LO LO & JAG HADE TJEJDAG IGÅR

.
.
.

Mamma, den här var väl inte din stil??? (jo tack säger jag haha! Min dotter är nog lite för liten för att inse tjusningen med Svenskt Tenn. Jag förstod inte heller den när jag i samma ålder besökte butiken med min mamma, för mååånga år sedan;)

Hej Lördag!


Förlååt för att jag inte tittade in till er igår men jag och Lo Lo hade heldag i Stockholm med shopping och tjejmys! Jag kikade på inredning och skatten fick titta på kläder och smycken och smink, vilket hon tycker är världens roligaste (nej det är inte helt fel det heller:) Så mysigt att bara åka iväg med en av de små ibland och göra saker ihop och vi hade en superhärlig dag (så satt vi och sjöng, högt, hela vägen dit och heeela vägen hem i bilen och Lo Lo spelade visst in oss och ojojoj vad det lät:S Förstår varför resten av familjen brukar protestera! En sån sak man också kan göra enbart på tjejdagar:)


Det här soffbordet var ju snyggt mamma! Men det blev inget sådant utan vi var i Länna för att shoppa litet finfint brickbord från Hay (ni ska få se) och så har mitt Englessonöverdrag kommit. Tack för det! (Länna Möbler har verkligen bästa utbudet och bästa servicen ever!)
så dregla jag lite över dessa klockor, skulle sitta finfint i köket, mmm

och min senaste ”dreamlamp” – vill haaa. Bordsmodellen i svart och vitt, mmm (nästa jul kanske snälla tomten?;)
Ja så var vi ju som sagt på Svenskt tenn också:)

och jag försökte få till en dagens på oss i en av de tjusiga speglarna och det gick väl halvbra (Lo Lo gjorde miner och jag skrattade och folk undrade nog vad vi gjorde där med kameran… Min topp för dagen, som inte syns men ändå, var från Valerie:)

Dagens fångst på StrandvägenOch Lo Lo och jag frööös när vi kom ut (fast vi hade parkerat precis utanför) Skattens fina jacka är från Mini a Ture (Lucky Little Me), kjol Ralph Lauren (NK), strumpisar HM och boots från Uggs (Country Dreams)
Lite avis på skattens snyggelisnygga Uggs faktiskt för visst är de både coola och lite ”Chaneliga” (och i damstorlek 36 så jag kan ju näästan låna nu:)

Nu ska jag fördjupa mig i kokböcker här för vi får ett helt gäng med mycket trevliga gäster på nyår och då måste man ju ha något riktigt gott att bjuda på! Vad ska ni laga till nyårsafton söta bloggisar???

Ha en finfin fortsättning på lördagen!KRAM

.

25 kommentarer till “LO LO & JAG HADE TJEJDAG IGÅR

 1. Vad härligt det låter. Jag har 3 pojkar, så det blir inga tjejdagar här inte, och inte är de intresserade av shopping m mamma över huvudtaget. Överdraget från Englesson,jag undrar- ersätter de dig för det som blivit missfärgat nu? Själv har jag kontaktat dem upprepade gånger ang mitt matbord som inte tål matfläckar, men inte fått minsta lilla respons. Mycket dåligt, det förtroendekapital detta svenska företag hade är totalt förbrukat hos mig, så pass att jag t om tycker deras möbler är riktigt fula numera. Tänk vad man påverkas…

  Skaldjur i massor är ju alltid gott till Nyår, hummer och chapmagne kan ju aldrig bli fel.
  Kram Mia

 2. Vilken härlig shopping dag med din fina tös. Här planeras det best färsk hummer som ska bli gratinerad;-) & mumsig renfile’ till Nyår med tillhörande bubbel. Happy New year 2013!!!! Kramis fr Norrland/Småland

 3. Jag gör sparrispannacotta med lite skaldjur till förrätt sedan helstekt oxfilé med en Västerbotten och potatisterrin och whiskysås för att avsluta med vitchoklad och hallonparfait, vi får hoppas att det blir gott 🙂 gott nytt år på dig!

 4. Härliga nyår bjuder i år på Champagnedrink+munsbitar av runda smörstekta toast med avocadokräm och löjrom, sedan färsk hummer med sparris och dillmajonnäs; oxfile m tryffelpure och portvinsås m savoykål, desserten blir chokladfondanter! Till tolvslaget blir det hemgjorda petits choux med skagenröra och ännu mera bubbel! Dessutom i år INGA otäcka raketer utan fina tysta vackra Thailändska lyktor…

  SNÄLLA! Du duktiga fina visa din nyårsdukning och helbild på ditt vackra vardagsgrum!!

 5. Ouuh, en ”Ph-lampa” passar så väl hos dig:) Philiastylisch! De är fina:) Mor och dotterdag, det finaste och bästa! kram Sophia

 6. Tack för hälsningar raringar!

  Åh finns det bord i marmor? Snyggt! Jag har bara sett skärbrädor och fat i det från Hay och Mitt bord är i plåt:)

  KRAM

  P

 7. Chevre Chaud till förrätt och dubbelmarinerad oxfilé till varmrätt, det älskar jag även om den är kall så är det galet gott med marinaden. Visst hade du en gång ett recept på Chevre Chaud? – minns att jag tyckte det verkade så bra. Jag försökte hitta det men vet inte om du har någon sökfunktion på bloggen, jag kanske har missat den? kram Milla

 8. Härligt med tjejdagar. Jag längtar till dess min snart 5-åriga dotter blir lite äldre och vi kan göra lite andra saker tillsammans. Idag tröttnar hon ganska snart och att gå i affärer är ingenting hon älskar för tillfället.

  Gällande nyår kommer vi att fira med andra där en familj gör förrätten, en varmrätten och vi kommer att göra dessert. Det kommer att bli tre olika smaskiga småsaker från Roy Fares bok Sweet. Har du inte den kan jag varmt rekommendera den. Otroligt många smaskiga bakverk och desserter.

 9. Nyårsmenyn här består av anklevermousse med portvinskokta russin på toast, kalvfile m gräddkokt savoykål, potatiskaka & rödvindreduktion och hemmagjord glass med hjortron & flarn. Och champagne förstås! Palmers champagne är ett hett tips!

  Paula

 10. Härligt med tjejdag!! Hade jag med min 7 åring härom dagen. Här blir det löjromstoast , oxfilé med rödvins sås och filodegsknyten med potatis och Västerbotten ost till dessert hallonbomb ur senaste Buffé … Gott nytt år!! Hälsningar Maria

 11. Nämen synd att vi inte sprang på varandra då jag nämligen också hade ett helt dygn i Stockholm med mannen min:) Svenskt tenn hängde vi på en timme säkert och jag ska visa mina ”fångster” i morgon;) Hade tänkt svänga förbi din hemstad och Tullhuset i morgon men är det öppet då tro?

  Ha en finfin kväll!

  /Sofia

 12. Oh i år är vi så lata och caterar mat från Limone 🙂 Kanske inte fenomenalt gott men väldigt skönt 🙂
  Du och din fina tjej ser ut att ha haft en fantastisk dag. Kram

 13. Det är guld värt med de där dagarna med sina barn!
  Mysigt! Så fina skor, LoLo har, förstår att du vill låna 😉 Var glad att hon har kommit upp i stl 36, min 14:åring och snart 18:åring, de har stl 34…. suck, inte lätt att hitta snygga skor då 🙁
  God fortsättning och gott nytt år till dig!
  Kram /Maria

 14. Gud så mysigt med tjejdag med en av sessorna. Min fyraåring är ännu lite för liten att helt gilla det som hennes mamma:)

  Grymt bra smak som alltid! Ett Hay-bord har just shoppats här och faktiskt hela sex st. lampor. Dock ingen från L. Poulsen – precis samma bordslampa får förbli på önskelistan ett tag till;) Men ska inte ”klaga”, är så himla nöjd och glad för mina andra nyshoppade lampor från Flos, Kartell och Design House just nu, weei.

  Ha det gott.

  Stor julkram

 15. Nämen!! Hade planer på att åka ”in till stan” just i fredags men det blev inget med det. Just Svensk Tenn står med på min lista över butiker som ska besökas. Får ju erkänna att jag aldrig vart där…..!!! 😉 Tänk om jag ändå åkt o kanske sprungit på dig där!! 🙂

  Nu blir det en tur nästa fre istället. Då fick jag även med mig en god vän så det blir oxå en riktig tjejdag (vi ska klämma in en bio oxå)

  Ha det fint o ett Gott Nytt År önskar jag dig o dina fina.
  Kram.

 16. Ha trodde du var helt anti-svenskt tenn färg och Teheran Ericsons elefanter och allt vad det heter.
  Va nu denna ändring.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg