GER LITE INSPOCRED

.
.
.


Så fint made by Mary!


Gooood Morgon Tisdag!

Tack tack Mary made this för ispo! Vårat nya badrum som håller på att göras iordning kommer påminna mycket om det ni ser ovan och det just bara för att jag hittade den där finfina bilden på nätet (och det bara för att Mary skrev en liten hälsning:) Tänker att jag skriver det redan nu så att inte någon känner sen när jag visar vårat att; Hej, det där har vi ju redan sett någonstans! (Badrummet blir ungefär samma som jag skrev om här🙂

Inspiration finner man ju på allra bästa sätt genom andra bloggar eller hur? Bilder på inredning och outfits och ja allt. Man ser saker ”på riktigt”, i ett hem man gillar eller kanske kläder på en annan mamma i samma ålder (och inte bara på trådsmala modeller) Och jag gillar att ge länkar och kärlek till de som inspirerar mig och som jag tar ideer ifrån. Ja kanske inte bara om jag handlar ett enda lika doftljus eller scarf men är det så mycket som med badrummet ovan så känner jag att ”källan” bara måste komma fram:) (Det skulle kännas lite hm, konstigt annars, som om man lägger ett karbonpapper på skärmen och gjort en kopia) Ibland känner jag själv att jag blir lite hindrad med att visa vissa saker för er för  att det kanske blir för lika en annan blogg (och så stor är ju inte vår bloggvärld:)
Bild lånad av Mary.
Nu blir det gymtime!Ha nu en riktigt vacker tisdag alla!KRAM


Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “GER LITE INSPOCRED

 1. Lekkert!:)
  Liker veldig godt Höganes sine hexagon-fliser på gulvet der. Vi holder selv på å bygge to bad.. ja, og mye annet. Trenger større hus med snart fem barn rett og slett..:)
  Det er jo det å lete etter det perfekte som er det morsomme i en byggeprosess. Men det kan ta lang tid å finne! Da er det fint å ha litt inspirasjon fra forskjellige nettsider, blogger, magasiner osv, osv.

  Det blir morsomt å se ditt bad når det er ferdig:)

  Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem, Line

 2. Fint! Och visst är det så med inspiration, ibland vill man bara kopiera. Men jag tycker det är helt ok, om man som du dessutom visar upp och berättar varifrån man fått idén kan det väl inte vara någon som misstycker!

 3. Hej hej!
  kul att du gillar vårt badrum, nu hann vi precis klart med badrummet och sen flyttade vi så någon annan njuter av det nu..:-) Det blir kul att se ert nya badrum när det blir klart!

  Ha en fin dag!
  Maria

 4. Men du ,när ni gör nytt badrum . Du/ ni har inte funderat på sensorisk kran . Mycket mer hygieniskt,

 5. Jättefint! Jag tycker det är bra om man inspireras och att man då ger feedback tillbaka via länkar eller en komplimang i det verkliga livet (om man nu inte insprieras så här på nätet). Det som jag tycker gör lite ont är när man faktiskt kanske kommit på något helt själv, en bra lösning som man (i varje fall som jag kan gör) klurar på om kvällen och så vips har folk kopierat och tar äran för det. Finns mycket sådant i bloggvärlden också.. tyvärr. Men med länkar och så tycker jag det är helt okej och att man faktiskt inte tar äran att det är man själv som kommit på konceptet. 🙂

 6. Jag tycker det är helt ok att man får ideer av andra och tipsar varandra både som läsare och bloggare. Men det finns en blogg som kopierar rakt av dig Petra och tar åt sig äran över sitt ”fina” hem, som inte nu längre är exakt likadant som ditt därför att du bytt stil i en del rum. Just nu gör hon också sitt badrum med marockanskt kakel… skrämmande hur hon fortsätter år efter år, detta är inte ok tycker jag. Hon har inga egna ideer utan kopierar din blogg rakt av. Hon har fått påbackning om detta för ngr år sen och la ner sin blogg då folk fullkomligt skrev ner henne efter detta. Men nu är det värre än någonsin. NU måste hon godkänna kommentarerna så inget syns ju vad läsarna tycker. Måste vara många som undrar över hur det står till när man som vuxen apar efter allt som skrivs, stil, språk mm. Personen har migrän, är flygrädd och jag vet inte allt… preciis som Petra. Jag tycker det inte skulle vara kul att få sin blogg så kopierad, finns det inget man kan göra…tycker synd om dig P. Jag skulle inte acceptera det i de proportioner som det nu har blivit. Du driver eget företag och ska inte behöva bli så kopierad på det här sättet tycker jag… är det fler som sett denna blogg där ute 🙂
  Kram Kattis

 7. Ja, du har ju en bloggare som härmar allt du gör. Visst man inspireras och så, men att inte bara stjäla ideer utan
  även härma sättet du skriver på, vissa ord och uttryck som är väldigt kännetecknande för just dig.. Det känns rätt sjukt tycker jag.

  Sofia

 8. Ja, du har ju en bloggare som härmar allt du gör. Visst man inspireras och så, men att inte bara stjäla ideer utan
  även härma sättet du skriver på, vissa ord och uttryck som är väldigt kännetecknande för just dig.. Det känns rätt sjukt tycker jag.

  Sofia

 9. Du har väldigt många bloggerskor som kommenterar hos dig. Jag tolkar det som om de bara vill göra reklam för sin egen blogg. Tycker att de oftast inte har så intressanta kommentarer. Jag är inte i någon inredningsfas av badrum just nu men vill i alla fall tacka dig för en fin blogg.

 10. Å Petra! Tänk så många vi är som ”härmar” dig! Du är nog väldigt mångas förebild och inspirationskälla:)
  (än om inte alla erkänner det..)
  Själv gillar jag typ allt du visar i inredningsväg, sedan har jag inte alltid råd/möjlighet med desamma men inspireras till tusen!
  Så tusen TACK för att du delar med dig!!

  Kram /A

Comments are closed.