I LINNEFÖRRÅDET
.Äntligen ordning och reda igen bland linnet!:) Och så har jag hittat världen snyggaste tvättkorg. Var? Hos My Tivoli (de hade bara en kvar men tar hem på beställning så klart. Uppdatering – finns några till i lager! Skynda skynda;)Aloha nya vecka!

Kaos i vårt casa! Fyyy!:S Ja inte öööverallt men skapligt stökigt i ”the-bathroom-area” just nu…


Fast i helgen passade jag på och städade och fixade och plockade som ni vet och även linnéförrådet fick sig en genomgång! Nu är det ljuuuvligt lavandeldoftande igen och tokrent och prydligt som ett linnéförråd ska vara. En riktig fröjd är det att stå där och stryka och lyssna på radion samtidigt  (Neeej jag bara skojade så klart, det är fortfarande tokseeegt att stryka. Men liite trevligare nu iaf:)

.
Ljus House Doctor My Tivoli och därifrån kommer också..


min nya last: Lilla Brukets Linnevatten. Jag dööör så gott det doftar… Sprayar på allt!


.

Toti på bilden (utom just Tivoliradion:) kommer från My Tivoli


.

På hyllan; handdukar och lite nya Beach Houselakan (de bästa någonsin!) och annat smått och gott:)

.
Kan man bli kär i en tvättkorg? Nej det kan man nog verkligen inte;) Men denna gör vilken tvättstuga/garderob/förråd som helst snyggare!

.
Så här ser det alltså ut i mitt linneförråd! Och bilden är tagen från sovrummet om ni undrar:) (Både nära och bra för just tvätt och lakan:)

Nu blir det balett och sen – shoppa ny toalett! :):)

Ha en mysig måndagskväll raringar!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

46 kommentarer till “I LINNEFÖRRÅDET

 1. Den DÄR tvättkorgen vill jag ha, alla andra jag sett är så fjuttiga. Bygger till, får ny tvättstuga och behöver ny korg. Tack för tipset!

 2. Åh, så underbart fint ni har det även här! Så mysigt, och jag som faktiskt gillar att stryka, här vore det en fröjd att stå!
  Ha en skön kväll!
  Kram Jenny

 3. Ser jättefint ut. Perfekt. Ser ut som en snygg butik. Snygg bild och tack för fin inspiration. Skulle också vilja ha men det duger också bra med en linnegarderob.
  Hälsningar
  Anette

 4. Hos dig skulle jag verkligen kunna tänka mig att stryka min tvätt 🙂
  Under vilken kategori kan jag finna tvättkorgen på webbshopen? Behöver verkligen en ny tvättkorg och denna blev man ju faktiskt lite kär i 🙂
  Tack för en fin och mysig blogg!

 5. Jag vann påslakan och örngott från Beach house hos Trendenser, och nu säger du alltså att det finns lakan med? GOT TO HAVE! Herrejössens, de är ju underbara! 🙂 Tack för tipset.

  Väldigt snyggt linneförråd!

  Ha en trevlig måndagskväll!

 6. Men du, va snyggt!
  Så ljust och fräscht;)

  Där kan jag absolut tänka mig att stå och lyssna på musik och stryka, vika lite tvätt, ja tom sortera strumpor;)! Allt blir så mycket mysigare när man har de fint runtomkring sig!

  /A i Östersund

 7. Hej!

  Å såå fiint!Ser riktigt mysigt ut.
  Hittade tvättkorgen under House Doctor
  (sista sidan) ja den är verkligen så snygg.
  Har haft den i tankarna länge och nu blev
  man ju bara så sugen!:))

  Kram å finkväll:))

 8. Vilket fint litet linneförråd du har:) Gillar att man kan stå där i sin egen lilla värld och borra ned tårna i en härlig mjuk matta;) Då kanske man inte tänker på att det är tråkigt att stryka:) Kanske att du kan gömma en liten vinare där bland allt det fina strykvattnet och doftsprayen, då blir det ju alltid roligt att vara där;) Ha en fin kväll Kram Sophia

 9. kan rekommendera nåt hääärligt! vi byggde ett jättebadrum med anslutande tvättstuga i gamla tv-rummet som ligger intill vårt stora sovrum. Såklart är det ljudisolerat så tvättmaskin mm stör ej. Behöver inte släpa upp o ner med tvätt längre. Va såå less på att ta ner all tvätt på nv för att tvätta och sen upp med allt igen. No more!!:)
  Maria A.

 10. Så kul å se andre deler av ditt fin-fine hus !!:D
  Love it! Snille deg, vis oss flere nye steder av huset ;))
  Ønsker deg fin ny uke !

 11. Såå fint! Tack för inspirationen! Finns det möjlighet för dig att tala om hur ni har renoverat?! Är såå nyfiken!

 12. Sååå snygg tvättkorg!!!! Var beredd att klicka till innan jag såg det subtila priset på 2195kr…för en tvättkorg. Gulp! Kostar att ligga på topp! 😛

 13. Så snygg ordning i linneförrådet! 🙂
  Jag kan tycka att det är rogivande att stryka, faktiskt! Däremot gillar jag inte att vika tvätt, para ihop strumpor… 🙁
  Ett tips som gör att strykningen går mycket fortare med ett bättre resultat är att köpa en sk ångstation. Jag har kört med det i snart 10 år och är inne på min andra. Kostar en slant, men är helt klart värt det! Vilken ånga, vilket resultat man får!
  Kram /Maria

 14. Gillar också lavendeldoftande strykvatten!! Men nu måste du ju snart börja visa mer av vad du ska ha i badrummet, är såååååååå nyfiken! Bara toastol, vilken ska man välja……finns så mycket.

  Lycka till!!

 15. OMG!! Det var tamigtusan det snyggaste linneförråd jag sett i hela mitt liv. Fan va najs. Själv har jag bara ett blur av vad-ska-jag-göra-med-alla-orenoverade-rum framför mig och då kan jag bara drömma om ett sånt här rum. Nån gång. Såg du din bild i Hus & Hem förresten? Visar ett snapshop hos mig idag, och återigen suuuuupertack snäckan!!
  kram

 16. Oj vad fint!! Den där tvättkorgen alltså…så fin!! Ett tips är att skaffa ett ångstrykjärn, ingen snygg pryl direkt, men det går rysligt mycket snabbare att stryka och resultatet blir mycket bättre. Dessutom kan man stryka känsligare kläder hängande…

  Hälsningar Jenny

 17. Hej Petra!!
  Jag har också de söta lyktorna från House Doctor.Om du ställer alla tre brevid varandra så blir bokstäverna ”VARM”. Kul va 😉

  Tack för en fin blogg!!

  Kram!!

 18. Du är en sann inspiratör! tack för det 🙂
  Jag har ett litet förvaringsproblem i min hall och jag är säker på att du kan hjälpa lite med det 😉
  Skulle vara jättetacksam om du kunde göra ett inlägg om förvaring i hall, inte minst när man har barn med alla dessa mössor och vantar överallt. Jag loovar att du skulle kunna inspirera mig (och dina läsare) med det problem som måånga småbarnsföräldrar har.

  Tack för dina alltid så fina inlägg med vackra bilder, som få kan lyckas med!
  Hälsningar Daniela

 19. Oh my ,vad snyggt hem du har, överallt tom i garderoben !!
  Hatar också att stryka, men vete katten om jag inte skulle gilla det där 🙂
  Monica K

 20. Kul att se ett ”rum” som du aldrig visat! Nu kanske du snart vågar visa ert badrum också!? 😉 Hur går det med fix av gästrummet nere förresten? Önskar se mer inredning i din blogg 🙂 Kram Linda

Comments are closed.