I LOVE SLUSH

.
.
.


Plusgrader i vår Småstad idag! Härrrligt:) På fötterna ett bar boots med små svarta nitar och precis lagom mycket ”Rock n Roll”:) (Märket är Ash och jag hittade dem hos Modesto)

Tjing Tisdag och alla bloggisar!

Mår ni braaa???:)


Här är det bara finfint och vilket skönt väder det varit idag! Varmt och gosigt och jag har haft jackan uppknäppt och inga handskar och inte huttrat eller frysit det minsta. Nästan som liite vårkänsla i luften! Nog för att det är vackrare med isig vit vinterstad men nej jag föredrar milda vintrar:) 

Har precis kommit hem efter en lååång shoppingtur på stan då jag fixat presenter (inte det lättaste till en ”snart tolv-åring”) och tårta till Trulle som minsann fyller år imorgon! Hurra! Och på fredag fyller lilla Bea fyra år så snart ska jag ut igen på nästa shoppingtur, puuuh:) Fast då blir det supertjejigt och bara sånt som är rosa och fluffigt och det är ju såå mycket lättare att hitta! Sen så har jag handlat ett helt fång underbara rosa ranunkler på torget, kunde inte stå emot dem. Men vi får se om de är fina till på fredag, annars få det bli ett fång till:)

Nu ska jag slänga i mig lite tonfisksallad och sen snabbt ut igen och iväg på ansiktsbehandling! Hurry hurrySee U Later!KRAM
Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “I LOVE SLUSH

 1. Spännande att se vad du hittar på för nåt:)
  Visst är de kul när man hittar presenter som känns rätt och mitt i prick liksom:)

  Och skorna va verkligen snygga, ser gärna mer av dem!

  Här i Norrland har vi oxå haft de varmt idag, nästan nollgradigt.
  Blev en härlig skidtur i den sköna luften!

  Hoppas du fick en mysig stund på behandlingen! Vad gjorde du?

  /A i Östersund

 2. Vad kul att planera kalas. Min största och jag fyller samma dag så jag får kombinera tjejigt med sjörövare 😉
  Ha en mysig dag imorgon.
  /E

 3. Här i Skåne har snön också smält bort. Imorse snö, under dagen slask och ikväll var allt helt borta. Nu vill jag ha vååååår!

  Kram
  Annette

 4. Hej Philia!
  Jag undrar om du kan dela med dig av vilken leverantör som tillverkat er altandörr, den med glas mot trädgården. Jag har skymtat den i något inlägg och den skulle passa vårt hus så bra men jag hittar bara att en sådan måste specialbeställas. Kan du hjälpa mig?
  Tack på förhand!
  Hälsar Mia.

Comments are closed.