DVDTIPSET

.
.
.
Här kommer…ta da – måndagens dvd-tips!


Igår såg vi en thrilller och ja, jag höll nästan på att ”p- in my pants” emellanåt för såå spännande var den… Jag gillar inte rysare som bara är så där tvärhemska rakt igenom men däremot läskiga välgjorda thrillers som man sitter på helspänn och nästan får gåshud av är bara såå bra:) Typ i samma genre som Sjätte Sinnet och Seven och Red Lights är precis en sådan film, brrrr. Här kan ni se en trailer (om ni vågar:) och filmen får hela PPPPP av mig! Riktigt bra skådisar som Robert de Niro och Cillian Murphy (Däremot får Svindlande Höjder jag hyrde här om dagen inget toppbetyg av mig. Har ju läst boken och hade en helt annan bild av den storyn och den var myycket lång och det var mycket lera och iofs, gillar man leriga sega eländiga filmer så ska man absolut hyra den:


Hyr den och köp Häagen-Dazs Choklad och hallonglass att mumsa till och kvällen blir en höjdare!


KRAM

Psst, Är det fler som inte har fungerande Hotmail/Outlook-konton idag? Jag har försökt hela dagen och det går bara inte att komma in:SRekommenderade inlägg

13 kommentarer till “DVDTIPSET

 1. Ha, ha jag avskydde denna version av Wuthering Heights. Särskilt den där scenen (slutet?) när den lilla lilla killen hänger hundvalpen i trädet.

  Näe, jag vill behålla min romantiserade version i huvudet även om bilderna var fantastiska!

  Krya på er lilla skrutt också!

 2. Superbra med filmtips!

  Ska hyra en bunt med filmer så man kan titta när man känner för det och orkar.
  Lite si och så med nattsömnen med en ”liten” så det blir liksom tidiga kvällar för mig. Men de passar ju perfekt om vädret skulle va lite ruggigt någon dag..

  Kram!
  /A

 3. Tack för tips på skräckfilm, jag älskar skräck min sambo hatar det så jag får oftast titta själv.
  Jag har också haft problem hela dagen med mitt hotmail konto idag funkar inte alls.
  Ha en bra måndag kväll
  Kram Linda

Comments are closed.