på engelska dock, det är ju en Brittisk skola de går på. Anyway. Han gillade den också jättemycket.

 3. Hörde precis om den filmen igår, så den får det bli med tjejerna nästa vecka.
  Spännande med nytt projekt.
  Ha en fin dag, kram

 4. Åh, den är helt underbar! såg den förra veckan med kollegor (jobbar lite i branschen 🙂 och det är verkligen sällan man ser en sååå bra film. Vi skrattade och grät omvartannat 🙂 rolig och berörande samtidigt.
  Kram på dig!

 5. Spännande med ditt uppdrag 🙂 Alltid kul att Vi får ta del av dina uppdrag, kanske är det helt enkelt så att Vi alla får åka med dig och ATVNF/Emma till Israel 😉 Tja, ett önsketänkande, men så kuuul det hade varit 🙂 Usch , vad jag snöade nu, förlåt man blir lite trött på sig själv så här på kvällen 😉 Förresten så kommer du att visa ett par himlans snygga skor om några inlägg 😉 UGG i mitt hjärta, så snygga! Ha en fin kväll! Kram Sophia

 6. vad kul!jag har velat se den filmen
  så nu måste jag ta mig tid att gå och se den om den är så bra….
  Kul med projektet!
  Lycka till!spännande att se vad det är…
  Kramar

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg