NYÅRSAFTON COMING UP

.
.
.

På köksbänken just nu; bubbel och nyårsorkidé och lite nyinköpt blänk från Stockholmstrippen i fredags!

Todeloooo snyggingar!

Mår ni bra och är ni i nyårspartymood!?! Eller står ni kanske i köket och fixar som jag idag:)  Har själv menyn klar och efterrätt fixad och resten är på gång här. Raketer och dricka och alla godsaker är inhandlade och champangen på kylning (och tjejerna sitter just nu i matsalen och pysslar placeringskort – gulligt:) Fast spöregn och slask, det hade jag inte beställt iaf? Det var ju såå fint med all snö? Hm.och jag läser recept (i min myycket krispiga och, äntligen, kritvita fåtölj)
Men en sak kom jag nu preciiis på att jag har jag glömt till imorgon. Strumpbyxor till paljettstassen. Varför glömmer jag alltid dessa? Borde köpt på mig ett större gäng från Wolford (passade ju på att köpa sådana strumpbyxor i New York och de var typ de bästa någonsin för de går ju att tvätta flera ggr. Är det någon som vet någon bra netbutik som har dessa btw? Till bra pris:) Så, nu måste jag ta ännu en liten tripp ner till centrum här!

Vi ses senare snyggingar!
KRAM
34 kommentarer till “NYÅRSAFTON COMING UP

 1. Hej, trevligt med nyår om jag slapp alla dessa RAKETER som skrämmer både husdjur och alla andra djur.Hellre då ris lycktor.Så ni som måste skjuta raketer gör det bara vid 12 slaget en del håller på i dagar .MvhLena

 2. Ang. Rislyktorna kan dom tyvärr skada djuren och det krävs tydligen tillstånd för att få skicka upp dem med… Bara en liten parates 🙂

  Tjingeling!

  Gott nytt år!

  Nina

 3. Yepp! Glöms här oxå. En annan grej är att jag alltid kommer på att måla naglarna…i sista minuten! Hur snyggt blir det liksom? Ibland struntar jag i det o sitter istället o skäms över mina eländiga naglar, haha.

  Mammaledig som jag är känner jag att det är liiite för lite mammalyx! Mer sånt nästa år, för min del 😉

  Kram på dig.

 4. Attvaranågonsfru: Hej Emma, vet inte om det är min dator det är fel på, men jag kommer inte in på din charmiga blogg. Bara bannern, det går inte att scrolla o läsa!?

  Kram/ M

 5. Ååh vad jag önskar att jag kunde dricka den fina champagnen Moet Chandon, ur vackra champagneglas:) Den finaste i hela världen:) Ha en förtjusande kväll! Kram Sophia

 6. Oh! Finns underlägget i silver nu också eller är det bara ljuset i bilden. Är ingen guldmänniska men har tittat på det där underlägget massa gånger och önskat att det fanns i en annan färg. Kram!

 7. Testa spanx superbra strumbyxor som håller i år! Tvättar mina i tvättmaskinen och köpte det första paret i Boston för fyra år sedan och de hänger fortfarande med! (Kanske också ska tillägga att jag har ett ’kostymjobb’ så använder dem varje vecka!

 8. Härligt bubbel och jättefin blomkruka till orkidén! Jag tänkte pröva på att göra portvinssås imorgon till oxfilén. Hoppas hoppas att det blir lyckat! Ha en jättehärlig dag på nyårsafton!/ Lotta i Sundsvall

 9. Tack för alla underbara inlägg under året!
  Önskar dig ett Gott Nytt År av värme och innerlig glädje stor!
  Stor Nyårskram!
  Raina/Stenlycka

 10. Trots regn och slask har jag sol i sinnet idag. Sååå skönt att detta år är till sin ende och att ett nytt härligt oskrivet år ligger framför mig. Som jag ska göra vad jag vill nästa år :). Tjohoooo!!

  Saknar dig tokfia!

  KRAAAAAM <3

 11. Letar efter fina underlägg och ditt nyinköpta blänk är helt fantastiskt! Var kommet det ifrån ?

  Ett riktigt Gott Nytt År
  önskar jag dig och din familj!

  Nyårskramar 🙂
  Cina

 12. Helt enkelt..underbar kväll kommer ni att få och vilken god dryck att skåla i, den har vi med 🙂

  Kommer du att bjuda oss på nyårsmenyn idag kanske, ser verkligen fram emot detta!

  Ha en underbar nyårskväll med dina nära och kära.
  Kram Bella

 13. Ååh vad jag också älskar Svenskt Tenn. Hämtade just ut ett paket med saker jag beställt, bl a underlägg, vaser o servetter. Mmmm så fint! Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År! /Kram Linda

 14. Gott Nytt År! Hoppas på ännu mer inredningsinspiration från din finfina blogg 2013.
  Till AttVaraNågonsFru-Emma: Jag läste en kommentar här om att det inte gick att scrolla ner på din blogg,det är samma här!? Om jag går in via mobilen går det dock – konstigt. Trodde det var fel på min dator med…:(
  Så jag önskar dig Gott Nytt År härigenom då! Nyårskramar till er båda /M i Thn

 15. åhh dina köksstolar var kommer de ifrån? Hittar inte någonstans där du skrivit var dom kommer från.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg